Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 680
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Вени, аз така и така ще бягам до кауфланд на пазар. Та поне ще разпусна като се видя с теб. Мислех да избягам от срещата, ама шефа днес казА "Идваш с мен" и аз  Crazy Но поне ще си издействам излизането спокойно след това.

# 586
  • София
Супер, Хаяси! И аз имам нужда от разпускане.
Тва мъжете са голЕми мрънкала  Crazy. На детето от събота му няма абсолютно нищо, повърна само два пъти, ама се прави на гърмян заек три дена!Пък одеве, като тръгна да си ляга се завъртя по сто начина! Питам го защо, отговора беше: "Ако взема да повърна, поне да не си повърна на ръцете!"  ooooh!!

# 587
Супер, Хаяси! И аз имам нужда от разпускане.
Тва мъжете са голЕми мрънкала  Crazy. На детето от събота му няма абсолютно нищо, повърна само два пъти, ама се прави на гърмян заек три дена!Пък одеве, като тръгна да си ляга се завъртя по сто начина! Питам го защо, отговора беше: "Ако взема да повърна, поне да не си повърна на ръцете!"  ooooh!!

Joy Joy Joy Joy Joy Може би се надява и утре да не ходи на училище. Умно е дететоооооооооо.

# 588
Aхой! Лудницата свърши... за сега!

Обещавам най-тържествено да се разписвам максимално редовно Embarassed И имам да чета суууууууума ти тема назад  ooooh!

За протокола - а познайте кво подари свеки на сватбата - ду-ра-лекс хихихихи... т'ва да не е някакво неписано право в наръчника на свекървите  Laughing
От питиетата - бейлис - любимо, бира - Гинес, най-честото - водка с портокалов сок / кола, вино - от време на време. А, и ром - понякога.

Вени, добре че "морския цар" се оправя. Днес се бях присетила за цацата  Joy по повод на "гатанка" на Гергана: "Риба с 4 букви, ама не е жаба, щот жабата не е риба"  ooooh! hahaha
Надявам се, че и бебка е добре.

Рени.... прати някой джам бе  Mr. Green

Хаясич, как я караш?

Ние още сме без тв, и продължавам да гледам Стар Гейт ( е, вече - Атлантис)  ooooh!  Вече почвам да халюцинирам да ви кажа честно  Crazy

Хихихи...оставям Ви сега  Hug Hug Hug До утре сутринта!

# 589

Добро утро Hug!

Вий, драго ми е да те "видя" Heart Eyes!

Венче, Марти съм го признала откъм лафове Crazy. Достойно върви по стъпките на мама си Mr. Green.

Освен, че някои хора ще smile3502 се срещат, какви са ви плановете за деня?
Аз май нямам newsm78.

# 590
Добро утро!

Стаситка,ние с теб да не излезем нещо рода по бабина или дядова линия?  Wink
Ето я и Дани: http://www.album.bg/chochosan/images/22174596/

# 591
  • София
Добро утро! Рано станах днес и съм подхванала разни задачки, че да мога до обяд да съм свободна.

Днес се бях присетила за цацата  Joy по повод на "гатанка" на Гергана: "Риба с 4 букви, ама не е жаба, щот жабата не е риба"  ooooh! hahaha
Ха ха ха  Joy! Джес, те нашТе деца са създадени едно за друго, бре  hahaha!

# 592

Кам, какво стана с писмото до комисията?

Хаясче, ще пускам нова, защото ми върнаха отговор, че не можело по мейла, трябвало да има електронен подпис, не че тяхното писмо имаше, ама....  Mr. Green
Та сега чакам една бивша колежка, която е юрисконсулт в момента да го огледа и ако може да допълни нещо и ще им го връча фейс ту фейс както се казва.  Twisted Evil

# 593
Ей, ранобудни лъвички сте.

Аз досега пих кафе и си лафих, сега малко работа, после излизам и след това срещаааааааааааааааа с Венииииииииииииииииииииии.  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Джес, жива си гледам, радвам се. Как я карам? Миииииииииии как, яко бачкане (като при теб), но гледам да не се втелясвам много. Вкъщи същото.

Кам, стискам палци, тия институции винаги си намират начини да протакат.

Ай да поработя, че да съм свободна по обед  Whistling

# 594
Добрютро.
При нас тече втора и по-мощна вълна на съкращения. 21 човека днес. Простоооо не знам. Егати напрежението. Praynig

# 595
Добро утро, лъвички!

Стеф, то вашето на цунами го докарва вече... Стой по-нависочко, дано не те залее и теб  Praynig

срещаааааааааааааааа с Венииииииииииииииииииииии. 
Хаясич, наминете и през мен, де  Laughing

Поли  Hug дваж ми е драго , значи  Mr. Green

Вени, да вземем да ги запознаем...най много някоя нова морска ботаника да измислят  hahaha

# 596
  Хахахаха, убиват ме вашите умници. Джес, а какъв е отговора на гатанката в крайна сметка  Mr. Green?
Уффф, аз пак да се жалвам. Вили го боли корем от снощи. От време на време така се превива. Снощи и му се гадеше, но не е повръщал. днес май и той ще отпадне от училищни занимания и ще го водя на лекар. Единственото, което ме успокоява е, че не изглежда като апендисит, а по-скоро като колит. Т.е. ще мине без операция, но ще трябва да се внимава какво яде и дали е редовно / а на училище няма как да го следя/.
  Джес, кажи как се пращат тия платените подаръци. От вчера се мъча да открия и нъц  Rolling Eyes.
  Стефи, ха дано мине по талеко от теб тоя тайфун  Praynig! Баси, нали уж кризата свършва, какви съкращения?

# 597
  Хахахаха, убиват ме вашите умници. Джес, а какъв е отговора на гатанката в крайна сметка  Mr. Green?

Как кавъв, бе Рени? ЦАЦА  Joy Joy Joy Joy

Джес, кажи как се пращат тия платените подаръци. От вчера се мъча да открия и нъц  Rolling Eyes.

Аааа.... newsm78 кои по-точно? И на коя зарибявка?  Laughing

# 598
  Хахахаха, убиват ме вашите умници. Джес, а какъв е отговора на гатанката в крайна сметка  Mr. Green?

Как кавъв, бе Рени? ЦАЦА  Joy Joy Joy Joy

Джес, кажи как се пращат тия платените подаръци. От вчера се мъча да открия и нъц  Rolling Eyes.

Аааа.... newsm78 кои по-точно? И на коя зарибявка?  Laughing
Хахахахаха! Ми гледай колко е сложна  Mr. Green! Не се сетих, пък  Crossing Arms!
А платените подаръци са прозорците, старите тухли и старите дъски.

# 599
А платените подаръци са прозорците, старите тухли и старите дъски.

Мамка им, ако знам, кат са появят - пращам  hahaha  Мисля, че може, когато някой поиска помощ, и май там се явват  ooooh! (ша ни бият мацките да знаш   Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт