Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 711
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета   bouquet

Чоч, аз съм съгласна да поочистиш  Peace
Иначе онова с кулинарните неща няма ли да го направиш и постепенно да го пълним с наши изпитани рецепти?  Flutter

Пол нямам идея какво ще правим събота и неделя. Моят мъж знам само ,че ще е на работа в неделя  newsm78 тъй , че едва ли ще е нещо кой знае кво. Тук времето не е кой знае кво хубаво, едвам сега малк ослънце пекна ама до кога..........дано да е за дълго.

Жу, как си вече? По - добре ли си?

Днес пак съм на трици с кисело мляко. Вчера мн добре ми дойдоха - едно таков алекичко ми стана на шкембарата. Обаче Стеф , не успях да си направя палачинките с триците, защото нямаше обезмаслена изварка в нашият магазин и мн ме беше яд, но днес със сигирност ще си спретна едни палачинки.  Laughing

Пол, бомба съм. Това с лягането в 21:30ч мн хубаво ми се отразява вече 2-ри път  Laughing
Еййй не мога да публикувам бееееее

# 256
Добро Утро прайд!  Hug Hug Hug Hug

Лелееее как се посмях на разказвачите на сериали Стефчето и Бени...  Joy Joy Joy Joy
НапраУ мЪ убихте.....още се подхилквам тука.....Даже се обадих на мамето по телефона да й прочета кво сте писали.,,щото те гледат всяка серийка с интерес....И я преживяват и се ядосват,плачат.....Абе....страхотия!  Laughing

И тука е слънчево и по-меко като че ли .....мА нещо май пак дават,че ще вали сняг  Twisted Evil

Норче,не прекалявай с тия трици много,много...Да знаеш,че те извличат от организма освен калориите и доста полезни неща от организма.
Триците(овесените) са полезни,защото имат разтворими влакнини,които образуват "мрежичка" и обвиват червата отвътре и увличат калории от поетата храна....
Ногледай да ядеш и други неща,не само трици... Hug

# 257
Тъкмо се сетих и аз за палачинките на Стеф, пък и за мъфините.  Ами хайде да го направим някак. Още една причина да не ходя вече в Готварския. Ще си направим един наш тук Laughing.

Норче, радвам се, че отпочиваш добре Hug.
Аз за себе си съм забелязала, че легна ли преди 22 часа, и към 2 вече съм наспана ooooh!. На другият ден съм така Tired. Затова преди 12-1 рядко лягам.

Мастерче, хУбУ ме подсети да попитам нещо Mr. Green.
Ренка, ти сигурна ли си, че не гледаш Листопад-а Wink?

# 258

Мастерче, хУбУ ме подсети да попитам нещо Mr. Green.
newsm03

# 259
Добро утро и от мен.
Чоч,вкарай и рецептите за мъфини и палачинки на Стеф,тези диетичните с трици,че да не ги търся.Все си викам ще ги запомня и все нещо пропускам  Crazy
Пол,нищо няма да правя събота и неделя.Ти къде си канена за пр.ваканция  Flutter
Реа,ей сега отивам на кардиолог,в 8ч. ходих да ми измучат кръв -забавно е.Но ще мина и през аптеката да си взема от микса ,където вчера говорихме.
Да знаеш-не ранното лягане а транспорта ти действа така добре!  Mr. Green
Мастерче,  Hug

# 260
Жу, успех на кардиото Peace. И само споко Hug Heart Eyes.
За ваканцията съм канена с децата на гости на братовчедка ми. Мъжът и пътува по корабите и е сама с детето си. Та така. Да убием малко време заедно Laughing.

Чоч, Стеф беше изброила и много хубав списък с полезни храни. Ако го изровиш, или тя може да те насочи също, но мисля, че има място на първа страница и той.

# 261
  • Пловдив
Kak я карате, дружки? Добро утро.

Присъединявам се към групата на Не гледащите сериали от листопаден тип. Следя комедийните, и то когато се сетя. Гледам Животът на Браян за втори път  Mr. Green, Съпругите в събота и... май това е. А, и по някое предаване гледам, ако се сетя. През останалото време се гледат детски в нас  Rolling Eyes.

Жу, спокойствие му е майката  Peace. Тегли им една на всички и си гледай кефа  Hug.

В очакване сме на нещо в нашето семейство, но в момента не искам да споделям, ако се сетите, стиснете по един палец. Пък ако стане, ще ви почерпя  Flutter.

# 262
Аз вчера за първи път опитах елда......Хареса ми.....Утре съм решила да пробвам пилето вместо с ориз да го направя с елда в йенската тенджера.....Да видим.... Thinking Whistling

В очакване сме на нещо в нашето семейство, но в момента не искам да споделям, ако се сетите, стиснете по един палец. Пък ако стане, ще ви почерпя  Flutter.
СТИСКАААМ!!!

