Отговори
# 645
  • В друго измерение
Терпсихора, Трейси, честита 7-ма месечинка на Александър и Дани! Да са ви живи и здрави, палави и буйни и да носят щастие на мама и тати!  Hug  bouquet

Ганушке
- да ти е жива и здрава Дарито, все така лъчезарна и усмихната, много радости да ви носи!  Hug  bouquet

Ето едни цветенца от мен за днешните празнуващи:

Мерси Поли_зо за поздравчето. То днес и Дани реши в 6 часа, че вече  не му се спи, но пир нас вече е нормално да става в 6:30 - 7:00. Явно с се наговорили децата, среща ще си правят.

Ооо ясна работата, тя zатова станала един час по рано от него, да се приготви zа срещата  Laughing.

Хахахаха, момичета, разсмяхте ме рано сутринта!  Много готино! Joy Joy  hahaha Сладурки!  Hug

Магаре, Ганушке - страхотни беборанки - сладуранки с лентички си имате!  Hug

Терпсихора
- много е пораснал Александър!  Hug Blush Нагушкай го от нас!

Бож - аз съм дала само пилешко месо, после мисля пуешко и тогава жълтък или обратно, не съм решила, а и не мисля, че има кой знае какво значение.

Поли_зое - хахаха, много смешно ми стана, защото и аз бях попаднала на този сайт и с учудване разбрах, че според мерките си Савана попада някъде 10-15% Laughing. Не ги гледай тия, виж графиките на СЗО, които Ганушка е дала! Тук ползват такива софтуери и тъй като вие сте с абсолютно същите мерки като нашите, да те успокоя, че Сончето е по средата и по двата параметъра, 50% percentile, височината отговаря на теглото, абе с две думи, ''перфектна'' както се изрази нашата доки! Това беше на 6 месеца, сега да е малко под 50% процента, ако не е наддала, защото те не качват и растат така бързо!  Hug Аз имам клеева тинктура, нашите ми пратиха, пиех я покрай големите истерии със свинския грип есента, Хедра ми каза, че независимо, че кърмя, мога да я пия според указанията на опаковката. Мисля да си донеса още от Бг есента!

Ганушке - не знам дали съм ти казвала, много ми харесва мисленето ти, изобщо как се ориентираш с някои неща, как знаеш къде да погледнеш, абе страхотна си! Hug

Магаре
- страхотен линк си дала за този форум, супер полезно инфо, дано не ни се налага да опираме до него, обаче!  Naughty А някой знае ли този д-р Михайлов къде работи и изобщо как се стига до него? Мерси!

Глупи - дано са зъбите и не е болен Марти! Да се оправяте, стискам палци!

Тия буйки и аз съм се залетяла да купувам, страхотни са, много удобни за навън! Мариелка, Терпсихора, на Красно село нямаше ли магазин за детски обувки, където имаше К&К? Нещо такова ми се върти из главата, ама то, те сега кой знае колко неща са променили вече?  newsm78

# 646
Ох, незнам дали е така, но определено има разлика когато е само ориз и когато е оризово нишесте, но не съм 100 % сигурна каква е  Peace

# 647
Момичета пуснах тема,но да питам и тук.Свеки ми прати пюре от конско месо.В Италия го дават за захранване,но тук в България го няма.Дали мога да давам на Алекс от това месо? newsm78

# 648
Яна ВД  Shocked Shocked Shocked...давай го душо, но ще трябва да изтърпиш първата му дума "бамбина" или " ла шате ми кантарчее"...Италяна би се изразила по-добре по въпроса...

Завърнах се, имам рутер и мога да пиша със същото темпо, както преди...че досега голяма мъка и направо се отказвах..Чета ви криво-ляво, че не ми остава време...Иначе сме на антибиотик..Зинат...Имаме хрипчета в гърдичките, но може би е от смяната на въздуха или е вирусно...абсурд е да съм го простудила Батко Шокрю..няма начин...Иначе си е игрив, лаком и само онзи ден вдигна температура, но това беше...и дано с това си остане...ЕЕЕЕх, че бързо пиша...кеф...Наздраве и приятна вечер  Hug

# 649
Здравейте Simple Smile
Ние се присъединяваме към "пухкавия" отбор. Вече сме 9650гр (+1250) и 70 см (+2). С тая алргия и с това тегло вече не знам какво да му давам  Tired Инъче и ние си имам Чико Ди Джей проходилка. Много ни харесва да натискаме копчетата. И добре, че е така, че 10 кила.... трудно се разнасят Simple Smile

# 650
  • Sofia
Момичета-кокичета, ние със Софи ще ви напуснем за около 2 седмици, защото заминаваме за Кюстендил. Там ще изкараме предстоящите празници и ще посрещнем пролетта. Желая ви весело изкарване на вас тук във форума, навън приятни разходки и весело посрещане на Цветница и Великден! Бебенцата много да слушкат и да не притесняват мамчетата!  Hug
И да не ни забравите, ние след 2 седмици пак сме тук   Grinning

Много целувки за всички от мен и Софи!  Hug  Hug  Hug

# 651
Ивушкеееееее, и вие ли се поболяхте? Чак антибиотик? Оф, кво става бе, да не боледуват повече, че е много гадно. Глупи, вие как сте, свърза ли се с педиатърката? Аз да ви кажа с мойте проблемчета - температури, обриви, херпангина, ако си спомняте, че се жалвах тука, и мислех че обрива е от нурофена .... обаче, оказва се, че сме изкарали шарка, т.нар. 6-та шарка, аз даже сега сефте чух, че има такава. Даммммм... уж безобидно, ама си е кофти да си гледаш омърлушено детенцето, 5 дена се не засмя, чак тази вечер взе да ми се хили.
Биа, аз уж второ дете не ща, ама като чета вие какъв купон сте, се замислям. Голяма скица е Мери.
Янче, съжалявам за перипетиите ти с мазилата и падането.  Hug Днес докато се разхождахме, отсреща идваше един дядо с количка. И какво направи тоя човек така и не разбрах, нещо искаше да повдигне количката ли, завъртя дръжката от другата страна... абе не видях какво точно стана, ама бебенцето се изпльоска по очи на асфалта.... ох, душичката ми се сви като го видях... много гадно беше, ама хубавото е, че се успокои бързо и поне видимо му нямаше нищо.
Ние бяхме няколко дни само на кърма /и АМ, че кърмата не стига/, утре ще се захранваме наново с картофче.
А клеевата тинктура откъде я купувате, да питам?

# 652
  • София
Ох прочетох ви най-накрая. Добре, че се оправи времето та поспряхте да пишете иначе наваксване няма  Simple Smile. Ние бяхме по гостита теси дни и скитосвахме, та затова не съм писала скоро. Тази седмица се захранихме с пъщарнак и оризова каша, която учидващо добре се прие засега.
Като чета как будувате по нощите, да се оплача, че и ние сме така. Напоследък се буди поне по 3-4 пъти, но по-скоро плаче насън. Явно зъбите са ни погнали всички много яко.
За буйките и аз съм чувала препоръки за тези на К&К, въпреки че има и други подобни за 10-12 лв. Мисля и аз да взема нещо такова, просто защото все е по пода и да не му е студено, защото търлъци и други подобни се свалят на мига.
Добре дошла на Анче/Галче/ и добре завърнала се на Ивуша  Hug
Silvi, браво за колажа и че пак се наемаш да ни разкрасяваш форума, специални благодарности. Аз вече се възползвах да кача снимка на Стоян.
Видях, че се притеснявате нещо за теглото на бебоците. Вие друга работа нямате ли си  Wink Ние сме с размерите за над годинка, но нали ми жив и здрав пухчо. Не с е втелясвайте толкоз. Те си знаят децата, а и сега като пролазят и проходят много бързо свалят тегло.
И не на последно място Честито на днешните месечинки и Честит имен ден на Дарито! Да й се прослави името!

# 653
  • София
Здравейте и от нас,
Вкключвам се набързо само за конското месо-и тук го продават,даже на него пише от 4 месеца.Мисля,че беше на Плазмон.Първия път като го видях се изцъклих  Shocked Shocked Shocked Аз лично такова есо не бих дала ако ще да е супер полезно,но това си е мое лично мнение.
Иначе ви чета,но докато ви изчета и не остава време да пиша Sad
Лека ви нощ,момичета!

# 654
Яна_вд - тука, ако кажа, че захранвам със заешко ще ме линуват, та нали ги имат за домашни лбимци, а разбрах, че поляците захранват с гълъб, така че италианците за конско се сетили  Mr. Green Ти си решаваш, но немисля, че ще му стане нещо, просто въпрос на виждания и личен избор  Peace

# 655
Привет след един дълъг и отново уморителен ден. След 3 часово яко ходене на всичкото отгоре изкарахме и 2 часа на фитенс и направо съм  Crazy #Crazy newsm78  hahaha Joy Успях да намеря и заешко без царевица - на Семпер и Гербер  Peace Бааааси - 15лв за 6 пюренца от 130гр  #Cussing out после ги видях до нас за доста по-малко, специално на Гербер, ама карай..

Досега долу Анди прави първите си крачки в проходилката. Направихме страхотно клипче, всики много се кефим, а тя най-много като вижда колко сме се наредили и й се кефим.  Laughing Още от малка обожава вниманието  Joy

Трейска: еее ама искам разбира се да се видим, как да не искам  Hug Винаги искам с нови мами от форума да се запознавам, че вече  може да се каже, че сме си близки.  Laughing Кога точно ще сте тук и къде живеехте тук в Софето?

Алегория: коя Великденска среща имаш предвид? В Канзас ли? Даааа. Ако все още имаш желание да се запознаем  Whistling Joy Hug

Госпожица Корбети: леле сви ми се сърцето като прочетох за бебенцето в парка  Cry Дано всичко му е наред!!!!!  Cry

Глупи: еех, дано скоро се оправите всички! Леле какъв сезон на сополите настана Sad Ама това време сега е най-коварното!  Naughty

Джема: аз съм яла конски салам - зет ми ми пробута веднъж без да знам, УЖАС! В смисъл адски е вкусен, нооо за мен конете са за яздене, а не за глозгане и никога не бих си купила такова чудо, камоли на Анди #Crazy #Crazy

Хари: ее приятно прекарване!!  Hug И ние ще сме в Канзас за дълго, но от края на март до средата на април  Heart Eyes

Ох утре ще ходим за обувки на Анди, ама тези К и К май са скъпи?  Sad Къде да намеря хубави буйки до към 15тина лв?  newsm78

Лека ви   bouquet

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 21:45 от Yana-barborana

# 656
Браво бе Янче така ли ще си говорим вече  Whistling ? Защо да нямам желание?

# 657
  • Кърджали
Днес такава разходка си направихме. Беше супер време и го оползотворихме. Утре пакV
Инач май открих причната за мрънащото настроение на Кати. Ненаспиването.Досега заради включения телевизор през деня спеше по  половин час най - много /или поне предполагам заради него/,  и като се събуди е сърдита, че не се е наспала.Като че някой я дърпал да става... Whistling От два дена не рабти телевизор през деня и Кати почна да спи, даже днес предиобед спа час и половина, а такова чудо отдавна не е било. И после бодра и весела.Навън обаче поспа половин час, и до вечерта беснееше, че целия свят и е крив...
Иначе Кати се срещна с друго бебе, с коет осе родиха в един и същи ден и дори в болницата си бяхме в една стая.Дребничка отнесе похвали колко е послушна, и учудвания как леко  е облечена, че беше само с дънки и блузка, и едно елече за фасон до нея.
Иначе напоследък забелязвам, е май яде предимно готвени от мама гозби. Мама с естегна и почна да готви вече, време му беше. Е, и ще купуваме пюрета за разнообразие. По тая тема, за конското месо, щом са ти пратили пюре, защо да го изхвърляш.Нека го опита детето, нищо няма да му стане.

Така, уруждате с ивие срещички. А аз с кого да си уредя  Rolling Eyes

# 658
  • Варна
Тенкю вери мач за поздравите към Дарито    bouquet

Биа, и ние к'во се чудим после че децата са толкова духовити, ти от малки им друсаш мозъците Joy Joy , ама откъде ги измисляш тези щуротии, признала съм те аз.

Трейси, мерси много Hug , ти си знаеш за кое Grinning.

Глупи, дано при Марти да е от зъбките температурата и да не е нещо сериозно Praynig.

Амбишъс  Hug , много мило ми стана Hug.

Хари, никога не можем да те забравим Hug. Ама ти две седмици въобще ли няма да пишеш? Да знаеш че на 27.03 имам рожден ден, да влезеш специално да ме поздравиш Whistling Joy Hug Hug. Шегувам се, много хубаво да си изкарате в Казанлък.

Янче, какво е това Заешко на Гербер, аз имам Заешко с моркови, но в него има царевична скорбяла?

Аз реших да приключвам с диетата, по скоро да влизам в третия етап, имам още 2кг да свалям, но ще си ги оставя "наследство" Joy , вече ще имам право на две галавечери и съм много доволна bowuu , ще мога и по един плод на ден да си хапвам, голям рахат, от това месо направо вече Sick

Един въпрос встрани от бебешките, вие от какъв крем за лице сте доволни, аз досега съм ползвала на Виши, но ми се иска да го сменя?

# 659
  • Бургас
Еееее Алегория, Янче и ние ще ходим по Великден в Казанлък и много ще се радвам да се запознаем най-накрая  Heart Eyes ще информираме и  jijin естествено /а тя къде се загуби между другото  newsm78?/

Клеевата тинктура  и сребърната вода ги купих от аптека. Първото струваше 2 и 80 а второто 4 лева.

Глупи, аз смесих 10 мл. ср. вода с 4-5 капки кл. тинктура, даже си ги налях в празно шишенце от виброцил и използвам капкомера му Simple Smile  така направените капки се държат в хладилник и след 4-5 дни е хубаво остатъка да се изхвърли и да се направят нови. Така съветват във форума от където взех инфото. В началото  когато започна обилната хрема слагах през 1 час х 2-3 капки 5 пъти докато си легна малката. Следващите 2-3 дни до сега 4-5 пъти на ден.
Вярно е , че трябва да се внимава за деца под 1 год. заради меда, който е алерген, макар че този д-р Михайлов казва, че няма проблем.
За това аз просто споделям какво съм направила а вие преценяйте дали да пробвате или не  Peace ако бебето ви е предразположено към алергии по-добре да не слагате на своя глава ми се струва преди консултация с лекар Thinking

Ивушке, толкова ли зле беше положението, че АБ и то зинат  #Crazy тия лекари за нищо ги нямат антибиотиците , тююююю  #Cussing out дано бързо се оправя филето Simple Smile

Хари, ще  ни липсваш тук , но да си прекарате добре в Кюстендил  Hug и ако имаш нет на близо влизай от време на време Wink Да наснимаш хубавата Софи и после да ни я покажеш като се върнете Simple Smile

Гануша, аз използвам на НИвея Q10, дневен и нощен .....нещо такова май беше.....няма ме много в тия козметики , не мога да помогна със съвет  Wink  и стига с тез диети , не си мъчи душичката толкова  Hug идва Велик ден - козунаци, курабий охаааа

Общи условия

Активация на акаунт