! Поне като ще ходите на палатка идете нейде сред природата, а не я опвайте в лайняната градинка край блока
.Вени, напълно е възможно пак да ти повърне. На мен и двамата ми повръщат натриевия цитрат/дегана веднага след изпиването и съм по доволна от Вомитусхийла. Той е хомеопатично. Давах на Боил по 6 капки през час първите 3 пъти. На Марти може би ще трябва по 10-12 капки да капнеш. И вода да пие на често и по малко. Щото ако думне една чаша на един дъх, 100% ще я върне!
Джули, и аз разсъждавам по същия начин. Нещата не са в черно и бяло сам. Хора разни. Детето трябва да се среща и да опознава колкото се може повече характери и да попада в различни житейски ситуации, за да се научи най-малкото кое е добро и кое зло, как да постъпва в една или друга ситуация. Не може да се учат тези неща само на теория, нали на това ни учи живота. Охххх, не разбирам такива хора! Не разбирам как може съзнателно осакатяват така децата си! Въпреки, че Вили го тормозят в училище не смятам че е редно да спре да ходи, а по-скоро задачата ми като родител е да го науча как да се справя в тези ситуации, защото такива хора ще среща през целия си живот и трябва да знае как да се оправя с тях!
Ох, така съм се разпалила по темата! Извинявайте, че ви губя времето!

!
!
! Спомням си как, когато пуснах Марти на ясла, двете баби ми "скочиха". Свекърва ми е пенсионерка и принципно можеше да го гледа, но аз исках детето да е в среда на връстници. Трябва много внимателно да намираме баланса (като родители) и да не изпадаме в смешни крайности!
С
.
и не е само тя колко дойдоха да ни четат ( и продължават
ама ич ми не пука 
Я вземи и покажи нЕкоя снимчица сА
Чувствителен е много явно. От както им направихте стаята ли така прави? Може още да не е готов за тази стъпка или просто си иска при мама