Ганушке - да ти е жива и здрава Дарито, все така лъчезарна и усмихната, много радости да ви носи!

Ето едни цветенца от мен за днешните празнуващи:

Ооо ясна работата, тя zатова станала един час по рано от него, да се приготви zа срещата
Хахахаха, момичета, разсмяхте ме рано сутринта! Много готино!
Сладурки! 
Магаре, Ганушке - страхотни беборанки - сладуранки с лентички си имате!

Терпсихора - много е пораснал Александър!
Нагушкай го от нас!Бож - аз съм дала само пилешко месо, после мисля пуешко и тогава жълтък или обратно, не съм решила, а и не мисля, че има кой знае какво значение.
Поли_зое - хахаха, много смешно ми стана, защото и аз бях попаднала на този сайт и с учудване разбрах, че според мерките си Савана попада някъде 10-15%
Аз имам клеева тинктура, нашите ми пратиха, пиех я покрай големите истерии със свинския грип есента, Хедра ми каза, че независимо, че кърмя, мога да я пия според указанията на опаковката. Мисля да си донеса още от Бг есента! Ганушке - не знам дали съм ти казвала, много ми харесва мисленето ти, изобщо как се ориентираш с някои неща, как знаеш къде да погледнеш, абе страхотна си!

Магаре - страхотен линк си дала за този форум, супер полезно инфо, дано не ни се налага да опираме до него, обаче!
А някой знае ли този д-р Михайлов къде работи и изобщо как се стига до него? Мерси!Глупи - дано са зъбите и не е болен Марти! Да се оправяте, стискам палци!
Тия буйки и аз съм се залетяла да купувам, страхотни са, много удобни за навън! Мариелка, Терпсихора, на Красно село нямаше ли магазин за детски обувки, където имаше К&К? Нещо такова ми се върти из главата, ама то, те сега кой знае колко неща са променили вече?

Инъче и ние си имам Чико Ди Джей проходилка. Много ни харесва да натискаме копчетата. И добре, че е така, че 10 кила.... трудно се разнасят

Ние сме с размерите за над годинка, но нали ми жив и здрав пухчо. Не с е втелясвайте толкоз. Те си знаят децата, а и сега като пролазят и проходят много бързо свалят тегло.
после ги видях до нас за доста по-малко, специално на Гербер, ама карай..
Дано всичко му е наред!!!!! 
.
, ще мога и по един плод на ден да си хапвам, голям рахат, от това месо направо вече