За крема за лице- Neutrogena Visibly clear

Ами да, няма да имам интернет там. Ако все пак успея да вляза за малко, ще ви поздравя всички и ще изпратя въздушни целувки на бебоците.
А за рождения ти ден, ако не успея да вляза, поне знай, че със сигурност ще се сетя за теб, защото на тази дата Софи прави 8 месеца 

А като се оправи времето и правя повечко обиколки, да ми се стегне и тяло, ще съм ...как беше...чук

. 
)
! Дано се оправите бързо!
След първата противохепатитна - хрема. Айде да кажем - простудила съм я тогава. Ама сега след втората - пак хрема - е не може да е съвпадение!
Това дете с тази алергия - незнам какво ще го правя!
Цяла нощ спа милото на шезлонг, че иначе му се стичат секретите в гърлото и се дави и не може да спи! 
Хич не ми се сменяше - какво ще кажете за А-дерма!?

. И аз се надявам с много разходки лятото да се постегна.
. А за козметичките, колкото пъти съм ходила все ми препоръчват някакви кремове, които те продават. Знаеш ли че имам една приятелка в Лондон аз, може да се домъкна някой ден на гости, но пък много ме е страх да пътувам със самолет, имам и една в Брюксел и дотам има много евтини билети с нискотарифни компании, нещо от сорта на 40 евро двупосочен билет, ама пусти страх 
. Ти имаш ли регистрация във Фейсбук?
. Надявам се да се видим във Варна
.
Пролетта се опитва да ни пропусне май 
Инъче било мъченица Лидия някаква, нищо друго като инфо нямам. На някои от попските календарчета го има. Ганушка, заповядай с бузанка нагости, добре сте дошли, а за самолетите ще кажа на мъжа ми да ти пише как катастрофите по улиците са в пъти повече и как ако тръгне да пада самолета, нито ще имаш време да разбереш, нито ще те заболи, то става за части от секундата, е закакво да го береш всичкия този страх предварително
Е, кво да правя, кака си ми с 2г и 1 ден
И аз съм на 28-ми Ambitious, затова казах, че мн празници ми се струпват, че баш тогава е и Цветница, та ИД и РД на едно. А м/удругото на 28-ми празнуват и Бойко и Бойка, та съвсем мн празници са
Препоръчани теми