Отговори
# 675
Момичета приатна разходка на всички днес  bouquet
Хариелка да си прекараш хубаво на Кюстендил Hug
КОлко се радвам,че времето е супер навънн newsm44 newsm44
А забравих да кажа,че в четвъртък видяхме щъркел на село newsm44

# 676
Момичета, случвало ли ви се е да се протрие кожата на бебчето покрай хълбока от пампата ли? От няколко дена беше леко като изтъняла кожа, а сега направо се лющи като изгоряла от слънцето и е точно където са разтегателните ластичета и лепката на памперса??? Дали не съм я опъвала повечко отколкото трябва  newsm78 Те нали до 10см могат да се опъват и а много неусещам къде трябва да спра??? А забравих да кажа, че не е зачервено мястото, а само 'смъкната' кожа Sad

# 677
Не съм чела какво сте писали, след малко се връщам Само искам да питам какви кремчета с фактор използвате? Помня само Хари за Бюпхен беше казала. Искам да взема някакво, че вчера и днес му изгоряха бузите (големитееееееее) хем на сянка уж седим
И ние видяхме вчера летящ щъркел с Теди. Много се изкефих, защото никога не виждам баш щъркел - лястовици да, ама щъркел цък
Та дайте идея за кремче, а аз се връщам да чета
Честито на празнуващите днес. Живи и здравиииииии

Лиде мини на по-голям памперс според мен е протъркано от пампата  Peace

А да се похваля - днес бях на фриз.!! Взеха ми 40 кинта, ама голям кеф- боядисана, постригана!! 4 часа без бебо - татко му успя да го изгледа някак. Сега се чувствам нов човек. Малко трябваше накрая да побързам, че не успя да го приспи на обяд, ама иначе си бяха ОК. Чак Теди леко разочарован остана, като тати излезе и мама се настани  Joy

# 678
Здравейте и с днешна дата...ние още си пием антибиотика.. Sad

Явно сме на крачка от въпросния бронхиолит и затова пием антибиотик..какво да ви кажа...малкия си е добре, само на моменти му хърка нослето или може би са гърдичките..Започна и леко да покашля, но ако така ще изхвърли секретите, нямам нищо против...Пазете децата, защото е вирусно явно...Нито сме излизали, нито сме го пипали с мръсни ръце, нито сме го простудили...нямам идея защо стана така...но вярвам, че всичко ще се оправи и няма да стигнем до " онази " диагноза..

Приятна вечер и честито на месечинките! Hug

# 679
  • На плажа
ОООООХ Изчитането-мишиън инпосибъл  Mr. Green
Включвам се,да кажа,че сутринта си хапнахме попарка-много я хареса.Препеках му 1/4 филиика,сложих обезсолено сиренце,масалце,и половинка пакетче захар-от тези за кафе,залях я с домашен чай от липа и стана супер.Не съм пасирала,само намачках с вилицата.Хайде връщам се да чета. Hug

# 680
  • На плажа
Не си спомням дали благодарих на мамите, които ме посъветваха да дам заешко Hug.На мен ми мирише ужасно, но Белослава си облизва пръстите bowuu
Моето дете и бурканчто ще изяде от кеф.
Янче сега погледнах бурканчето от заешко с ъс зеленчуци на Ганчев-няма нищо царевично,само слънчогледово масло.Николай се спуква да го яде.Междудругото, отказах се от кухнята,ами той въобще не им хареса пюренцата.Ще го запиша по нататък,като започне да яде готвено.

