Тани`, да не те разочаровам, ама понякога статус „обработва се’ продължава дни. И ако днес щяха да ти ги преведат, още снощи щеше да пише превод с днешна дата.
Ъхъм! Аз бях с тъкъв статус 2 седмици.
). Иначе така ги харесвам, даже гледах сайтовете оня ден и мислех да отскоча до ателието да пробвам, ама хвана кучия студ и го отложих... Кажи какви са ти впечатленията?

.
заръчах таткото да го издири, ако не ще чакаме или ютуба - там го има, ама на пресечки
.
Моят мъник по цял ден и цяла нощ е в тоя шезлонг, понеже има лека извивка, поставих една малка силиконова възглавничка, там където е вдлъбнато, отгоре памучно одеалце и така стана напълно равно, без никакви вдлъбнатини. Определено му харесва да спи в шезлонга, не мисля, че би му навредила вибрацията, едва ли постоянното дондуркане е нещо много по-различно. Като се сетя как баткото не спеше по цели нощи и оставахме без ръце и гърбове от друсане и носене, сега предвидливо купих виброшезлонг, но пък и бебето е много по-кротко за разлика от батко си. 
Накрая благоволил да ги отключи, ама преди това бил извадил и ключа от вратата, как после е нацелил, с кой ключ да отключи, идея си нямам.
Ама и лелките друг път да се научат да не оставят ключа за кухнята от външната страна. Хем ги предупредих, че още в яслите по някое време тръгваше да си ходи вкъщи, да знаят, че всичко може да се очаква от него. Направо не им завиждам в детската градина, като си знам щурото дете, но пък поне вкъщи е пълно спокойствие, че иначе на луди ставаме.
А аз все пак трябва и други неща да свърша из вкъщи.
И между другото от снимката му хич не личи да е ревливо, такова едно кротичко, добричко.....
, щото след обяд ще имам гости и да не мога нищо да пооправя. Сега сме гушнати и дреме, ама щом го сложа в креватчето, веднага се ококорва и ми се усмихва сладко.....

Според вас възможно ли е?Ако искаме да отидем при Драганов,той и без това не работел със ЗК.За Пентаксима още сме в чуденка дали да не изчакаме.Все пак защо плащаме осигуровки и тн като накрая си плащаме всичко останало .Ето сега като искам на ортопед трябва да отида платено нищо че се полага по ЗК.Писна ми!