Таня, тортичката изглежда вкусно, но заслугата е на сладкарница "Неделя".

Е накрая се бръкнах с 26лв за К и К, но реших, че за правилното развитие на крачето пари няма да пестя и ще взема най-доброто!
Иначе ти в кой град ще ходиш? Аз пак неразбрала. И не разбрах кога си идваш!!!!!! И как така баш на Великден ще си заминаваш??

Ааа и честито ти префасониране
Нямам фризьор вече и се чудя къде да ходя на свястно, но не за много пари

И аз мисля, че за първите обувки поне не трябва да се пести. Ще казваш къде ги намери К и К
В чудо се виждам, не знам от какво е - стана така още преди да мен на козметиката на Авен, друго ново освен гадната царевица не съм давала, странно, че се засили на др ден след като я спрях. В понеделник ще звъня на педи да питам за направление за алерголог, ако не отивам на свободен прием.

-аз пък днес ходих на неформална среща на Ла Лече Лига
-беше интересно,събрахме се няколко мамчета, мацката от Ла Лече ни разаснява някои неща за захранването пък и други теми подхванахме. Коментирахме доста неща, но повечето сме ги обсъждали тук, тъй че си ги знам
. Новото, което аз не знаех е, че след като се свари даден зеленчук или плод се полива със студена вода и се оставя да стои половин-един час и така се махали всички нитрати ако има такива (било доказано че наистина се махали)
. Друго интересно-говорихма за царевицата, но честно да си призная аз тук малко се отплеснах и не дочух 

. Аз сигурно ще съм си тук и ще се видим. По принцип ходим за Великден при свекито, но тази година тя ще ходи на някакво обучение в Украйна и ще викнем свекъра при нас да не е сам.
, заспа към 5 и в 6:30 стана, аз до 8 я забавялвах и след това събудих баща й му я връчих за отглеждане и легнах да дремна, че имах чувството, че в главата ми бият 1000 камбани.
, но става в 6, 6:30. Това при положение, че не я мъчат зъби, но започнат ли по сериозно да я тормозят, няма спане, през нощта се буди, яде, през деня не спи като хората.
. За тъмно светло - не мисля че му пречи ....

ама аз да си питам пак. Реших да взема още един пакет пампи до 9кг (ние сме 7500 някъде) и да минаам на следващия размер, но аз по принцип вземам много големи размери и стягам докрай, че инъче как го изцвъкваме тва ако направо по врата ни може да има
Но с тия пюрета и т.н. не се усетих, че тая бака доста се разширява и буквално съм го претъркала
Днес 2-3 пъти го намазах с кремче и вече няма следа да е имало обелена кожика 
Важното е че си хапва добре и е жизнен пича 

. А как мразя да готвя месо