Хариелка да си прекараш хубаво на Кюстендил

КОлко се радвам,че времето е супер навънн

А забравих да кажа,че в четвъртък видяхме щъркел на село

Те нали до 10см могат да се опъват и а много неусещам къде трябва да спра??? А забравих да кажа, че не е зачервено мястото, а само 'смъкната' кожа

.На мен ми мирише ужасно, но Белослава си облизва пръстите 
..Дари си я хапва без и му пращат ушите даже...като свекърва съм...давам съвети без да са ми ги искали...лека вечер и непробудна нощ

Нито ям много, движа се, без резултат. А на всичкото отгоре, ханша ми е толкова разширен, че не мога да си влезна в нито една дреха...имам няколко любими парцала и много искам да си ги нося! Има ли още някой като мен с толкова разширен ханш? Аз бях с много тесен, но сега направо кокалите ми стърчат навън.
. На косъм съм да се регистрирам, ще ти кажа като го направя, за да се аднем, много ще ми е приятно 

Звъннах на педиатърката вчера, но тя била на курсове затова не вдигала и ни прати при лекар който я замества .. голямо забавление.. първо .. преглежда но половин час.. първо фонтанелата голяма, защо сме на 1 капка.. после защо чистя нослето с клечки а не помпичка, как върша само половината работа, а то даже и с клечка е мисия невъзможна. Иначе всичко е наред, гърлото е чисто, гърдичките, ушите. През ноща доста му хъркаше нослето, но сега май е по-добре. Днес не сме вдигали Т, но му дадох панадолче за всеки случай.. И аз си мислех, че съм настинала, но май наистина е вирус .. всички кихат и подсмърчат наоколо.. само се моля да са зъби..
Оглеждах се за познати лица, но толкова много народ... заболя ме чак главата:)
) така му викаше една приятелка
Ще ни липсваш много 
) Ех как се самопоканих
)
мерси за съвета
Ако някой има идеи - да казва. 

Ама доста силно миришеше - Теди го излапа от рас 
моята дребосъчка на обяд изяжда почти цяло пюре от 190гр. а в следобедното плодово слагам 2 лъжици АМ или докърмвам. 
не писах ЛС а тук , та да може и другите да го видят това за ср. вода.....не върши чудеса, но облекчението е страхотно, особено за нощно спане с хрема
сложи една снимчица да видим новата прическа 
а и тортичката изглежда много вкусно, браво на теб