КИВИ = Клуб на Искрените Виртуални (И)диномислещи!!! :)))))))))))))

• 26 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕТА..
МОНИ благодаря за кафето . Hug Hug

ДЕСКА аз се чудя къде изчезна  newsm78 а ти си имала гостенка .Най е хубаво на една майка децата и да са до нея да се разтъжи .Калито сега къде е в Македония ли? Какво прави там Деси  newsm78/малее аз като дърта клюкарка/не че съм млада деее Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

МАСТЕРЧЕ всичко домашно направено става вкусно чисто натурално... Hug

# 646
Зиче,
сега вече пътува за Благоевград.Нали там учи.Ама е последна година,пък после ако е рекъл Господ - към София.

# 647
  • Пловдив
ААААА ДЕСКА така съм съгласна аз разбрах за държавата Македония  Embarassed

# 648
ААААА ДЕСКА така съм съгласна аз разбрах за държавата Македония  Embarassed
То ти е простено от ЕГН. hahaha hahaha hahaha
Какво стана къде са тези хора.
Голяма почивка удариха.
От празниците на сам много малко пишем.

# 649
  • Пловдив
КО МИ СЕ МЕЕШ бРЕЕЕЕЕЕЕ  Joy Joy Joy  ЕГНто си е мое  bowuu bowuu не го давам на никой  smile3534 smile3534

виж колко много сме а не пишат приятелчетата кивинца... Да вземат да споделят какво правиха поне по празниците  newsm78 newsm78

С ЧЕРВЕНОТО  ОТ ОТДАВНА  СТЕ ИЗЧЕЗНАЛИ МАЙ  smile3508 smile3508 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МАСТЕРЧЕ,  
МОНИ,
ЖАКИ,
ДУНЯ,  
ДОБИТО,
МИМИТО,
ЮЛЕТО,
ИРЕН,  
ЛУСИЯ,  
АРИТА,  

ДЕСИ,  
ПРОЛЕТНА ФЕЯ,  
ДЖЕЙДА,  
ДЕЛТА,  
СИС,  
ДИЛ,  
 ТАТЯНКА БЪРБОРАНКА,
БАБА ЗДРАВКА -БАБА МРАВКА  

ВАЛЯ  
ЯНЧЕТО
ГАБРИЕЛА
ГЕОРГЕНА

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:37 от ЗИЧЕ

# 650
Привет, привет! Ей ме на. Включена в червения списък.
Аз пътувах при свекър, свекърва, девер и друго домочадие. Изкарахме добре. В неделя ходихме малко на пикник и поход в Стара планина. Времето беше прекрасно , по уморихме се. Пийнахме, хапнахме. Снимки направихме - като имам време може да ги сложа.
Да, ама така съм я докарала моята работа, че ако 3 дена почивам  ooooh! ooooh! ooooh!леле Мали. Сега не мога да си вдигна главата от работа от вчера, а клиентите не искат да чакат.
Затова прелитам набързо , а довечера може и повече да се включа.
А, да и много здраве и всякакви добри пожелания на тези , които са имали празници тези дни!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 651
  • Пловдив
ИРЕНЧЕТО СЕ ВИДЯ В ЧЕРВЕНИЯ СПИСЪК И СЕ ЯВИ ВЕДНАГА  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Ми тъй де поне два реда драснете Hug
Хубаво си починала и поразведрила тъй че винаги се връща тъпкано после но сладоста от почивката остава винаги. Hug Чакаме снимки да показваш. Hug

# 652
  • Видин
Привет, Кивинца! Hug

При мен е пак много натоварено, че несмогвам да ви чета даже.
Надявам се, че всички сте добре Hug

Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 653
Тука съм, тука...
Ей, списъци размахвате, грабнах си чашата

и идвам на отчет hahaha

Уф, не ми се пише нещо напоследък, хич не ми се пише, то не че има и какво де, ама...
Виноват, как шъ мъ наказватИ  newsm78

Празниците минаха и заминаха май като всеки друг ден,
с тази разлика, че синът ми си беше тук и се готвеше повече - да мога да си го поглезя 2-3 дни,
тъй де, друго са на мама манджите  Joy Joy

# 654
  • софия-napoli
 Embarassedхм и аз в червения списък ама ме нямаше в соофия
от преди великден го ударих на почивка та чак сега се прибирам
ама пък си починах поне стабилно вие как сте
сега ще върна назад да ви изчета

# 655
  • Пловдив
ЖАКИ скапаха ви от бачкане бееее ooooh! баси работата тези луди ви направиха  Rolling Eyes Rolling EyesДано поне заплати да дават  Crossing Arms

ДОБИ и ние няма какво да пишем само си чешем езиците въпроса е купон да има .. Mr. Green Joy Joy Joy Едно време все ми викаха като си отида при майка ми -Наяде се на мамини манджици хубави нали?
Та и сина ти така е бил ,нека ,нека да си го поглезила това пък е кеф за тебе  Peace Hug Hug

ГАБИ ама ти ептен се изгуби брееее  Mr. Green викам в някоя торта ли те вградиха или продадоха  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Драсвай по малко че ни липсваш.. Hug Hug

# 656
Зичееееее,слънце мое ненагледно,що така ,бе душо,все у негативните списъци ме тураш... Crossing Arms
Тук съм си и си скучая на воля... Няма какво интересно да напиша и затова си трая... Blush
Пък сега съм сложила един спанак да готвя,нищо че никой не ще да го яде... Ама ако щат... Crossing Arms аз да наготвя,пък те да се оправят моите капризации... Ама ха...
Нали по празниците се уфлянквах,та днес като си запретнах ръкави и изчистих цялата къща от -до... Да ви кажа,не бях забелязала колко са ми мръсни вратичките на кухнята... Та като започнах да ги мия днеска,като се замаца една ми ти чернилка... ooooh! Майкоооо... ooooh! ooooh! Идваше ми да рева от яд... През това време мъжО ми звъни по телефона-за 36-ти път... Mr. Green И аз като му се развиках... Той се обиди и ми затвори... Tired Сега още не се е прибрал,ама като си дойде ще трябва да се извинявам... Ама един ли ,два ли,три ли пъти ще се извиня незнам... Blush
Отивам да си видя спанака и да се изкъпя преди извинението... Mr. Green

# 657
  • Географският център на България-Габрово
И аз се явявам на отчет.Тези дни ми е малко натоварено защото моят съпруг получи повиквателна за препенсионирване.Та съм с него по лекари и изследвания,да не му напишат нещо което не трябва,че иначе трябва да се карам.Пък ме познават всички колеги та минаваме по бързо.Щом приключим ще се явя на небосклона и аз.

# 658
  • София
Сис, тебе няма да те мислим. Ти знаеш как да се извиняваш.
Ще си позволя само един съвет да ти дам - извини се три пъти  Joy Joy Joy

# 659
Сис, тебе няма да те мислим. Ти знаеш как да се извиняваш.
Ще си позволя само един съвет да ти дам - извини се три пъти  Joy Joy Joy

Така и ще направя! Wink
Няма да се излагам я... Ако ще е извинение ,да е както трябва... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт