Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 719
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
За първи път виждам това чудо - елда............що тъй?????

# 271

Гречка още Mr. Green. Ми не знам. Едни зрънца, много полезни, богати на желязо. Но не ми допадат на вкус.

Стеф, някой те пита какво да яде, май Жу, и ти изброи доста неща като варианти. По последните ти публикации ш'та проследим Crazy.

За изследванията кво? newsm78 Такива се правят бързо. Що няма да влизаш? Rolling Eyes

# 272
Ами защото може би да съм подтисната.

Сетих се за храните. Но те не бяха рецепти. А варианти какви салати ям през зимния сезон, когато няма домати и краставици.

На мен вече много ми се пътува. Искам топло да е.

# 273
ААААААААА Стеф - благодаря че ме подсети.
Сега е момента да ви напомня за годишните прегледи който една жена е длъжна да направи ако не на 6месеца, то поне веднъж в годината за да ви е мирна главата. Момичета време е за цитонамазка и преглед на гърдите.   Който не е ходил да почне да мисли да го направи в скоро време. И после ще чакам да докладвате  Heart Eyes Hug
Стеф няма страшно може някоя безобидна кистичка да има, ама те не са страшни - ИЧ. Успех с прегледите и изследванията.

# 274
Реа, тогава ми казаха, че е просто с такава структура. Но аз си имам причини трудно да се решавам на тия прегледи. Просто не мога да преодолея страха си. Както и да е.

# 275
Стеф, що редактира не разбрах, но пак те прочетох. Ами само да ти кажа, че ако имаш проблем, мога да помогна Peace.

А ние на среща ще се срещаме, или май май не Rolling Eyes.......

Норче, подсети ме като ходех на работа. Имах период, когато пътувах с автобус. Пътят ми е 15 минути. Това бяха най-спокойните, ненатоварващи ме, и релаксиращи 15 минути за целият ми ден. Сядах на единична седалка, където не се налага да контактуваш с никой, зяпах си през прозореца, и просто не мислех за нищо.
Напоследък все по-често се замислям за работа. Не че ми се ходи, не че ми се стои в къщи, а просто, че ми отлитат много бързо тези хубави, спокойни, ненатоварващи дни Sad. После цял живот само бач ooooh!.

# 276
Пол, остани си в къщи колкото можеш - по-добрият вариант за теб е. Инак знам кво ти липсва, квото и на мен докато бях 6 години у дома  Simple Smile

Стеф, хич не искам да вувам такива неща "страх " и т.н. По - добре е да идеш отколкото да си седиш и нищо да не предприемаш. Знам , че си разумен човек, тъй , че ще направиш най-доброто за себе си.

# 277
И аз обичам да зяпам през прозореца. Но ние пък в служебния микробус все току се завърта някакъв мохабет. Днеска разнищвахме кои са наистина заслужаващите уважение професии. Оплюхме HR-ите, PR-ите и счетоводителите. За последните аз не бях съгласна, но самите ни наши счетоводителки опретнаха ръкави да обяснят как това все пак е нещо дето всеки човек може да бъде обучен да го прави даже и без да го е учил.

Полин, не знам що редактирах. А ти с какво да помогнеш? Да не си психолог? Некое сеансче на диванче да откриеш и пребориш моите демони?  Flutter Така като се замисля... абе все забравям какво си работила?

Да, да. Ще отида. Другата седмица, Реа. НОооо само едно уточнение - аз не съм разумен човек.

# 278
Норче, така съм решила - до последно ще стоя. След майчинството имам отпуски, които ще ползвам и така докогато отиде във времето. Поне още 2-3 месеца ще откопча.
За прегледите съм тъй newsm43. И не от страх. От мързел май. Специално за цитото искам да отида, но нямам много варианти за лекари тук. Да не кажа, че имам само един вариант ooooh!.

МаЧки, излизам Hug. После съм на линия отново Peace.

Стефче, мога да помогна с лекар Peace. После ще ти пиша какво работя, че сега бързам да излизам Hug.

# 279
Любимите НИ рецепти:
TheNMaster-кухнята на TheNMaster
polin_a
Вени
Жу
Stefka.k
ReaNora-мазна пита
Кипра Маца
hayasy
tediko
wee.jess
benighted
The Tulip

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 10:53 от Чочиии

# 280
НОооо само едно уточнение - аз не съм разумен човек.

Joy Joy Joy

Абе това елда, от къде може да се купи.? Ще взема да си купя и да попапкам от него :
Богата е на флавоноиди, които помагат за забавяне процесите на стареене.  - това най-много ми хареса от всичко ............ Flutter Иначе аз обичам много такива неща да ям - трици - мици, кълнове - мълнове и подобни..........

Пол нали знаеш , че немога да чета - хич не искам да ти прочета писаното , че  #Cussing out
А ти къде на гости ще ходиш? В кой град?

# 281
Рени включи и хаяси и Вени с добруджанките  Laughing
Айде и вие се включете - подсетете.

# 282
Така харесва ли ви да бъде оформено?
Хайде помогнете ми малко в ровенето и търсенето  Praynig

# 283
Чочо, мн ми се вижда цветничко. Може ли малко по едноцветно да има стил?

Ще търся ей сега  Peace

# 284
Добро утро!
Елда съм купувала за малкия, в тези "Каши с еди какво си".  Tired
Та аз съм му взимала каша с елда, но не я хареса и след неколкократни опити се отказах и я хвърлих.
На мен не мога да кажа дали ми хареса или не, защото те всичките такива каши са ми безвкусни.
И така.
Не съм гледала страничката, но сега отивам да си направя още едно кафе и тогава ще я видя.

П.С. Забравих - ЗА съм да се разчистят тези, които изобщо и никога не са влизали.
Ай до после.
Цун!
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт