Дани, да ти е все такова Мишето (пу-пу-пу)! Направо ме нави за трето, дано и док да няма нищо против
. За сега уж всичко било ок.Маме, аз отрязах косата, но малко преди да родя (да беше чула бабите какви аргументи против ми изложиха тогава, а и двете за модерни се имат
). Но пак се хваща на миша опашка И ние се смеем без глас - едни усмивки с цяла беззъба уста, завършващи с хълцане или вик, но не и кръшен бебешки смях (баткото беше голям смехурко). Може да е до темперамент
, а може и още да е рано ...За залъгалката - ние си е смучем с голям ентусиазъм и не ни се отразява на апетита.
Мисля да й пробия ушите в края на лятото или догодина. По повод на личния избор - ние не кръстихме баткото, за да си избере сам религия. После почнаха да учат религия в училище и той се разсърди, че не е кръстен като мен и баща си. Сега ще ги кръщавам и двамата накуп
.Безобидна, стискам палци и на теб и на бебето

Днес навън пак е разкош. Приятна разходка на всички!!!
Мен както и вчера писах ме е шубе как ще понесе бебка ваксинациите, след бая умуване още докато бях бременна решихме да й сложим задължителните, уж е по-малкото зло пред това да не се слага нищо, но това не пречи да си умирам от страх
Уф.....

Ще откача тотално. Педито и тя вдига рамене. Казах и че връща често, а тя ми разправя за Мотилиум. Това е доста силно големият го приемаше за ГЕР-а и не ми се иска. Това лекарство спира повръщането, а не предизвиква апетит. 

.Явно все още не могат да образуват корен