Толкова ли е важно да си чел книги?

• 10 007
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
На някой пак му е скучно Joy

# 16
Непрекъснато цитира някакви автори, коментира някакви ретро творби, които ние нормалните хора даже не сме ги и чували, изобщо много е дразнещо.
И аз така се дразня от една семейна приятелка- непрекъснато обсъжда най-новите технологии за лакиране на нокти и присаждане на коси.Толкова тъпа се чувствам, задето  не си купувам "Трусарди" на редовна цена, че ми иде да я фрасна по силиконовата муцуна... Joy

# 17
Ооо Миме,ти си ми любимката Joy Ама,не мога да  разбера тези хора, к'во те занимават с глупости сега пък и книги да четеш ooooh! Аман! Абе я си ходи при любовника с гривничката, к'ви вечери, к,ви 5 лева????  
Един съвет от мен -  ходи да  харчиш парите и на двамката, изобщо ама изобщо не си затормозявай хубавата главица с книги.....Достатъчно интелигентна си,съдейки по темите ти не ти трябва никакво развитие Peace

# 18
Франческа,значи мисълта ми правилно е била насочена,но О,горката аз,намалих й циците 2но Embarassed Embarassed Embarassed
Нищо де,поне мозъчния й дефицит си е на място...да не кажа че изобщо не е мръднал. Ма като гледам добре "отстранява" конкуренцията Peace Laughing Laughing Laughing

# 19
Не е важно, разбира се. Достатъчно е да можеш да помниш кратки редички от по 4 цифри (като пин-код на кредитни карти  Whistling )

Не наскучахте се, ей  Outta Joint

# 20
Ох, толкова много се смях, че не можах да напиша и едно смислено изречение.
По темата - ДА.
За Марчето - мамма миа!
И един съвет - не чети, ама недей и да пишеш /защото много ти личи, че не си чела/.

# 21
Това пързалка ли е? Whistling

Да, важно е да си чел книги..а още по-важно е - да продължаваш да четеш докато можеш..

# 22
Хахаха о не жива да не съм, ама на жива съм Joy Joy Joy rotfImbo
Ами важно е да се чете, макар, че силикона не определя жената, може и да има и пак да чете. Но мен ми е интресно, щом мъжът ти явно разбира от литература и може да комуникира с въпросната жена...какво аджеба е намерил в теб #Crazy newsm78 Може би се е прехласнал по красотата ти Mr. Green Моят съвет е да почнеш да се правиш, че ти е интересно да ги слушаш и да не се злобиш на жената, че туко виж мъжа ти прозре, че иска вкъщи не някоя Барби безгласна буква, а жена с която да води разговори Peace

# 23
  • София
 Popcorn

Това не е ли Пепеляшка?

# 24
  • Варна
Връщай мъжО на йога - с маите ще се справиш по-лесно, книгите са цяла напаст - увреждат трайно!

# 25
Това не е ли Пепеляшка?

Нее, това е злата доведена сестра. Пепеляшка е онзи "невзрач", облечен с дрехи в есенни цветове, който накрая на приказката разцъфва, докато доведената сестра умира от мъка, че и се е спихнал силикона, пък и има тежко гръбначно изкривяване поради непосилната тежест, която крехкия и гръбнак е бил принуден да носи години наред.

# 26
Мимеее, много постна постановка.
Да беше чела повечко, пък тогава да опитваш игра с персонажите. Драматургията ти куца толкова силно, че една читава пързалка не можеш да заформиш.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 27
  • Beyond the Frontiers
Важно - не, но желателно.

А за мъжете, не ми се коментира....Доста нереалистично ми звучи ситуацията.

# 28
Не важно - много важно е да си чел книжки. Няма да ти развивам теории какво ти дават те, само ще ти кажа че съпругът ти явно се е преситил на мазилочи и силикони и изкуствени боклуци с които си се накичила и въпросната госпожа Х колкото и постна да ти се струва е много по интересна от един паун без особена обща култура. Но това не те е притеснило особено като гледам ( досадно ти е по скоро, че на общите вечери център на внимание е тя а не ти с цялата си прелест ), а и седиш на два стола след като единия не ти се възхищава по подобаващ начин другия е насреща. Може би той ще се възхищава единствено и само на теб.   newsm78  или пък той е съпругът Х.

# 29
 newsm78 Ами то какво има да ни питаш нас, то народа отдавна е казал "По дрехите посрещат, по ума изпращат"
 ooooh!Ох, извинявай забравих, че не си чела навремето - ама то това и в училище се учи.Да не би и това да си пропуснала?

Общи условия

Активация на акаунт