Жу,илача нали го знаеш?! Сутрин на гладно по една лъжица "Майната му".....(за съжаление аз все не стигам до това лекарство  Mr. Green )

# 263
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Хубава е идейката за наши си рецепти тук, на първа страничка...Може и бърканата пица да сложим...

Мацо
newsm10

# 264
Мацуранке Flutter Flutter, ти сега тука глей как Фърляш некви стрелички Laughing. Ние палците ще ги стискаме, ама дай поне някое жокерче дееее Blush. Или поне срок, в който ще ни светнеш Flutter. Аз си мисля за бебе, но едва ли е това Thinking.

Мастерче, я разкажи за твоята елда каква беше на вид. Моята беше една кафеникава, после като се разпукна, изскочи бяло, но не ми хареса. Удряше ми на пръст Sick. Макар че като я сварих, я измих няколко пъти, защото беше пуснала кафява вода. А в ДК я правят много хубава, но не знам как. Буквално си става като мляко с ориз. Моята не стана така. Rolling Eyes

# 265
Мастерче, я разкажи за твоята елда каква беше на вид. Моята беше една кафеникава, после като се разпукна, изскочи бяло, но не ми хареса. Удряше ми на пръст Sick. Макар че като я сварих, я измих няколко пъти, защото беше пуснала кафява вода. А в ДК я правят много хубава, но не знам как. Буквално си става като мляко с ориз. Моята не стана така. Rolling Eyes
В пакета си беше кафяваи семенца....
Има няколко варианта за елдата.....
Снощи я направих така:
Сварих 1:2 елда/вода.Като се пукна налях прясно мляко и продължих да варя докато почна да се посгъстява.Като почна да поизстива я подсладих с мед и ръснах орехчета.

А днес за закуска след като я сварих,отцедих....Я позадуших в малко масълце.Ръснах сиренце и с това закусих.

Утре ще опитам с пилето,както писах.....

Интересно ми е да видя дали ще е вкусно.Четох,че била много полезна тая елда....До тук..много вкусно ми се видя....Нямаше вкус на пръст в никакъв случай! По скоро на някакви ядки напомня вкуса....

# 266
Жу - бързо възстановяване от мен  Hug

Пол ( последно казвам за моят проблем - адски транспорт, че станах досадна ). Мн съм доволна знаеш и кво става  - мъжа ми води децата и аз тръгвам спокойно и бавничко след тях  към спирката. Ми май почва да ме кефи това. Няма да бързам да тръгвам на работа с кола  Joy

Момичета давайте точните рецепти та да може Чочо да пълни първа страница.
Аз моля Чоч да ми копне Мазната пита - че е мое геройство дето я направих с толкова мъка и помощ от Пол, освен всичко е невероятна  Peace
Ето тук е:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356542.msg10043977#msg10043977

# 267
Какво е елда?  newsm78

# 268
Полин, ами то аз за мъфини говорех, не за палачинки. А за полезни неща? Ми кога бре? То аз какво разбирам от готвене та чак рецепти да съм давала? Тая за мъфините, дето я казвах на Реа, е от диетите.
Реа, не се салакдисвай, че не е обезмаслена. Каква и да е, пак е по-за предпочитане пред сиренето.
А това за триците на Мастерче дето ти казва и аз го знам. Примерно ако пиеш някакви витамини било хубаво да има голямо разстояние в часовете между тях и триците. Колко е вярно не знам.

За първата страничка... както решите. Наистина е голяма. Но аз съм абсолютно убедена, че някога ще зачезна и аз да повече време. Но това няма да означава, че не съм от прайда пък.  Crossing Arms Видите ли... аз така виждам нещата... Тук атмосферата е спокойна, лежерна и относително постоянна в тези си състояния. Което е добре. Но реалният живот не е такъв. Тук в момента е уютно като в кучешка колибка, говори се за рецепти, обеменят се съвети. Но... понякога за хубаво или не, човек няма време за тези неща. И тръгва по други дела. Един ден нещата му се подреждат и той се завръща. Аз понякога за дни не влизам тук. Имам си други неща на главата. По-важни. Нищо не съм готвила или купила. Не мога да се впиша. Акълът ми е зает с друго. Обаче аз съм част от стадото. Ако щете пък.  Crossing Arms И когато се fix-на ви догонвам. Какво ли пък е това - с два лъвски скока съм при вас.
Ето другата седмица планирам да си правя едни изследвания. Може въобще да не се появя. Peace

# 269

Общи условия

Активация на акаунт