Баба марта бързала, мартенички на Януарчетата вързала- 3

• 33 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Какви обръщания момичета, моя хубавец главата си не може да държи стабилно изправена Thinking

Рали, нашата кака също е 12 кг., но е с 6-ца Laughing а Кико е вече почти 7 кг., 3-ката му притиска атрибутите Sunglasses

buritu, аз вече ходих на кола маска. Не ми се отрази на кърмата и с белега нямам проблеми Simple Smile

# 601
Светозар пък като го сложа по корем, дори се изправя на ръчички и си държи главата много добре изправена и доста дълго време, оглежда се, гука и даже се оттласква с крачета! Като го гледам имам чувството, че ще почне да пълзи на 3 месеца,  Grinning в сравнение с баткото прави доста повече неща, може би защото баткото все пак се наложи да го вадят в края на 37-ма седмица, а със Зарко изкарах и 39-та, дали това е от значение?  newsm78

# 602
  • София
Здравейте!
Почти безобидна,какво ти дойде на главата,ужас!Хем водим толкова затворен живот,къде го пипна това морбили?Като имаш възможност,разкажи как протече при теб!Бързо да се оправяш  bouquet

Бяхме на консултация днес-качил е 900гр и 3 см-обаче има фимоза и не знам какво ще правим...сложихме и Пентаксима-надявам се да няма реакция!

Относно интимната прическа-още в болницата се обръснах Mr. Green   обаче искам да си събера парички и да си направя лазерна епилация,първо ще си направя на мишниците,пък после и на триъгълника...

# 603
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уууу, скандалите са ви раздвижили тия дни - нямате изчитане  Mr. Green
Аз много мразя да споря и затова ще си трая...

Доста теми сте обсъждали  Crazy

Да видим какво помня...

Ноктите ги режем през два дни - много бързо растат и много се драска, но се нервира на ръкавички, а и мен ме дразнят. Не ме е било страх, честно казано. Режа и ги докато спи с малка бебешка нокторезачка на ХИП.

Обеци мисля да сложа есента или догодина. Малка е още, като че ли..

Интимната прическа - аз ходя на кола маска, но не съм със секцио. Иначе твърде оскъдната ми кърма не се влияе от болката. Ама и аз съм привикнала и не ме боли особено. И два дни педи да родя бях и пак не ме болеше.

Суха кожа и Марина  имаше преди, но решихме казуса с преварен зехтин (не ме бийте) - много бързо и се оправи. Сега обаче и се белят веждите и кожата в началото на косичката. Сигурно са т.нар. крусти, макар че изглежда като белеща се кожа. Мажа със зехтин и чакам да отмине. Въпросният Нахтхерцен върши ли работа?!

Марина също не се смее с глас още. Но вече гука и умира от щастие като имитирам нейните звуци. И пуска огромни усмивки.
За пушенето - аз спрях да пуша в момента, в който видях двете чертички и оттогава съм си дръпвала два-три пъти докато бях бременна. Сега не го правя, но знам, че ще запаля цигара в момента, в който спра да кърмя. Не пуша твърде много, така че не мисля, че е толкова лошо. Ама сега много ми се пуши.  Crazy

Почти безобидна - дано бързо се оправите!  Hug

Red tree - аз ходих на гинеколог онзи ден и тя ми каза да изчакам с микробиология и цитонамазка, да минат 6 месеца от раждането. Иначе хормоните още бушували и излизал крив резултат.

Linna добре дошла

# 604
  • София
ААА,Татит,за зехтин няма да те бием,все пак е преварен,пък и е от маслини,ама ако беше казала мас,глей да видиш кво те чака... Mr. Green

Офф,аз съм в сряда на гинеколог-много ми се иска една микробиология поне да ми пусне,че нещо не съм у ред много,като правим секс,много ме боли,дано няма нищо лошо,че вече много време сме на сухо...

# 605
Много хубаво днес навън!  Hug

Минавам само да пожелая хубав уикенд!!! Баткото ни утре е на математическо състезание и ще ходя да почета по тази тема преди да си е дошъл!

Май ще имам късмет и със синеока девойка (нито аз, нито таткото сме светлооки и светлокоси), но баткото комбинира рецесивни гени от наши дядовци и е като скандинавец.  Mr. Green
Днес гледам Анна и тя ми светлее нещо  Joy.

Лина и Жанета, добре дошли!!!

Айде до скоро!

# 606
Благодаря момичета за топлото посрещане  Hug

Преди малко си направихме една хубава разходка по центъра Simple Smile
 За ноктите да кажа, че ги режем на 2 дни и пак много се драска малката.
Залъгалка давам от време на време... в началото въобще не я искаше, но след първия месец някак си я прие. Не съм забелязала да пречи на кърменето newsm78, а сме изцяло на кърма все още (да не чува дявола Simple Smile) Проблема с боренето с гърдата и ние го имаме, но само вечер - към 20-21ч. Тук на помощ идва таткото със сешоара, затопля коремчето и така мога спокойно да си я накърмя, иначе е голям рев.
 И Жани се смее с глас от доста време вече - голяма радост беше първия път Grinning, но пък много не й харесва да стои по корем и май скоро няма да се обръщаме  newsm78.
За ушите...сякаш не смея още, малка ми се струва, но след 6-я месец може би ще слагаме обеци.
Хайде лек и усмихнат ден на  всички!

# 607
Май ще имам късмет и със синеока девойка (нито аз, нито таткото сме светлооки и светлокоси), но баткото комбинира рецесивни гени от наши дядовци и е като скандинавец.  Mr. Green
Днес гледам Анна и тя ми светлее нещо  Joy.

Вироглавка, ако си познала за Анна Praynig, давай с трето, явно имате с таткото чалъм за светли деца  Mr. Green

Раче, не те зная  къде живееш, но още от сега си поканена на гости!!! Както и всички непушачи  Flutter Hug, пък виждам, че не си и кафеджийка като мен Mr. Green Направо сме една за друга Mr. Green

Катинче, по въпроса с обеците мисля едно към едно като теб! Аз имам кошмарни спомени от пробиването на ушите ooooh!, едно време с някакви игли е било Confused Едното ухо един ден, другото ухо-друг ден, че не съм си го дала... Confused
 И с риск да отворя нова тема за “барут“ Mr. Green, но аз поне лично не познавам жена с непробити уши Thinking
Даже през тийнвремето дупките стават опасно много  Mr. Green
Иначе на първата щерка пробихме ушетата на 1 год. като стана  и то при лекар УНГ, нямаше усложнения. Сега носи едни супер леки, детски обеци. И с малката пак така ще постъпя!!! Peace

Тарталета, защо пък да е все еднакво след бременност Mr. Green? При мен след първата бременност косъм не падна, зъб не ме боля!
Странно и аз чаках, ама на-не стана Mr. Green Сега пак косъм не пада (у дома се връзвам с ластик и по него съдя). Но пък ново “шест“-зъбиииии как болят #Crazy Всеки ден различни newsm78

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:20 от LeAn

# 608
http://images13.snimka.bg/002007407.jpg
Да се почерпите за нашата втора месечинка!Честито на другите наборчета.Днес времето е направо мечта .Излизахме два пъти до момента и пак мисля да излезем ако успеем.Уф да му се невиди не мога да се престраша да кърмя навън.Вироглавка успех на баткото!Гледам коментирате пушенето.Странно,че никой не напада майките,които признават,че пушат или са пушили докато са били бременни.Не разбирам честно казано как може да причиниш това на собственото си дете?Да,това е право на личен избор,а кой пита детето?Аз ги спрях от раз преди 7 години ,въпреки че хич нямам воля.Е тия пусти кила още не съм свалила от предишната бременност,но за цигарите реших и го направих.Хайде сега мен ще ме линчуват сигурно ,че буня духовете  Laughing  Но за мен това е още по-опасно и от маста и от солта във водата.Само НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ към заяждане насочено към някой!Но честно казано не мога да разбера що за информирани и загрижени майки биха пушили бременни и кърмещи (че дори и да не кърмят)  .
Хайде аз ставам,че ме привикват  Laughing

# 609
Озадачихте ме с това пробиване на уши. И по този повод се сетих за малкия ми племенник, който разказваше как ходил на гости. Там имало още 3 деца – момиченце, момченце и едно „още много малко”. Та ще изчакам половия диморфизъм да е съвсем ясно изразен и детето да го осъзнава и тогава ще дупчим уши. LeAn, едната ми колежка е с непробити уши, ‘69 набор е.
Глезана също не обича да стои по корем и да си надига главата. Прави го набързо като я сложим и после ревва да я вдигнем. Виж, ако я държа на ръката си с длан на гърдичките и лакът между крачетата, вири глава и оглежда доволна. Само дето вече ми тежи така. Иначе си гука, смее се. Бебе!
За цитонамазката – струва ми се още рано. Ще изчакам 3 МЦ  /вече имах един/ и тогава.
Мислех, че косопада ще ме пропусне, но щом казвате, че почва след 3-тия месец да не бързам с радостта. Хем искам да се подстрижа, хем ми свиди и едва ли ще имам вече нерви да порасне. Но ако много оредее...
Еvка, а не ви ли пращат на гастроентеролог или детски хирург?
 О, май се събужда, време й е.

Хубава вечер, дами.

# 610
Не се обръща Ревльо, но си държи главата добре изправена, когато е по корем. Не е стабилен все още, но пък сравнително добре си държи главата. Стана определено доста подвижен. Смее се с глас, когато види другите разбойници да се прибират в къщи. Направо като ги фокусира и му зейва цялото беззъбо чейне - толкова е сладък в такива моменти. А братята му и сестра му са на седмото небе от щастие. Говори им, има си дори предпочитани номера, които те да му правят.

Днес 2 пъти бяхме навън. Времето ще се оправя, в понеделник го дават 20 градуса. Така че - очаквам темата да заглъхне за сметка на разходките......

Аз вече на 2 пъти пренареждам гардероба на Ревльо и 2 пъти прибирам малките дрехи на тавана. Сега сме с номерацията от 3- 6 месеца, също минахме на 4-ка памперси. Кой питаше за памперси Еvy baby - 72бр. /16,60лв. с подарък мокри кърпички е 4-ката? Аз лично съм много доволна, устройват ме отвсякъде, а цената е трепач!

За сведение - каката ни е над 10г. и ушите и още не са пробити. Като порасне - ако си реши самата тя - тя нека си ги пробие. Аз съм с пробити уши, но не нося обици, защото не обичам. И не ми е приятно да си гледам дупките. Затова това решение ще и го оставя на нея.

Хубави събота и неделя ви желая! Неревливи нощи ви желая!!!!!!

Прегръдки на всички ви, без изключение!!!!!!!

# 611
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
днес го мерих... станал е почти 60 см и е почти 7 кг .. расте и се смее

# 612
Мама Цоцоланка на мен Еви Бейби хич не ми харесаха.От към издръжливост стават,но ми са твърди и ми миришат на бръснарски крем  ooooh!
Зуи и нашата е вече 60 см.Мерих я вчера.Но откъм килограми  Tired май е около 5  Whistling И ще ме бият в края на месеца на консултацията  Confused

# 613
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Да се почерпите за нашата втора месечинка!Честито на другите наборчета.
Hug   bouquet

ooooh! Ох и ние сме рожденници брее!
Айде и от нас една следобедна почерпка.

Честито на другите наборчета!   bouquet

# 614
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Мама Цоцоланка на мен Еви Бейби хич не ми харесаха.От към издръжливост стават,но ми са твърди и ми миришат на бръснарски крем  ooooh!
Зуи и нашата е вече 60 см.Мерих я вчера.Но откъм килограми  Tired май е около 5  Whistling И ще ме бият в края на месеца на консултацията  Confused

да, но моят бебок е на два месеца и половина  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт