И аз съм замислила такава покупка, че тази ми количка е тежка и голяма.
И мене толкова ме е страх от тея ваксини, че досега успешно намирам извинения да не й слагаме - първо отложихме заради запушения нос, после пропуснахме консултация, че беше точно в деня, когато лекарите стачкуваха, после реших, че е много студено да я извеждам и така.... Но скоро ща не ща ще трябва да се прежалим
Ох, ако знае горкото, че след 10 дни го чака операция
Ох, по бързо да минават тези 10 дни и после 20 дни гипс и край - свършиха мъките с гипса - само на обувки.
забравила съм, почнах да се притеснявам леко 
, той дали се брой за лекарство? Ох, дано няма проблеми, за да не му отложат операцията, аз за всеки случай спирам да му давам - това сякаш е по малкото зло 
Стиснете по един палец, поне той да го изкара по-леко. 
Писна ми от тях вече.
, имам алергия към тях и хич не понасям пушачи... Дани, поздравления за отказването им - дано никога не ти липсват. 
На консултацията ни предупредиха, че и в София има бум на морбилите, но нали съм ваксинирана се мислих за недосегаема... Дано бързо и леко да се оправяте... Сега се чудя, за какво въобще слагаме ваксини, след като файда от тях никаква. 

Както и да ми се счупи някой зъб. Всеки път след като родя, се случва точно това. Защо сега да е по- различно
Има много, много теми по въпроса. Каката е почти на 5, още няма и не иска да има обеци. Като станат разумни същества, да решават- изборът ще бъде техен.

. С кака си се състезават коя ще спи до по-късно. Още не са се събудили. Стела беше будна от 7 до 7.45 и пак заспа. Сега ги чакам да се излюпят. Вчера се събудиха в 10.30. Поне иползвам случая да сготвя и да поизчистя и като станат да ядат и да изчезваме навън.