КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Охооооо......Ей мА НА И МЕНЕ!.....пУявих сЪ! Mr. Green
Ходихме на разходка с Половинчо,та не можах да пиша по-рано.....
Ние днес сме на разтоварващо меню....За обяд-пилешки пържолки на скара и зелена салатка,а за вечеря яйца по Пангюрски.
Георгенче,Добре Дошла и от мене! Hug Радвам се ,че ни намери!НАИСТИНА! Hug Hug Hug

Альоооооу......Липсващите!(поради празниците!)....МНОГО липсвате да знаете!!! Hug Hug Hug Hug Hug
Таз' година,понеже съм си "тука" ,та забелязвам...Какво значи да се поореди темичката.....Миналата година ходих при мама и тате,та не го усетих така....Сега,заради Половинчо,съм си тука и виждам как оредяват темите по празниците.....Ма нищо де! Това е хубаво......Срещи,приятни емоции,запомнящи се моменти....(особено с родителите.....)

# 631
  • Видин
И аз съм тук.
Ходихме си до село, хапнахме и се прибрахме и като му легнахме та до преди малко Crazy
Ми то в това време мрачно и дъждовно какво да правим Mr. Green

Мастерче, хубаво сте направили, че сте се разходили.Добре че до вчера и тук беше слънчево време та си отиграха децата на село на въздух.

Гале, добре си ни дошла! HugИ се чудиш ти и ни издриваш... Joy

Хайде остваям ви, че ще ходим до мама свеки малко на гости.

Хубава вечер! Heart Eyes

# 632
  • Кубрат/ Пишурка

Зиче, то Анжелка не само свикна,ами й е хубаво!А сега мама й като започна работа ще не ще е на баба момиче. Днес ми вика:"Бабо, много обичам да си играя с тебе! Ти си моята ИГРАЧКА !" Joy Joy Joy
Утре ще се водим на градина,че да не съм само аз "играчката"! hahaha

# 633
Благодаря за хубавите пожелания за моето пораснало бебе.
Вчера имахме гости, днес имахмйе гости и утре пак чакам гости. Този рожден ден стана като в приказките - 3 дни и 3 нощи. Обаче децата са доволни, особено рожденичката.
Братята й я научиха да казва на колко годинки става (и да показва с пръстчета), а вчера разбра и как се духат свещичките. Голям кеф - сега не можем да я спрем.  Joy
Получи нови дрешки и сега все пред огледалото виси - голяма кокона излезе.  Laughing
Ох, уморена съм. Отивам да поопъна крачетата, че след малко трябва вечеря да приготвям.
Целувки.

# 634
  • Пловдив
МАСТЕРЧЕ сега една по една ще започнат да се появяват  сладурките кивинца HugHug Hug

ЯНЧЕ Анжелка добре че не и е мъчно за панелката и свиква с новата обстановка ..А баба играчка да му мисли  Mr. Green Mr. GreenБраво и на майка и за работата дето си е намерила Hug Hug

ФЕЙЧЕ когато децата ни са щастливи ние родителите сма два пъти по щастливи  HugТака е и с вас сега като гледате малката принцеска как се кипри  Hug Hug Лягай да си починеш от тридневните рождени дни  Mr. Green Hug

Адашче виждам те два пъти че четеш а не пишеш Tired Wink

# 635

Добро утро .
Хайде на кафе.
Лека седмица на всички Hug Hug Hug

# 636
  • Пловдив
Хожгельдим КИВИНЦА.
ТОЛКОВА Е МРАЧНО ТУКА , СТУДЕНО И ВАЛИ .... Crossing ArmsЧЕ НАСТРОЕНИЕТО ТИ СЕ СКАПВА ТОТАЛНО..ТЪКМО СИ ВИКАХ ДА СЕ ПОРАЗХОДЯ НАСАМ НАТАМ НЪЦКИИИ
Не се ли пребрахте отпускарките бреее айде че се затъжих за вас Hug Hug Hug

# 637
добро утро дами! HugВ този така мрачен и дъждовен ден...не ми се ставаше даже...
Искам си почивните дни Embarassed
Ние зкарахме чудесно при мама 2 дена, в неделя се върнахме...и решихме че понеже не се работи може да си орежем дворната лоза... и да почистим листата и тревите от зимата. Та вече е мистичко и подредено - на двора Mr. Green У дома не стигнах до великденско чистене Mr. Green
Вчера пък си ходихме на ранчото и там очистихме и бунгалото и барбекуто и тревите около оградата... резултата е само 2 пИрЯтелки... майка и дъщеря Mr. Green и то моя беше честа да ги оцеля! Отделно обаче / много се гордея ...посях 5 стърка арония. То не са стъркове де... то фиданки... и сега както заваля -  като нищо ще вземат да се хванат.
Днес си мислех след работа да ида още нещо да посея...ама не би....
Тъкмо и бездруго не съм го измислила какво да е?!
Приемам всякакво предложение за бордюрни растения. Покрай оградата. Да не са претенциозни към богата почва и редовно поливане Mr. Green ма нищо не ща а?? Хризантемите виреят добре. Имам и още едни лилави с твърди листенца...и на тях им понася...
та ако се сетите нещо - споделете го моля! Hug
Спорен , хубав, макар и дъждовен ден желая!

П.П. Пак ми се е свила душата.... нямаме поръчка от най-добрият си клиент този месец а е вече 6-ти. Обикновенно в края на предният месец се пускат поръчките...а сега си мълчат... и съм на тръни , и ми е притеснено ...и ми е криво...

# 638
  • Пловдив
ЮЛЕ  ето тука предложения за това което търсиш... харесаха ми и поне са изпитани  растенията Peace ТУК

# 639
Eй мЪ и мене.....
Отивам да си направя макарони с домашно тесто,че съм умряла от глад!

# 640
Юле, кураж! Може пък да е отишъл някъде по-далеч
и за по-дълго време по празниците!
Стискам ти палци да се обади!

# 641
  • Пловдив
де сте бреееееееее Няма ви никакви не се ли прибрахте от почивките  Hug Hug Hug Hug
Аз не мога да пиша до към 22ч защото моите са на плуване а на дедко и медун трябва да им обърна нужното внимание.Единия иска мезета другия да го изкъпя нахраня и подготвя за лягане ...

МАСТЕРЧЕ наяде ли се миличка със домашни макарони  newsm78 пък и сиренце и захар да им тУрнеш много обичам така  Hug Hug Hug оффф оплюх се чак  Mr. Green
ГЕОРГЕНЧЕ с нетърение чакам да дойде края на месеца само дано не е на 24-25 че ще ходим на село защото ще кръщаваме ...

# 642

Гутен сабахлен.
Да ви е сладко кафето.

# 643
Добро утро и от мен.
Досега само ви четох ама,сега като изпратих Кали сутринта и оправих след нея, сядам да ви пиша.Ние по празниците бяхме разбира се в Ст.Загора и в понеделник се прибрахме. Кали сега пътува за Македонията и аз оправям след нея.Като ни гостува е като цунами - след нея е потоп.
Ама пък ми е приятно да си е тук.
Аз се наслаждавам на ваканцията и малко по малко се приготвям за последен рунд до 24. май.
Ама пък бързо се туркули тази година.

# 644
Добро Утро и от мен!  Hug Hug Hug Hug
Деска,браво на Кали,че е била с вас по празниците.Приятни емоции са това.

Зиче,'апнах,че даже и забравих за макаронките.Много вкусни станаха и съвсем различни от купените.Много по-вкусни!

Мони,мерси за кафенцето!

Общи условия

Активация на акаунт