КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • тук и там
Воистина воскресе!

Нека светлината на неговото воскресение да дари живота ви с много топлина, нежност и разбирателство.
В къщата ви винаги да има здраве и любов!

# 616
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Да бъде светлина в умовете, душите и домовете ви.

У нас днес е двоен Великден.
Днес нашата малка Поли става на цели две годинки.

(Между другото това е тортата на Поли от миналата годиа - съвсем случайно открих точно тази снимка в нета  Grinning ).

# 617
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК мили момичета!
Да сте здрави,да има винаги мир и любов в душите и домовете ви!

Фейче,Честит рожден ден на малката ви сладурка! Весело детство!

# 618

Воистина воскресе!

Нека Божието воскресение озари душите ви!

Честит рожден ден на Поли,
Щастливо детство и много усмивки!

Аз съм готова вече, мога да почивам - ошетано е, месото се пече, чукнахме се, козунакът е опитан /и половината изяден/...
Аз, таковата, уж нямаше да пека, ама на...вчера късно, много късно, ми дойде вдъхновение - месих, втасвах, плетох плитки, и накрая го изтървах от тавичката, пущината - преля, разтече се, ама аз умна - сложих още една тавичка отдолу му, и сега си имаме и козунак, и едни неоформени "печенки".
Та тъй при нас  Flutter
И времето прекрасно...ако успее и мъжът ми да се обади...
Остава само да ви пожелая весел празник!

# 619
Аз, таковата, уж нямаше да пека, ама на...вчера късно, много късно, ми дойде вдъхновение
smile3532 smile3534 smile3533
То било заразно тва май,а? Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 620
smile3532 smile3534 smile3533
То било заразно тва май,а? Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Че и по въздуха се предава  Joy Joy Joy

Абе съвсем невинно щерката ме пита "ще месиш ли козунак" и на мен толкоз ми трябваше  Laughing

# 621
Браво на щерка ти! Hug Hug Hug Hug
Няма по-вкусно от домашно изпеченото....
Аз днес ходих до магазина и видях,че докарали едни рула козуначени...Викам ще купя едно да сверя часовника....Малееее...ми то първо не беше сладко тестото,второ седи по-мокро отколкото трябва....Абе...Не ми хареса.
Предпочитам си мойте творения Mr. Green ....А Половинчо ми каза повече да не "сверявам" с такива купени недопечени теста  Mr. Green
Аз снощи правих още два,че да ми се успокои душата....Нали понези не си ги харесах,та имаше поправителна сесия....хи-хи-хи-....
Ето ги:
http://media.snimka.bg/5910/018074471.jpg

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 14:53 от TheNMaster

# 622
Христос Воскресе мили дами! Живи и здрави! Hug

Весел празник наситен с много емоции!

Фейчке и тук ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИЧКА!

# 623
  • Пловдив
Христос Воскресе  МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ !
Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.

ПОЛИ НА ФЕИЧКА ДА Е НАЙ ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ НА СВЕТА!!!!  
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО ДЕТЕ!

ЗА МАМА ФЕЙЧКА

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 22:44 от ЗИЧЕ

# 624
  • тук и там
Честит 2-ри Рожден Ден на малката Поли!  
 С пожелания за весело и щастливо детство!                                                                                                  

Феичке,да ви е жива и здрава малката принцеса и само да ви радва!

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 09:29 от mimiто

# 625
  • Видин
Христос воскресе, мили, приятелки!
Нека винаги в душата ни да има светлина и доброта!

Приятели, узнахте ли вестта?
На ангелски крила се тя донесе
и низ поля и къщи се понесе.
Не чувате ли как  треви, цветя
и птички пеят в хор:-ХРИСТОС  ВОСКРЕСЕ!

И слънцето със колко радост грей,
над цъфналите в минзухар поляни!
Там от селцата чуват се камбани,
-ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!- всяка громко пей
и всички хора гледат се засмяни.

На милото Поли - да е жива и здрава!

# 626
  • Пловдив
СИС иска ми се веднага да съм там  newsm78 на твоята страхотна тераска ей богу вЕрваЙ ми Peace Hug Hug
Страхотно кътче си спретнала и е толкова изпипано всичко ..Аресвам такива красотички  Hug Hug Hug Hug
МАСТЕРЧЕ чи кво им е на козунаците брееееее страОтни са моите са по зле въпреки репетицията която правих  Embarassed Embarassed
Аз направих девет бройки имам само два в момента  Mr. GreenБяха вкусни без хубав вид утре ще ви покажа ако ми остане време.. Peace
ЖАКИ много красиви яйца и аранжировката е много хубава с цъфналите клонки браво много ми харесаха  Hug Hug Hug
ДЕНИ и Руфас са големи приятели май  newsm78 личи им по очичките и на двамата  Peace Hug сладури големи са  Peace Hug

ДОБИ то като се събереш с такива дето само за козунаци говорят какво няма да ти дойде вдъхновението .. Mr. Green Mr. GreenЕдиният козунак и аз го събирах от фурната но той беше първия изяден въпреки развалената му плитка  Mr. Green Joy
МЪЖЛЕТО ОБАДИ ЛИ СЕ??
МИМЧЕ  как си ти миличка малката принцеска идва ли да си чукате с яйцата  Hug Hug

Снощи ходихме на литургия в католишката катедрала .Сина ми пее там в хора пя Аве Мария  соло .Нямате си представа колко колко тържестено и колко красиво и този орган като засвири и хора като запя направо настръхнах ...
Днес пък бяхме в едни приятели на гости каниха ни на ярешко и после пък децата сина и снахата идваха да си чукнем с яйчицата та се разтъжих и със другия внук който по рядко виждам ..та бях щастлива като ги гледах тримата как си играеха и колко им беше хубаво ...

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 13:56 от ЗИЧЕ

# 627
  • Кубрат/ Пишурка
МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ !БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Аз с много народ у дома едва стигам до комп.Но днес сме сами с Анжелка и гледам първо аз да седна,че от сега прави пазарлък за Мики Маус. Днес ще релаксираме. Яйцата са разпределени и вече изядени (боядисах 45 броя), последният козунак току що беше преполовен, остава само празничното настроение - желая го и на вас!

# 628
Христос воскресе!
Нека неговата светлина ни донесе мир и любов в душите,
прошка в сърцата и сбъдване на мечтите и надеждите ни!

На малката сладка Поли -
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (макар и на патерици)
Да расте здрава и щастлива за радост на всички около нея!

Хе-хе, КИВИ! Приемате ли ме?
Абе чета аз при оправните мами за някакви КИВИ-та и се чудя -
като какви ще да са тези плодчета  newsm78  newsm78  newsm78  newsm78  newsm78 ,
а те излязоха на две крачета!  hahaha  hahaha  hahaha
Пиша в гугъла "киви", пак излизат плодчета.
Е, накрая "киви + бг.мама" даде резултат  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Приятен ден на всички!
Аз съм се втурнала днес да заличавам зимни поражения -
ще ви чета за почивка и ще се отчитам  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 629
  • Пловдив
Гутен обяден кивинца...
Сложих на домашните да обядват и сядам да ви драсна два реда ..
 ЯНЧЕ  тези дни всички са в еуфория на приготвяне на празничните трапези та и ние много не пишем  надявам се от утре пак да се съберем и бъбриме ..Анжелка свикна ли при вас сигурно и е по хубаво и на двора...
Ние също всичко изядохме даже от сутринта готвих крем супа и кюфтета доматен сос ..край няма това готвене  ooooh! ooooh!
ГЕОРГЕНЧЕ мила приятелко много се радвам ,че ни намери  Hug Hug Вярвам ,че и другите ще ти се зарадват като те видят при нас  Hug Hug Hug
Много смешно ми стана как си търсила КИВИ Joy Joy Joy hahaha ами питай брееееее  Hug аз си мисля че си видяла темата ... на първите страници  пише дажи как се стигна до това име  bowuu Joy hahaha

ЕТО ДА ВИ ПОКАЖА МОИТЕ КОЗУНАЦИ И КУРАБИИ АМА ЩЕ ВИ ПУСНА НОВИЯТ МИ  БЛОГ ЧЕ НЕ МИ СЕ СВАЛЯТ..  CrazyHug

http://zi4e57.blogspot.com/

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 17:18 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт