Отговори
# 660
  • София
Янче и всички,които са на вълна буйки , ровя се из нета да разгледам и намерих това:www.smenzamen.com/index.php?cPath=1183_1219.

За крема за лице- Neutrogena Visibly clear Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 23:11 от mariellka

# 661
  • Варна
Хахаха, тя Хариелка в Кюстендил ще ходи, аз набързо я изпратих към Казанлък Joy Joy Joy. Трябва да си разнообразя социалните контакти, че само бебета, памперси и пюрета са ми в главата Crazy

# 662
  • Бургас
Гануша, аз те забелязах с тоз Казанлък , ама си викам я да не се обаждам пак неподготвена, че гледай с Алегория вчера как се изложих  Mr. Green та сега реших тактично да спомена в моят пост градът на Хариелка  и ти се усети, както и очаквах hahaha не са ти толкова зле значи социалните контакти  Mr. Green

# 663
  • Sofia
Ганушка, няма страшно, аз те разбрах, че се обърка.  Simple Smile Ами да, няма да имам интернет там. Ако все пак успея да вляза за малко, ще ви поздравя всички и ще изпратя въздушни целувки на бебоците.  Hug  А за рождения ти ден, ако не успея да вляза, поне знай, че със сигурност ще се сетя за теб, защото на тази дата Софи прави 8 месеца  Hug

Магаре, ще я наснимам Софи. Нагласили сме се за хубаво време, та ще видим... А в неделя имаме и празник на града, официално посрещаме Кюстендилска пролет и има тържества, програми, предварително са избрани Мис Пролет и нейните две асистентки, които минават с влакче или някакво друго превозно средство да поздравят съгражданите си. Абе хубав празник се получава, стига да е хубаво времето. Дано тази година имаме късмет!  Grinning

# 664
Ееее, Хариелка, дано си изкарате супер и да е готино времето.
Жалко, че 22-ри се пада понеделник, че да си идем на Търново, ама пък ще си идем за Великден, а Цветница тук, само дето още не знам в нас ли ще сме или на ресторант, че то май доста празници ще съчетаем.

А за д-р Михайлов, ако се рег в сайта на часът на мама може да му пишете директно. Винаги отговаря. Може да си уговорите и ден и час да ви види. В София се намира. Много готин човек, макар да съм кореспондирала 2-3 пъти през сайта с него, но ако можех бих отишла лично да ни види цялото сем, ама такова му е раб време, че трябва мъжа ми да не е на работа за да идем.

Ганушка, значи и ти диетка (не ми казвай, че си 82 набор). Не кърмиш ли? То тая диета дето ти правиш, е май възможно най-лошата диета за организма, нищо, че се сваля много, та внимавай (предполагам не си я правила прекалено дълго). И аз съм към края на моята диета, още 3 седмици. Днес установих, че съм за размер 42 по нашата номерация, та дано сваля до 40 и стига толкова Simple Smile А като се оправи времето и правя повечко обиколки, да ми се стегне и тяло, ще съм ...как беше...чук  Joy

# 665
Ганушка - аз имам имен ден на твоя рожден ден, ама никога не съм го празнувала. То аз и преди 5-6 години разбрах за него и се бях опитала да го вкарам в 'празничния' си календар, но като не се получи се отказах. Тази година пак се замислих, ама насила хубост нестава ми се струва, а за кремче - по-добре иди на козметик и виж там какво ще ти препоръчат. Всеки има различен тип кожа и всеки крем действа различно на всеки. Един може да е доволен, но на твоя тип кожа да не е подходящ, затова всичко е относително. Да се надяваме да попаднеш на добър козметик и да ти обърне компетентно внимание, ако ли не - знаеш къде съм  Crazy  Hug
Хари - да си починеш добре и да се забавляваш на празниците  Hug

# 666
  • В друго измерение
Янче от Видин - аз конско и заешко не бих дала, но това си е мое мнение. Може да са вкусни, но ние не сме опитвали никога и не се консумира в нашата къща.

Ганушке
- ти за какъв крем точно питаш, anti-aging ли? Аз от години ползвам Biotherm, много съм доволна, бях на зелената серия, АgeFitness дневен и околоочен крем около 5 години, този продукт не е точно anti-aging, а предотвратяващ, за първи знаци на стареене. Сега от около 6 месеца съм пак на същата марка, но SkinVivo - пак съм доволна. Пред около 2 години на своя глава реших да сменя и минах на Клиник, големи поразии си направих, после разбрах, че обикновено, ако съм доволна от една козметика, не е много препоръчително да я сменям, но това е, което тук ми казаха, незнам колко е вярно.  newsm78.

Хари - приятно ви прекарване на Кюстендил!

Цвети
- мерси за инфото за д-р Михайлов! Ти на коя диета беше Embarassed, би ли дала линк към нея, знам, че кърмиш! Мерси!  Hug

Запомних за РД на Ганушка и именния ден на Лидия на 27.03. Моя много добра приятелка от входа ми, с която сме израсли, е на 28.03 (с 20 дни по-малка от мен), така че няма начин да забравя.  Hug

# 667
Hariela, приятно прекарване в Кюстендил, да знаеш, че ще ни липсваш.
Ганушка, ти кой набор си?
Янче, ще имам точно 3 часа от полет до полет, така че ако се виждаме ще е хубаво да е някъде сравнително наблизо летището. Или да е някъде на Плиска примерно, където ходи автобус от летището. Аз съм живяла в Штудград (както го наричахме по мое време Студ. град). Отдавна не съм била в Сф. Иначе наобратно имам 5 часа, но се пада неделя(баш Великден) и едва ли на някой ще му се иска да излиза на кафе (демек ще си видя налетището като .... чук  Joy Joy Joy)
Яна_вд, аз заек дадох, конско съм яла, не е никак лошо, спокойно можеш да дадеш щом имаш.
Амбишъс, и ти ли искаш да започваш диета? Много диетувате момичета  Rolling Eyes

# 668
Добро утро от мен!

Пак изпуснах няколко страници! Embarassed

Хари - приятно изкарване, да си починеш и заредиш с положителна енергия!

Ивушка - много гадно Sad! Дано се оправите бързо!

Ние пак сме с хрема! Sad След първата противохепатитна - хрема. Айде да кажем - простудила съм я тогава. Ама сега след втората - пак хрема - е не може да е съвпадение! Sad Това дете с тази алергия - незнам какво ще го правя! Cry Cry Cry Цяла нощ спа милото на шезлонг, че иначе му се стичат секретите в гърлото и се дави и не може да спи! Cry

Сигурно сте го обсъждали, ама нали не чета всичко - Мустела нещо изчезнали от пазара - исках да й купя гела за миене - ми никъде го няма! Sad Хич не ми се сменяше - какво ще кажете за А-дерма!? newsm78

# 669
ssiillvvyy с дъщеря ми ползвах а-дерма...много съм доволна Peace

# 670
.....макар и времето да е мрачно...нека в сърцата ни да има слънце

# 671
  • Варна
Добро утро      bouquet

Магаре, няма проблем директно да ми кажеш, че съм се объркала Laughing , не се сърдя за такива работи, аз и по принцип доста трудно мога да се разсърдя на някой, трябва нещо много сериозно да е станало, не съм от сръдливите Blush

Цвети, какичка съм ти Laughing 80-ти набор съм, за диетата, знам че не е най-добрата, от 2 месеца я правя и вече минавам в трети етап, който ще го правя 3 месеца, но поне вече мога да хапвам плод, 2 гала вечери, по малко ориз и картофи, въобще рахат отвсякъде Laughing. Те ме бъзикат, че двете с Дарито по едно и също време ще се захранваме Whistling. И аз се надявам с много разходки лятото да се постегна.

Лиде, никога не съм знаела че има някакъв имен ден на моя рожден ден, то тогава е Международния ден на театъра, трябваше актриса да стана  Simple Smile. А за козметичките,  колкото пъти съм ходила все ми препоръчват някакви кремове, които те продават. Знаеш ли че имам една приятелка в Лондон аз, може да се домъкна някой ден на гости, но пък много ме е страх да пътувам със самолет, имам и една в Брюксел и дотам има много евтини билети с нискотарифни компании, нещо от сорта на 40 евро двупосочен билет, ама пусти страх ooooh!

Амбишъс, щом си доволна ще го пробвам този крем и аз Hug. Ти имаш ли регистрация във Фейсбук?

Трейси, 30 годинки чуквам след една седмица, Захира и Биа могат да ми викат како Joy Joy. Надявам се да се видим във Варна Party.

Ссииллввии, аз ползвам А-дерма и съм доволна.

# 672
Добро утро   bouquet
Дано при вас времето да е добро за разходки днес. Тук гадно английско мрачно...  #Cussing out Пролетта се опитва да ни пропусне май  newsm78
Амбишъс, Ганушка - то един имен ден... Все трябва да се обяснявам какво, как, къде, айде може и без него. Не е ли да се знае от всички и да ти го честитят, ей така без да им напомняш на всички, не го броя аз Simple Smile Инъче било мъченица Лидия някаква, нищо друго като инфо нямам. На някои от попските календарчета го има. Ганушка, заповядай с бузанка нагости, добре сте дошли, а за самолетите ще кажа на мъжа ми да ти пише как  катастрофите по улиците са в пъти повече и как ако тръгне да пада самолета, нито ще имаш време да разбереш, нито ще те заболи, то става за части от секундата, е закакво да го береш всичкия този страх предварително  Joy  Mr. Green

# 673
Какоооо, 30-така удряш, а  Mr. Green, да си жива и здрава  Hug Е, кво да правя, кака си ми с 2г и 1 ден Simple Smile И аз съм на 28-ми Ambitious, затова казах, че мн празници ми се струпват, че баш тогава е и Цветница, та ИД и РД на едно. А м/удругото на 28-ми празнуват и Бойко и Бойка, та съвсем мн празници са Simple Smile
Ганушка, а как може да си овен и да те е страх от летенето? Не съм срещала страхлив овен до сега. Аз много се кефех на полетите, като летях до Лондон. Иначе мъжо иска да идем във Виена, та ще следим кога има евтини полети, само не знам хотелите как ще са. Ама то сигурно няма да е тая година, че нали суче малкото дзвере, а явно няма лесно да се откаже, пък и поне до 1г искам да си го кърмя.
Иначе моята диетка е 90 дневната - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483244.0
А сега погледнах и диетата на доц Байкова, и тя може би е добра (има варианти), но мисля не е удачна за кърмачки, може би по нататък.

Силви, тази хрема е ужасна, кой ли не го мина, хрема, кашлица и Т за 2-3 дни, ужас. Но поне Миташки се размина без АБ. Хубавото е, че нашето педи не е привърженик, и до сега не са пили и двамата антибиотик. Но пък аз пия някакъв вид антибиотик, каза, че пеницилин било, и можело докато кърмя. Утре го свършвам и така. Митко вече няма хрипове, само с едно сиропче и едни капки съм го лекувала, и пръскане на стеримар в нослето. Дано се оправите по-бързо, и всички болни да се излекуват  Hug

# 674
Анче, Гануш - намерих днес мустела, но ако няма следващия ще е А-дерма тогава!

Цвети - дано не задълбочаваме и ние! Simple Smile Сигурно е много готино така - и РД и ИД наведнъж - двоен купон! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт