Чоч, аз съм съгласна да поочистиш

Иначе онова с кулинарните неща няма ли да го направиш и постепенно да го пълним с наши изпитани рецепти?

Пол нямам идея какво ще правим събота и неделя. Моят мъж знам само ,че ще е на работа в неделя
тъй , че едва ли ще е нещо кой знае кво. Тук времето не е кой знае кво хубаво, едвам сега малк ослънце пекна ама до кога..........дано да е за дълго.Жу, как си вече? По - добре ли си?
Днес пак съм на трици с кисело мляко. Вчера мн добре ми дойдоха - едно таков алекичко ми стана на шкембарата. Обаче Стеф , не успях да си направя палачинките с триците, защото нямаше обезмаслена изварка в нашият магазин и мн ме беше яд, но днес със сигирност ще си спретна едни палачинки.
Пол, бомба съм. Това с лягането в 21:30ч мн хубаво ми се отразява вече 2-ри път
Еййй не мога да публикувам бееееее
. На другият ден съм така
. Затова преди 12-1 рядко лягам.
?

.

. Или поне срок, в който ще ни светнеш
. Макар че като я сварих, я измих няколко пъти, защото беше пуснала кафява вода. А в ДК я правят много хубава, но не знам как. Буквално си става като мляко с ориз. Моята не стана така.
Видите ли... аз така виждам нещата... Тук атмосферата е спокойна, лежерна и относително постоянна в тези си състояния. Което е добре. Но реалният живот не е такъв. Тук в момента е уютно като в кучешка колибка, говори се за рецепти, обеменят се съвети. Но... понякога за хубаво или не, човек няма време за тези неща. И тръгва по други дела. Един ден нещата му се подреждат и той се завръща. Аз понякога за дни не влизам тук. Имам си други неща на главата. По-важни. Нищо не съм готвила или купила. Не мога да се впиша. Акълът ми е зает с друго. Обаче аз съм част от стадото. Ако щете пък.