Литъл Мисс за фимозата ще ти опиша подробно синът дори е опериран в Пирогов само да спре да реве,че днес не е млъкнала и ще ти опиша на лични
Отзад на картона има средностатистически мерки и за 2 месеца това си е супер - баш средата
! И Вики на 2 м беше 5.050, а се роди 3130(изписаха я 2940). Не мисля, че за нещо трябва да се тревожиш(не разбрах всъщност дали те притеснява, че е малко или, че е много
)
Какво мога да пия? И опасно ли е за бебока ?
За температурата - парацетамол.
.
Но на 31ви Симона ще е на 2 месеца и 1 седмица.Не вярвам да вдигне толкова.
Отзад на картона има средностатистически мерки и за 2 месеца това си е супер - баш средата
! И Вики на 2 м беше 5.050, а се роди 3130(изписаха я 2940). Не мисля, че за нещо трябва да се тревожиш(не разбрах всъщност дали те притеснява, че е малко или, че е много
)
Аз не искам и на мен това да ми кажат.Не че ще я послушам джи пи
Аз си знам,че съм добре с кърмата.Само дето ако не е в норма малката,ще е само заради това,че заспива ,и че не я храня в 12 през нощта,както първите 3 седмици
Няма норми, които да са общовалидни! В белите държави потупват майката по гърба, даже и при 100 г прираст... Още повече, че според самата теб си добре с кърмата.
Няма норми, които да са общовалидни! В белите държави потупват майката по гърба, даже и при 100 г прираст... Още повече, че според самата теб си добре с кърмата.
Аз виждам ,че си имам кърма.След като се наяде ,не се изцеждам,но само пробвам и виждам има още.Веднъж ходихме на пазар с таткото и оставих на бабата 150 гр.Уж пише ,че по толкова трябвало да изяждат на 1м и половина.Да ама тя изяла само 100 гр и след 1 час още 20 гр.Явно това му стига на детето.И аз се чудя защо трябва да се гледа да са точно в нормата 
След още 10-тина дни спрях да я будя и в 12 вечерта.Ми то така си спеше детето ,че с топ да гърмях не се събуждаше и да изяждаше 20-тина грама най много в сънено състояние.Сърчицето му спеше направо.
и форума опустя...

а аз така се бях шашнала - мляко има и е гладна пък не ще да суче, но му хванах цаката вече
после яде и пак ляга, и така редовно двете си спим до обяд, лика прилика с майка си