Баба марта бързала, мартенички на Януарчетата вързала- 3

• 33 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Тани`, честита месечинка! С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!
Не можах да видя какво си дала? Нещо не ми се отваря линка.

Тарталета, аз писах но ето пак Simple Smile Жанета, 07.01.2010г, 3100кг, 50см. Благодаря предварително! Hug

# 661
Добро утро и от нас - ееееееей, нямате изчитане бре!
Little Miss - ей ме на - в целият ми "блясък"  Mr. Green
http://tonymm.snimka.bg/other/andrea-and-joro.480892.17904435
Имам снимка и от Шейново облечена във секси жълта нощничка, но се ужасих като се видях и ме досрамя да се покажа Simple Smile
Тук сме в Романс - август месец, избирахме торти - чрез дегустация Simple Smile за РД на бати Жоро
Тани - честита месечинка и от нас!

# 662
Лина поправих го.
Аз като първия човек пък пуснах препратка към линк  ooooh!

# 663
Страхотни са бебоците Heart Eyes С толкова настроение ми тръгва деня, а и седмицата.

Смеенето с глас - прави опити, ама й се получава едно "ХЕ" или цвърчене Laughing Още не може да го навърже Simple Smile Иначе ми направи впечатление, че от няколко дни се опитва да ме имитира, като й казвам рррррррррррррр или бъррррррр и тя се мъчи - рядко успява да измърка, на няколко пъти ме оплю в опитите си.(дори прави балончета hahaha)Дори като ме види и ме подканя да й р-кам Simple Smile)))

Много хубав ден ви пожелавам!

# 664
Добро утро, момичета:)
ilindi4ka, Katy - Бояна и Стела носят много лятно настроение с аксесоарите си. Позират като истински дами. Поздравления за вашите слънчеви снимчици и слънчеви момичета Simple Smile
Днес ще ходя на първи преглед след раждането. Мислех, че всичко ще върви нормално - раждане, лохии, евентуален цикъл, че кърмя все пак и се надявах да се поотложи във времето...  А сега от вчера - отново някакви кървави зацапвания, съчетани с бялото течение, което се появи скоро... Какво да ви кажа освен: не е лесна нашата, момичета. Вероятно има и други с моите проблеми, та ще пиша след прегледа.
Оправяйте бебетата и да ходим да събираме слънце:)

# 665
Днес съм спамърка  Crazy
И като една истеричка да питам,вашите бебета кихат ли често?На ден моята киха от по 5-6 пъти.Да се чудя дали я разболявам или нещо и дразни в нослето за това киха?Слагам уж вечер физиологичен разтвор  newsm78

# 666
Привет,
ние уикенда не се спряхме...и аз вместо да си почина се натоварих адски много, каквото и да си говорим с деца почивка няма. Naughty В неделя цял ден бяхме на Панчарево (на една полянка с приятелско семейство), направо се изкълчих от кърменето в неудобна поза. Михаела не мигна и като се прибрахме вечерта се трупяса и като я събудихме по едно време беше адски кисела #Crazy

Я да ви питам, някой знае ли дали моа да си направя рентген и колко време след това не трябва да кърмя newsm78

# 667
Добро утро!!!!

Момичета, бива ли толкова хубави бебета? Това на какво прилича?  Wink

Честит ви втори месец, Тани   bouquet!

Сега и аз по темата за дрехите - вкъщи сме с боди без или с къс ръкав и гащеризон тип пижамка (аз само такива й купих за първите месеци и е голяма борба по нощите с копчетата, защото мама й на Анна е мнооого късогледа, ама и много суетна - няма очила, щото носи лещи). Има един модел от тези гащеризончета с две тик-так на кръста на бебока - ей този е нашия модел, за нас все едно е правен. Навън сме със същия ансамбъл + т.нар. космонавт  Laughing или от оня ден с по-тънко яке. Чорапки не слагам, терлички - рядко и ако е студено навън., същото е и с шапката. Завивам я с тънко памучно одеяло у дома и порт-бебе навън, ако има нужда. Тя вече е 5 кг и би трябвало сама да е уравновесила и урегулирала телесната си температура. Ако я облека повече - веднага се изринва от претопляне.

Ние заспиваме сами в леглото (пу-пу-пу) от известно време. Или онази статия е вярна (дето като го носиш, носиш и накрая то кандисва от носенето и предпочита да си лежи само) или на нея така й харесва. Между другото сложих в леглото й на подкова онази възглавница-червей, с която аз спях докато бях бременна и после я кърмих с нея. Така леглото й не й изглежда толкова голямо и тя се гушва в нея малко преди да заспи (бях чела някъде, че бебето като е свикнало натясно в утробата, големите легла го плашат - май това е причината да предпочита шеЗлонга, когато й е нервно и коликно  Party).

В събота след разходката и в неделя след спорт+разходка едва се събуждах за нощното й хранене. Даже сядах в средата на спалнята, защото се притесних да не заспя, докато я кърмя и да я изпусна  Crazy (момчетата спят в детската стая, за да се наспиват и ние сме сами в спалнята).

Я да питам - на вас коя бабина диветина, свързана с бебета ви е най-любима? На мен тази с хвърлянето на пъпчето  Heart Eyes

Айде до после и хубав ден на всички!

# 668
Тани и моето момче киха. Аз лично го считам за нормално. Почиствам му нослето поне веднъж на ден, понякога ако видя нещо вътре и по-често. Той така си киха от самото начало - кога повечко, кога по-малко, но почти всеки ден и за това не съм се замислила да се притеснявам. Да кажат обаче и другите мами

Катинче, за съжаление не зная за рентгена нищо, но намерих това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=313161

Моето момче вече денем почти не спи, че и на вън даже. Подремва за максимум половин час и после се почва един рев, докато не му измисля поредното забавление. Вкъщи ми се струва по-лесно да го забавлявам, но навън като ревне е ужас просто.

# 669
Тани, непрекъснато киха и Камен, питах педиатърката - тя каза, че е напъно нормално, изобщо да не се притеснявам - ако няма никакви други признаци на разболяване, не си вкарвай излишно мисли в главата  Hug
Ние вчера отидохме на разходка в Пловдив - оказа се, че Камен вече не иска в количката - скучно му е, та аз го носих по главната улица да зяпа, много беше щастлив  Heart Eyes Интересно ми стана, че всички бебета и малки деца бяха навлечени, някои дори с шапки, бебетата с разни одеала  ooooh! Камен беше май единственото бебе по къс ръкав в Пловдив и то извън количката, а в колата като пътувахме чак се изпоти милият, въпреки че нямаше по какво повече да го съблека...

# 670
Добро утро!
Ние нощес почти не сме спали. Както на Стефани почти й бяха изчезнали коликите от доста време снощи и нощес имаше много силни и се будеше през час.
Танче, линка за магазините от които може да се поръча фенугрик е на 23-та страница на предишната ни тема в поста на n3ni. Извинявам се, че така го посочвам, но не мога да се оправя все още да пускам линкове. Аз си поръчах доставка с куриер - 6лв. за цялата страна, а ако поръчаш над 55лв., те имат доста неща - безплатна доставка. Но аз предпочетох да си платя доставката. Иначе пия и едно хомеопатично - рицинус комюнис 5CH, но аз се консултирах с хомеопат преди да го пия, защото за него има противоречиви отзиви, на едни действало, при други имало обратен ефект. Мисля, че действат, защото преди да почна да ги пия изцеждах най-много по 35 мл кърма, а сега успявам по 70 понякога, онзи ден докато се цедях за първи път ми потече спонтанно и от другата гърда кърма. Но при мен не може да се усети много ефекта, защото сме на смесено хранене и явно е недостатъчна стимулацията. Преди 2 месеца Стефани сучеше много добре, но сега в последната една седмица започва да отказва гърдата, даже мислех, че се отбива и писах вчера в кърмаческия за съвет. От снощи обаче пак започна да суче и дано не се отбие скоро, че малко, малко, но ми се ще докато има да й давам, а само с цедене няма да успея да си поддържам лактацията.
Момичета, няма ли вятър при вас? Ние вчера излизахме, беше слънчево и топло, но вятъра беше доста силен и студен, аз й бях сложила космонавта, но от долу беше с тънки дрешки и не беше даже и завита, но главичката й се изпоти и сега доста киха. Дано й мине само с физиологичен разтвор и не вдига температура. Направо не знам при това променливо време как да я обличам навън.
Хубав и слънчев ден ви желая.

# 671
Танчелина, не е предишната, а първата ни темичка в родени.

# 672
tanchelina ето отново линка за поръчка на фенугрика http://nowfoods.bg/%D0%A4%D0%B5%D0%BD%D1%83%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B8%D0%BA.html, както и линк с информация за него http://atwins.wordpress.com/2010/01/18/fenugreek/

Мамо Це страхотно е семейството ти. Така ви се радвам всеки път като пуснеш снимчици.
Момичета бебчовците растат толкова бързо, че просто не е за вярване. Много се радвам как киприте девойките Simple Smile На буйната коса на моето момче така ме сърбят ръцете да сложа едни шнолки, ама ...

Спокоен ден ви желая. Аз днес май ще пробвам моя да го заведа на зоологическа градина, а след това на гости на леля му.

# 673
Buritu и при мен така стана..уж всичко беше свършило и онзи ден пак имах малко розово...а тъкмо се бях наканила и аз за преглед. Но ще изчакам още малко.
Katinche, за рентген и аз знам от приятелка, че не пречи на кърменето, но все пак се консултирай с джи пи-то. Иначе тук също има малко информация : http://www.bebe.to/siteroot/statii/karmene14.html .

# 674
  • Ловеч
Здравейте момичета,
времето навън е топличко и май нямаме много време за писане.
Аз като чета ние май се обличаме по топло,
в къщи му слагам боди с дълго ръкавче и отгоре му обличам цяло боди и чорапки,шапка не сме му слагали.
А за спането,като се нахраним към 8 заспива и сутрин се буди към 5.
Не го будя нощем за хранене,до скоро ставаше към 3 да яде но сам се отказа,
но макар че прави такива големи паузи нощем качва нормално.

Лек и спокоен ден,време само за разходки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт