Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 736
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пол, имам чувството, че имаш датчик за мен  Hug! Ей сега ми се оплака детето, че пак му е лошо Confused. Иначе деня изкара добре, без да повръща повече. Ама нали ги знаете децата, вечерно време стават цирковете  Crazy.

# 496
Мммм, как ми се пие биричка...
И при мене на всяко влизане ме пуска като гост, като бях преди с ИЕ, все си седях с името горе, а сега с Мозилката - тъй. И чак като тръгна да пиша, си влизам с паролата (мързи ме иначе).

Оставете я Вафли, и аз не обичам да пущам снимки по нета, не че някой ще ме ареса  Mr. Green
Ще я уплашите и ше побегне, момичето... Е, може да разкаже още нещо за себе си, например...
Да видим кво знаем: Че живее в София, към Стрелбище, че е от Варна (май), че търси работа, че няма сериозно гадже(?), че ни харесва  Hug и че е ЛЪВИЦА. Че разбира разни по-специални и рядко срещани програми, че е млада и Убава, че ходи на изложби в НДК (за туризъм), че понякога й е самотно и иска да е с нас  Peace  Да не е малко!?????

Вени, давай му по малко, по лъжичка течности, да не се обезводни и не го карай да яде много-много, явно трябва да си изчисти стомахчето... Бързо оправяне, то до 3 дни трае тоз вирус, първо повръщане, после дрисък и накрая... запек.

# 497
Тю ooooh!. Ама е верно, че събота и неделя, и вечерно/нощно време симптомите се изострят Rolling Eyes. Това е от онези неписани закони.
Ами на лекар ли да го заведеш утре Thinking. Може да го оставят малко в къщи.

# 498

Вени, давай му по малко, по лъжичка течности, да не се обезводни и не го карай да яде много-много, явно трябва да си изчисти стомахчето... Бързо оправяне, то до 3 дни трае тоз вирус, първо повръщане, после дрисък и накрая... запек.

Миленка ти е споделила всичко както аз исках да напиша , ама понеше ме изпревари и така е по - лесно.....съгласна съм 100%

# 499
Виж,това за по-малко течности не го знаех  ooooh!.Йоан по-миналото лято тоя вирус го гепа 3 пъти за месец и половина /първия път инжекции му биха,че беше се отпуснал като дроб-сърма/.Аз все го карах да пие вода като не му е до ядене  ooooh!.И наистина се оправи за 3 дни  Peace

# 500
  • София
Мерси, мацки, Миленче  Hug!
Знам го това за течностите, внимавам да гълта на малки глътки и по-често, не го насилвам да яде. Добре, че сам си посяга към водата, а днес даже бях склонна да му позволя да пие повече кока кола, нали казват, че има някакво противоповръщащо действие.

Той си приготвя раницата за утре, ама да взема да го оставя в нас и да не го пращам на училише, както Теди одеве ме посъветва и Пол сега newsm78? Лекарката ни е втора смяна утре, тъкмо ако се задълбочи, ще го заведа да го види.

# 501
Ти не му казвай, че няма да ходи. Виж го сутринта как е и тогава прецени. Но този вирус е същият като при нас както беше скоро ако се сещаш. Както съм добре, в следващият момент ми се върти всичко пред очите, прималява ми. Полежа малко, айде нищо ми няма. Какво е това чудо, не знам.

# 502
  • София
Да, помня, че те беше тръшнала някаква такава гадория. Май така ще направя, сутринта ще преценя.

# 503
Аз едно време като се разболеех се чуствах така щастлива у дома. Особено зимно врме. Вкъщи на топличко, всички ми обръщат внимание... Стига да не се зададеше баба с компресите от вестник, намазан с олио и разни други работи.   Sick Зер ЕГН-то ми е големо... да разясня, че аз пък като бях малка, чак таквизи мУдИерни илачи немаше. И затова кашлицата ми я лекуваха така. Дори майка ми, като медицинска сестра, не възразяваше. Боже, какви времена. Че и токът спираше. Последното е силно в темата, знам, ама се сетих просто.

Хайде, дано се оправи детето по-бързичко.

Полинко, ми обичам ги нарочните диалекти пък аз. Blush

# 504
Стефче, аз не съм против бре Crazy. Забавно ми е да те чета, нищо, че половината не вдявам hahaha.
Пфу, сетих се, че имам пране да простирам ooooh!. Не, че е по темата Crazy.

Венче, не му казвай нищо отсега, да не се влияе Crazy.

# 505
Ехааа, и все пак ви изчетох.

Норче,ние от 3 години  ходим на почивка  само във  Велинград.Отсядаме винаги в хотел"Елброс" намира се  в края на града.Ето ти линк да разгледаш http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/.
Ходим през юни месец.Вечерите са хладни. Там винаги спим с двойна олекотена завивка и ни е добре,но пък през деня е жега.

Вени,за  против повръщане се дава сиропът от компот от кайсии със  сол.Така сега ще ти обясня по подробно.Взимаш един компот от кайсии.Отваряш го и сипваш в една водна чаша малко от сиропа/напр.до половината/.След това ако е домашен компотът го разреждаш с вода/но само ако е домашен,защото се предполага, че ще е по сладък.Ако е купен не го разреждаш/.Добавяш малко сол и му  го даваш да го  пие. Пие се на малки глъдки. Тази рецепта я зная от джипи и замествала глюкозата.
 Също съм чувала и за кока кола,че и тя спирала повръщането.

Поли,извинявай ще има почерпка и за теб

# 506
  Уфффффффф, майкооооооо, каква разходка си направихме. Ходихме до новия аутлет до Метро. Нищо не ми хвана окото, ама може и да е заради бързото препускане през магазините, щото бяхме изморени вече, а и беше късно. Първо пазарувахме, после се видяхме на кафе с приятели /добре, че е Кауфланд, че инак не можем да се видим  ooooh!/, после Техномаркет и в аутлета издъхнахме. В Техномаркета моя като хареса един ТВ - 42 инча и сега дилемата е дали голям ТВ или голям монитор, на който да гледаме филмите  ooooh!.
  Чочи, вода при повръщане се пие доста, но по мъничко и на често, щото като се натовари стомаха с по-голямо количество и се дразни и повръщаш, а от друга страна не трябва да се допуска обезводняване. Боил така от салмонелата връщаше и малкото изпито или му изтичаше от дупето и накрая се отпусна като труп. След 1 система в болницата се освести.
  Вени, направо си го оставяй детето у вас. Да минат поне 3 дни. Гледай уж ухо го боля, пък накрая на драйф го изкара  Confused. Ако ходите на док, нека му види и ушите за всеки случай  Peace.
  Вафличка е леко пълна мулатка на расти  Mr. Green. Аз казах!  Joy Joy Joy
  Стефче, ако искат да ви натирят на тавана щото не ходи на работа, ти остани долу в стаята. Ти на работа ходиш, той е търтея - той да страда  Twisted Evil!

# 507
Ами, че те народните илачи, са много по-добри от другите  Peace С тез лекарства, едно лекуваш, друго - разбутваш.

Вени, определено не го пускай утре, че от повръщането се обезводняват и не ги държат краката, може и свят да му се вие, да си лежи повече утре и като се оправи, ще навакса  Peace
Аз кока-кола на големия давах, ама да знаеш, че трябва да е леко кипнала, т.е. да е разгазирана и после хладка се пие. И пак по малко.

Стефе, и аз много обичам диалекти, че всяка ваканция все у шопско я карах. Всичко им разбирах на бабите, а и да отвръщам можех  Wink А баща ми е от Русе и съвсем по друг начин говореше, хем млад се е преместил тука, но с баба като говореха, сякаш 2 различни езика  Hug Виж по Смолянско бая зор видях, като бяхме на бригада за 1 месец, съвсем се бях объркала...
Права е Бени, който не работи - на тавана! Макар че като малка все исках да ида на тавана да живея, а никой не ме пускаше  Rolling Eyes Може би от Карлсон съм се вдъхновила.

# 508
Аз знам,че кока-колата трябва да я сложиш малко да заври на котлона и като изстине,тогава да пие от нея  Peace

Миленка,ний в РусИЕ говорим по-мИЕко и Ъ-каме /хлябЪ,магазинЪ,улицЪтЪ,столЪ,масатЪ и т.н./ Peace. Аз във Видин ходих 1 път и аз като тебе малко зор видях,докат се разберем-особено с бабите,които си шляпаха на влашки и не им дремеше дЪл ги разбираме  ooooh! /Норче,нищо лично,душко-теб си те обичкам  Heart Eyes/

# 509
  • София
Той дребния от нощес не е повръщал повече, целия ден си го изкара добре! Обаче одеве го беше страх да седне на компютъра, че да не му стане лошо... а да се лиши от игра на компа, за него е нещо мноооого важно!
Хубави съвети сте дали като за първа помощ, благодаря ви  Hug.

Аз пък, когато бях малка, много исках да говоря на меко и вкъщи сама си приказвах така пред огледалото... Тюх, това май не трябваше да ви го казвам  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт