Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 639
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Тобрекса, както вика джипито, става за всички дупки по главата  Mr. Green За носа също го слагам, като станат гадните сополи и ги спира бързо. Понеже капките са много пречистени (нали са си за очи) и са леко антибиотични, бият всички бактерии по пътя.

Рени, предлагам да ги изненадаш и да направиш нещо ново и различно, което ти се иска на теб!  Simple Smile

# 136
Пол аз искам цяла рецепта. Всичко ОТ-ДО щото аз незнам по - друг начин  Rolling Eyes
Миленка кви са тези пирожки? Я дай рецепта.
Вени , твоят голям сладур.........

# 137
Норче, каква точно е тази торта? Иначе отгоре за заливането на плодовете мога да помогна. Другото отвътре какво да е? Блатове, сиропирани, крем по желание, плодове може да се наредят....

Тед, забравих те Embarassed. Рецептата е с малко брашно. Излизат една тава от тези плоските на фурната. Аз първият път ги направих двойна доза. Снощи обаче по рецептата, че уж да ядем по-малко Rolling Eyes.

Венче, мерника е ясен, но със засилката шишето най-много да стигне до двора на комшията hahaha.

# 138
Вени, мен напоследък току ми се е случвало да ме боли ухо. Силно. Едрата сол я загрявам в тенджерка. Слагам я после в някаква кърпичка по-голяма. И държа колкото мога близко до ухото. Отначало докато солта е все още много топла, не можеш да докоснеш вързопчето до ухото, но го държиш колкото може по-близо. То даже се усеща как топлината навлиза навътре. После като се поухлади след малко можеш направо да допреш.
Изпробвано.  bowuu След половин час спира болката. Не знам на какво се дължи. Може би на йодните изпарения вътре. Thinking

Рени, не си ми казвала за вуйната на твоя. Ама и не ми каза последно... от Велинградска фирма ли пък си толкова доволна за мебелите? Дето преди време разправяше за тях? Или тая е друга? Пък аз като си ходя понякога там така мимоходом виждам разни мебели изложени по витрини. Ама... те все чамови.  Thinking

Миленски, за чужбините... Като бях малка много исках в Америка. Но смятам, че човек е добре да замине в по-ранна възраст. Докато все още е податлив. Да си промениш темпа на живот, всичко. Вече като свикнеш, трудно се променя манталитетът на живеене. Ние сме вече хора с утвърдени навици. Аз искам да си седя тука. Но аз пък винаги съм била готова да ида да поживея малко в София. Стига да има кой да дойде с мен. Но пловдивчани рядко мърдат от тук в столицата. Бих мигрирала винаги ако е за там.

Жу, тебе те знам, че умиргаш за чужбинско.

Полин. ти толкова много готвиш, нормално е някой път да се изнервиш. Ама аз си знам, че пак ще си те тегли към кухнята. Имам чуството, че това те успокоява.

# 139

[/quote]

Пол ето нещо такова.  Rolling Eyes

Аз пък мЕам мераци да бЕгам навън.  Simple Smile

# 140
  • София
И аз тук искам да си стоя, не ми се ходи на друго място! Много хора биха ми липсвали.
Стефи, разбрах как става номера със солта, благодаря ти  Hug! Спомням си като дете, че са ми слагали загрята с ютия кърпичка на ухото.

# 141
Големия влиза и ми вика: - Два тоста, Сникерс и Морена! (Няма Здрасти!, няма Кво правиш)
Аз: -  Shocked Ало, келнер - поне да беше казал. - За кво ли готвя...

# 142
Големия влиза и ми вика: - Два тоста, Сникерс и Морена! (Няма Здрасти!, няма Кво правиш)

Joy Joy Joy Кат' не ти е казал две бири и музиката да свири, пак добре.

# 143
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миленка вземи и ми кажи за пирожките, че ги мисля, дай  ми рецепта, моля.

# 144
  • Пловдив
И аз тук искам да си стоя, не ми се ходи на друго място! Много хора биха ми липсвали.

И аз така. Още повече го разбрах като се преместихме в новата къща - цял месец бях като хахо, че и си поревавах, пък то само на 20 км от града. И всеки ден го посещавам, не е да кажеш, че съм се откъснала. Та ако ида в чужбина, пишете ме умряла  bishop

# 145
  • София

И аз така. Още повече го разбрах като се преместихме в новата къща - цял месец бях като хахо, че и си поревавах, пък то само на 20 км от града.
Анджък  Peace! Същото си мислех и аз, че и квартала ще ми е трудно да сменя дори!

Joy Joy Joy Кат' не ти е казал две бири и музиката да свири, пак добре.
Joy  Joy  Joy

# 146
Норче, правила съм подобна торта с бишкотите отстрани, тази ми се вижда да е с един блат, а отгоре гъст крем. Такъв става със заквасена сметана. Плодове из вътре, отгоре желирани. Ми може да измислим нещо Wink.

Миленка, аз не се учудвам от твойто голямото, щото племенникът ми е същият ooooh!. Че и по-зле, щото  по-голям Rolling Eyes. Стои до сутринта на компютъра, преди поливаше градини, вече му станало тъпо, сега не знам какво прави, спи до следобяд, става, понеже сестра ми работи цял ден, той си гласи сандвичите и т.н., яде върху клавиатурата и така до сутринта ooooh!. Какво ли ни чака и нас #Crazy #Crazy #Crazy. Макар че, все си мсился, че не бих допуснала подобно отношение Naughty. Мога да съм много зла Close. Сестра ми, макар и Лъв, е мека Мария и някакси позволява Rolling Eyes.

Стефче, невероятен кеф ми е да се въртя в кухнята. Откак си останах у дома де, преди това не. Кухнята си я направих преди няколко години така, както съм искала, изцяло по мой вкус и ми е много удобна и уютна. Не ми тежи самото готвене. Взе да ми втръсва форума. И ми се ще да му отделям по-малко време. И да готвя, колкото да има какво да се яде. Не да се чудя какво ми се прави във всеки един момент. Защото изкушенията са огромни. Все искам да опитвам нови и нови неща. Напоследък обаче взе да ми става безинтересно. Даже досадно да чета там. Rolling Eyes

# 147
  Малиииииииии, Миленка, аз какъвто съм дзвер, така бих изгледала детето, че всичко ще му се смръзне! Много мразя аз да се зоря да готвя, пък някой да ми се прибере нахранен. полудявах Велизар като беше първа смяна. С един съученик всеки ден си купуваха пица след училище. А на 8 март аз съм се подготвила, пък моят си дойде нахранен. КИлеШките били черпили  #Cussing out!
  Норче, такава торта като чийзкейк имаше  в готварския. Ама убий ме, не мога да се сетя в на коя мацка в рецептите го гледах.
  Стефче, баш от велинградската фирма съм супер доволна. Много добре работят хората! Имат и чамови мебели, имат и от ПДЧ.

# 148
Пирожките ги пуснах преди и затова се заблеях, ето тука са: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.0 Четвъртата рецепта от долу-нагоре, на Лабрекс. Само кис. мляко и брашно са + по щипка сол и сода. Бързо стават.

hahaha  Много ме изнерви баткото, той така - от у-ще се прибира - измръзнал, гладен и бесен от градския транспорт  Mr. Green
Рени, той не беше ял, а казва какво иска да яде! Ама няма моля, няма дай...

# 149
  • Пловдив
Вени, за болно ушенце:
- запържват се 2-3 скилидки чесън в една суп. лъжица олио, прецежда се. охлажда се, но да е топло и се слага на капки в ухото. Успокоява болката, не лекува и трябва да се внимава - ако е спукано тъпанчето не се слагат никакви капки!

- препечен праз се изстисква в марля и сока, който пуска, се слага като капки в ушите.

- сок от дебела мара/май, че му казват още и алпийска роза, но не съм сто процента сигурна/. Само това не съм пробвала...

- пъдпъдъча мас.

- намакан чесън, завит в марличка, поставя се в началото на ушния канал, но е неприятно...

- топла кърпа или торбичка със сол...

Помагат.

Нямах възможност да пиша днес от работата...

Общи условия

Активация на акаунт