Оп,сори,че са два поста един след друг,но не съм видяла,понеже дадох направо цитат  Embarassed

# 681
Тина, пробвай и без захар...аз цял живот съм я яла без и даже другия вариант ми звучи като макарони със сирене и захар...но всеки както свикне...просто нали захарта е супер вредна и ако я хареса без , ще е във ваша полза Grinning..Дари си я хапва без и му пращат ушите даже...като свекърва съм...давам съвети без да са ми ги искали...лека вечер и непробудна нощ  Hug

# 682
  • В друго измерение
Здравейте момичета!   bouquet

Трейси - имам тук едни 3-4-5, а може и повече кг,  Laughing които ще е супер, ако сваля, но уви. Каквото и да правя, не става Sad Нито ям много, движа се, без резултат. А на всичкото отгоре, ханша ми е толкова разширен, че не мога да си влезна в нито една дреха...имам няколко любими парцала и много искам да си ги нося! Има ли още някой като мен с толкова разширен ханш? Аз бях с много тесен, но сега направо кокалите ми стърчат навън. Shocked Shocked Уж до година се събирал, ама ей го на, вече 8 месеца и нищо.

Ганушке - този новия крем, с който съм аз сега, мисля, че е един вид за всякакъв тип кожа. На мен ми е окей, леко е мазен, но тук е супер сух въздуха и ако не съм с нещо подобно все се боря с лишеи. Тъй като знам, че във Варна е доста влажно, незнам дали е подходящ, но то зависи и от типа кожа, естествено. А иначе, другия, AgeFitness е страхотен, има за всякакъв тип кожа, препоръчвам го с две ръце, даже се аз може да мина пак на него след като привърша със сегашния. Аз един крем за лице и околоочен ползвам около 6 месеца.

За ФБ: не, нямам регистрация все още въпреки, че първите ми покани дойдоха 2006. Тук малко се злоупотребява с него и ние засега се въздържаме. А и мъжът ми е много запален на разни теми и ме спира, дори, когато аз проявя момент на слабост Wink. На косъм съм да се регистрирам, ще ти кажа като го направя, за да се аднем, много ще ми е приятно  Laughing Hug

Цвети - е, супер, още една мартенска рожденичка! Ще запомня и твоят РД! Ти после и имен ден имаш, след седмица, много празници ти се насъбират, браво! Мерси за линка за диетата, ще чета! Laughing

Лиде
- много стягаш май памперса, така ми се струва, недей!  Laughing Hug

Ивушке - стискам палци да се оправяте бързо!  Praynig

Алегория - честита ти прическа!

# 683
  • Ах, морето
Здравейте. Деско днес става на цели 7 месеца. Та по този повод да ви почерпим с нашата тортичка.  Grinning

# 684
Добър вечер! Да се запиша и аз, че отдавна не съм се вкючвала, иначе си ви чета редовно и нищо не пропускам!
Страхотно временце се отвори, днес бяхме на разходка в един парк с колела и със седалка за малкия.. къде без него! Той супер си се чувстваше, зяпаше си наляво надясно... Абе супер си е да е топличко...
За конското: да в Италия доста си го тачат, много било полезно и тук го продават, ама аз нещо ще се въздържа...
Да ви питам: кога се въвежда грах и лук? По схемите за късно захранване де...
Ние още месо не сме въвели, ама не бързаме де. Иначе Марти се радва на прекрасен апетит, броколи, карфиол, тиквички - всичко се омита и пита за още!
Тинче, и аз бих те посъветвала да не слагаш захар, бебетата сега формират вкусови предпочитания и е лесно да се научат да ядат храните във възможно най-естествения им вид (без подправки). В тази връзка аз попарата ще я оставя за доста по нататък, препечен бял хляб нещо не бързам да му давам, виж сиренце в зеленчуковото пюре ще му слагам след време.
Да ви се оплача, Марти от 5-6 дена не иска да спи сутрин! Просто не иска и това е! Има ли други такива неспящи бебета?
А, и да се похвалим, за пръв (и единствен път  Shocked) от раждането си моят бебок спа цяла нощ без да се събуди! А сега се буди само по веднъж да папка , ох дано да е все така!
Айде лека и непробудна!  Hug

# 685
Здравейте Simple Smile

Благодаря на всички които ни мислихте Simple Smile
Ние вчера цял ден си бяхме с Т, нощес се събуди към 2 имаше 37,6 изака се едно редичко, полази малко до нощната лампа и насам натам из спалнята, умори се, хапна и заспа и сутринта се събуди чак в 9 и 30 .. не се будил толкова късно от може би цял месец Simple Smile  Звъннах на педиатърката вчера, но тя била на курсове затова не вдигала и ни прати при лекар който я замества .. голямо забавление.. първо .. преглежда но половин час.. първо фонтанелата голяма, защо сме на 1 капка.. после защо чистя нослето с клечки а не помпичка, как върша само половината работа, а то даже и с клечка е мисия невъзможна. Иначе всичко е наред, гърлото е чисто, гърдичките, ушите. През ноща доста му хъркаше нослето, но сега май е по-добре. Днес не сме вдигали Т, но му дадох панадолче за всеки случай.. И аз си мислех, че съм настинала, но май наистина е вирус .. всички кихат и подсмърчат наоколо.. само се моля да са зъби..
Днес направихме и една хубава разходка в парка и дано ни мине по бързо Simple Smile Оглеждах се за познати лица, но толкова много народ... заболя ме чак главата:)

Ивушке.. много гадно с тоя зинат .. ние го пихме на 3 месеца със един гаден сироп за кашлица.. чак ни настръхваше косата от него... единственото положително от него е, че сега всичко яде защото всичко е по-вкусно от него. Стискам палци да ви мине и да ви няма нищо сериозно  Hug

Хари, весело изкарване на КН-то Simple Smile) така му викаше една приятелка Simple Smile Ще ни липсваш много Simple Smile

Трейси има една яка пицария в дружба по пътя за летището, може и там да ходим Simple Smile) Ех как се самопоканих  Embarassed

Г-це Кобрети, изтръпнах като прочетох за дядото, а и си представих и той колко се е притеснил. Аз много мразя някой друг да бута количката вместо мен.. особено баби и дядовци Simple Smile

Хайде лека вечер, че пак стана ферман Simple Smile)

Ох все забравям да питам, Бубичка как е баща ти?
Редактирам се, Магаре пробвах това със сребърната вода и е супер Simple Smile мерси за съвета Simple Smile

# 686
Глупи, супер. Я кажи къде е тая пицария точно и как да стигна дотам? Айде който иска да се видим в 13:30 часа, среща там. Аз пък все се каня да те питам дали къпахте Марти в басейнаи дали му хареса. И намерихте ли бански?

Ивушка, много гадно, дано бързо да се оправите и да спрете антибиотика.

Лиде, и на мен ми се струва, че много стягаш пампата. На мен няколко пъти ми се е получавало да му се зачервят сгънките, ако е по-стегнат памперса и се е въртял много.

Италиана, браво на Марти за това, че така спинка през нощта. А иначе за спането преди обяд, Дани винаги спи преди обед половин един час, но пък той винаги става в 6:30 - 7:00 най - късно. И в10:30 - 11:00 вече е много уморен и си подремва.

Амбишъс, айде като се регистрираш в ФБ кажи, и аз да си те добавя.

Веси, честита ви месечинка, много хубава снимка.

Шайн, Тина, и Дани много му харесва заешкото. А на мен дори не ми мирише.

Аз пък да се оплача малко, Дани отняколко дена е доста кисел, не знам какво му става, не иска да седи сам, все на ръце иска или да ходи. Вече не  ми се седи дори, все прав иска и аз малко без кръст оставам. И не ще и не ще да спи нощем това моето дете, два дена спа от 9:00 до 2:00, яде  в 2:00, после в 5:00 и тъкмо си мислех, че се вижда светлина в тунела и вчера пак в 12:00, в 2:00, 4:00, 6:00 .... вече незнам какво да правя. През деня си яде пюре (вече изяжда по 100 гр. зеленчуково), следобед му давам плодово (днес яде авокато с банан и направо беше супер очарован)- към 60 -80 гр. Не спи много през деня ... сутрин половин един час, следобед един час ... опитах да му дам вода през нощта вместо да го кърмя ... ама не ще, само се разбужда от нея и става кисел.
Незнам какво да правя. От 7 месецане съм спала повече от 3 часа наведнъж и вече започва да ми тежи  Sad Ако някой има идеи - да казва. 

Лека вечер пожелавам на всички и да спят бебчетата сладко сладко и непробудно (включително и моето)

# 687
Благодаря, че питаш, Глупи!  Hug
Да кажа добре... не знам дали е точно така.. Хемоглобина си му седи много висок, а кръвта - много гъста и ходеше до сега 3 пъти седмично на кръвопускания.. сега ще ходи само по веднъж... не се установи от какво е, но не е много безопасно да си кара така.. Диагнозата е полицетимия вера.. и описаниято в нета хич не ми се понрави, затова прочетох само половината на майка ми.. да не се сдухва, защото тя съвсем се предаде духом  Sad

Аз да ви се похваля, че Писи си има още 1 зъбче... започнаха да никнат като гъби.. няма мира... За колко време се показва едно цяло зъбче, някой да знае?

Честита ви пролет!!!   bouquet

# 688
Ей Трейси...направо много ми е кофти за теб. Не мога да си представя какво ти е. Ние бяхме така до третия месец и бях като зомби, а до 7-я не ми се мисли направо...но съвет няма. Дано бързо го израсте това
И все се каня да ви питам...Свате теб също- защо толкова малко спите през деня? Ние май сме от поспаланковците - ако е станал в 6:30 си подремва към 11 часа (около 30 минути) После задължително най- късно в 14:00 спи следобеден сън (поне до 16:30-17:30) Вечер в 21:00 заспива сам от раз! А вие по половин час...как оцелявате незнам..А има и една приказка - Колкото повече спиш, толкова повече ти се спи. И ние сме май от тези
Ей, кажете за крем..мъжо утре трябва да вземе от Софето..ама незнам какъв  newsm78
Глупи - вече съм убедена, че са зъби при вас. Дано бързо мине всичко
Италиана - аз дадох пюре в което има лук. Не мисля, че е проблем на него пише 4+  Peace Ама доста силно миришеше - Теди го излапа от рас  Mr. Green
Амбишъс - мерсиииии! Препоръчвам на всички да си направят "пролетно почистване" на коса, тяло и дрън - дрън
Веси Честита месечинка и от мен специално (честитих на всички иначе) На снимката сте разкошниииииии  Hug
Янче къде си бе душо?
Ами май това беше
Лека нощ от нас  Heart Eyes

# 689
  • Бургас
Трейси , съчувствам ти мила за постоянното събуждане, но съвет не мога да дам......а като казваш, че яде пюрета по 60-80-100 гр. дохранваш ли с мляко? В смисъл ако са само  пюретата може да му идва малко яденето  newsm78 моята дребосъчка на обяд изяжда почти цяло пюре от 190гр. а в следобедното плодово слагам 2 лъжици АМ или докърмвам.
Другото за което се сещам - да не би да му е топло, студено, тъмно, светло....да има нещо, което го кара да се буди? Помисли, дано скоро се разреди това събуждане, че много неприятно така  Hug

Глупи  Hug не писах ЛС а тук , та да може и другите да го видят това за ср. вода.....не върши чудеса, но облекчението е страхотно, особено за нощно спане с хрема  Laughing Деската през деня все още надува по някой друг балон, но вечер си спи спокойно след приема на въпросните капки.

Алегория, честита ти прическа а и почивка Wink сложи една снимчица да видим новата прическа  Heart Eyes

Веси, честита ви месечинка, все такъв сладък бузан да расте адашчето Деско   bouquet а и тортичката изглежда много вкусно, браво на теб  Hug

Ние днес ходихме до селото на мъжът ми - на 5 км. от Свиленград.....голямо пътуване му ударихме 3 часа път в едната посока, но се видяхме с роднините , няма начин. Деси се държа много добре, раздава усмивки, смя се с глас на единият ни чичо, който и правеше разни маймунджалъци. Само се моля да спи спокойно , че от много впечатления и превъзбуда нищо чудно да не спи както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт