Искам да умра!!!

• 6 868
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Зарежи го, много е малък. Я се влюби в някой варненец с крайморски имоти- неженен чакащ любовта на живота си.

Обаче да е женен!

# 31
този случай ми намирисва на една девойка пишеща в клюкарника преди време - Полинка от някой си затънтен град.... Mr. Green

# 32
Абе да не би учениците да имат почивен ден днес?    newsm78

А мислех ,че ще е скучно тук...     Joy

# 33
Ама разбирате ли аз свикнах много с него и искам да съм с него, а единствения начин е да имаме бебе нали то скрепва нещата, а аз съм готова за това искам дете, ама от него Tired

Забременей от някой друг и кажи на силистренеца, че е от него. Гледай да го хванеш на градус, че има повече шансове да се върже.

ПП - не е полинка, тя си има друга област на изява.

# 34
Ужас! Нали не мислиш,че някои ще ти повярва че си на 22 год.
Добре,че не всички жени в този форум са като теб,защото иначе ще е голям срам и позор за женското съсловие тук.

# 35
 bashша умръ от смях

# 36
Това дори не е весело, има еди сайт- тийнпроблем, или нещо такова, защо ли да не го посетиш?

# 37
Еех, едно време кви пързалки имаше  Crossing Arms
В такива моменти Пепеляшка ми липсва ужасно много  Laughing
на мене точно на Пепеляшки без пантофки ми мирише, ше знайш.
Или поне на брит'чедка им от Тутраканско.

# 38
  • на майната си
sexy_pi4ka, тъкмо ми беше заскучало. Развий малко темата, ако може и Мая да се включи.

# 39
Бих искала да напиша нещо, но айде ще се въздържа  hahaha
Колкото до темата алеле майко Sick

# 40
Слушай сега миличка

Нета не е място, където може да се  влюбиш или поне не е според мен. За да кажеш, че обичаш някога трябва да контактуваш с него в реалния живот. Лесно е някой да те излъже по скайп. В чата не виждаш нито мимиките, нито долавяш интонацията на събеседника отсреща. Най-вероятно се смеел ехидничко на това колко лесно се връзваш

Второ да се занимаваш с женен мъж е глупаво. А с дете още повече. Винаги ще си втората цигулка. Нима искаш това ? Замисли се и си отговори на въпроса. Пък и искаш ли да родиш дете и да си на мястото на жена му?

Трето да родиш дете на човек със семейство ще е мъчение и за теб и за детето. Ще лишиш детето си от баща или най-малкото то ще трябва да го дели с друго семейство.

Четвърто и не на последно място  - ти наркоман ли искаш за баща на детето ти ? Все си мисля, че на 22 трябва да си наясно с приоритете си.
Съветът ми към теб е да оставиш този мъж, защото освен в калта , другаде няма да те заведе.

# 41
Пързууууууууууууууууууууууул  Popcorn

# 42
сега последно искаш да мреш или искаш да раждаш?

# 43
сега последно искаш да мреш или искаш да раждаш?
И двете, Дядо Попе!
Нямат почивен ден учениците, но може момиченцата да си го освободили по случай празника последния час.

# 44
Мога да ти гледам по смимка да ти кажа какво ще се случи ако искаш.

И без снимка мога да гледам.... мога да гледам и на "мисъл", но страхувам се че в случая не можем да разчитаме особено...

не взимам скъпо - дай там 100 кинта и всичко ще ти кажа

Общи условия

Активация на акаунт