Валкирия, хубаво че писа. Мислех ви дали сте добре.
Да пиша и аз за дрешките. В къщи ми е по удобно с блузки с копченца отпред и ританки, отдолу тънко боди с дълъг ръкав, а понякога и с къс, ако всички с дълъг са за пране. Слагам чорапчета над ританките, но терлички не. Шапка вътре не слагам, след баня и увивам косичката с една от най-тънките пеленки и докато я кърмя, тя си изсъхва. Спи завита с едно не много дебело одеалце и у нас е 21-23 градуса, като стане 24 се развива сама. За навън я обличам обикновено с гащеризонче, отдолу боди и тънички ританки, а за връхната дреха винаги съм в чуденка какво ще е времето. И нашето космонавтче не е дебело, но онзи ден я изкарах само по дрешки и с едно по-дебело одеалце, че ми се стори много топло. Но ако огладнее навън или иска да я извадя от количката все ме е страх че ще изстине. И все сменям одеалцата за навън в зависимост от времето.
С дърпането на зърното и спирането да суче постоянно и ние имаме проблем в последно време. Споделете за някакви пози на кърмене в които евентуално ще й е по-удобно. Страх ме е да не се отбие заради шишето, защото тя е на смесено хранене от самото начало. Но доскоро си дърпаше много хубаво, докато не изпразнеше гърдата не спираше. А точно сега като че ли кърмата ми се поувеличи, може да е от фенугрика, вчера за пръв път като се цедях спонтанно потече мляко и от другата гърда. Нощес изцедих рекордните за мен 70мл и баш сега диването да откаже да сучеjavascript:void(0);
Crying or Very sad
!!!! не че нещо, ама голям мерак за девойка
).
Та тя беше изрична - само през седмицата и до до 17 ч.
!
Сега можем да се разхождаме с кеф, че вече се побърквахме вкъщи.
.
Страхотно време, само за разходки, дано и такова да се задържи
, Тарти, много са ти сладки куклите, Бируту, страхотни снимки на Маргарит, а модела е много лъчезарен, Илиндичка, страхотна шапка си имате, а Бояна е много красива с тези големи и любопитни очички
.
и едва диша милата! Затова ми е много криво, че поне 2-3 дни тряббва да прескочим разходките, защото ме е страх да не вдигне и температура.
, но ние направихме 5 дена и накрая някак си успях да я изакам с термометъра.