Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 647
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бенджи, благодаря ти Hug! Обаче, да ти призная, с пъдпъдъчата мас ме изнЕнАдА  Joy  Hug!

# 151
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

Да бе, доскоро имах във фризера, ма оня ден една дружка се обади да иска и видях, че съм я затрила някъде...
Това сериозно.

Ама дано не ви се налага да ползвате нищо като лек.
И говори на детенце само неща, които иска да чуе...това от психолог. гледна точка...
Според нашата хомеопатичка, ушенцето "не иска" да чуе нещо, чува нещо неприятно и боли...

# 152
Добър вече, кво правите?
Миленка мерси по закона на мърфи пирожките бяха от 10 стр на 9-та. Трябваше да разгледам всички вкусотий там  Crossing Arms

Пол, ще се помъча да намеря някаква рецепта, ако не се откажа до тогава.

# 153
Нещо ми чезне интернета Close.

# 154
И на мене ми чезне. Ама нашият рутер поначало тези дни си прави своеволия.

До преди малко с моя гледахме "Междузвездни войни". Нещо сме се присетили за тая стара вече лента. А вие какво правите?

# 155
  • София
Аз чета книжка и навивам дребния да си лягаме, но той се е вглъбил в Спиди Гонзалес и ми отговаря на развален английски, като мишката  Joy!

# 156
Аз до сега търках фулмастер /брей как се пише тая дума/ от ръката на дребния и го гоних да го обличам, вече е в леглото, сега почвам да юркам баткото да ляга.
Мъжо заспа на дивана.  ooooh!

# 157
  • Пловдив
Аз си комуникирам по скайп със систър и с една приятелка...и юркам децата да се мият и да си лягат вече... Wink

# 158
И ние се гоним за лягане, ама на дребното (гледа Ну, погоди). Баткото след като хапна тостовете, отиде да чете една книга и го гледам към 18.30 ч. - спи си сладко, даже се завил с одеялце... Та стана в 21 часа, да ме уведоми, че нямал да учи и затуй заспал, сега е надул музиката и някаква игра ръчка, пък ще видим докога...

Мъжо се върна скоро и той - на лаптопа. Аз измих чиниите и както бях гладна, че чаках мъжо да ядем заедно (той каза, че ял късно навън) и се Ядосах и омухах 1 Милка с лешници, ама Цялата, за 3 минути... Ще седа и ще чакам тука всички, ще готвя, а те... и аз няма да ям манджи  Naughty като има Милки

# 159
Ми да си кажа и аз тогава Crazy.
Ник - насукан и приспан.
Каката - реши да спи в хола тази вечер и сега ми се врътка тук доде заюсне.
Аз ям мюсли с кисело мляко и ви чета Laughing.
Боже, каква идилия Crazy!

# 160
Замислих се.... Идилия.  Thinking Много спокойно езерцето верно. ЧАк меланхолично. Аз пък одеве попаднах на някакъв пост на Тати - гущера тати. И ми хрумна да му погледам публикациите. Ей, как съм се смяла. Този човек има свежо чуство за хумор.

# 161
  • Sofia
тук съм и аз, не съм ви забравила, просто днес търча през града, а навсякъде трафик - ужас направо. един сняг да завали и забравяш да бъдеш точно навреме закъдето си тръгнал. на всичкото отгоре вкъщи се развалят електроуреди заради токовите удари тези дни и не на последно място- много ме ядоса 1 жена днес, ама много. уф, оплаках се  ooooh!

вие как сте? легнахте ли си вече?

# 162
.... Аз пък одеве попаднах на някакъв пост на Тати - гущера тати. ....

Какво съвпадение Mr. Green.
Аз пък чета в Ларедут Crazy.

# 163
# 164
Добро утро Hug!

Мастерче, не си ли на работа Laughing?

Тук вали ужасно много сняг ooooh!. Няма кой да отиде за храната на Ник и направо не знам какво да правя ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт