Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 668
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Жу, ще палцестискам много Laughing fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed!

Лека нощ на който ще спи Hug!

# 631
  • София
Здрасти мацки  Hug!
Жу, и аз ще ти стискам палци. Сигурна съм, че ще успееш в най-скоро време  Hug!

# 632
Жу, имаш стиснати палци и от мен!
Бенджи, хубав е Стопаджията, ама книгата повече ме кефи!

Малкия нещо хич не ще да спи в градината последните 2-3 седмици и понякога издържа до 20-21 часа, ама днес тупка още в 17 ч., спа до 19, та ще има игри сигурно до полунощ  Mr. Green Направих една пилешка супичка и гледам Талантите (сега са реклами).

Я кажете някоя успешна рецепта за козунак, ама да е по бързата процедура. Този, дето си го правя става добре, ама се тупа, бие, втасва 2 пъти и т.н.

# 633
Жу, и палци и всичко ша стискаме! ( е, който може де  Laughing )

Вени, Пол  Hug

На сънчовците - лека и спокойна  Hug

Аз ще се опитам да свърша нещо важно тази вечер...... Praynig

# 634
...Аз ще се опитам да свърша нещо важно тази вечер...... Praynig

Какво бре newsm78? Да стискаме ли палци и на теб? Hug

Миленка, нали имаш машина, действай с нея Laughing.

Венче, как си Hug?

# 635
  • София
Я кажете някоя успешна рецепта за козунак, ама да е по бързата процедура. Този, дето си го правя става добре, ама се тупа, бие, втасва 2 пъти и т.н.

От най-близката хлебарница  Mr. Green  Hug! Всъщност не зная рецепта, никога не съм месила козунак... аз нищо не съм месила, де  Embarassed!

Джес, да стискаме палци и на теб, ако трябва  Heart Eyes  Hug!?

Добре, съм, Пол, мерси  Heart Eyes. Правим разчет на семейния бюджет, че детето донесе две покани за РД. И двата са в събота... Ако не са тризнаци, то са два празника в един ден  Joy. Ама да са живи и здрави децата!

# 636
Венче, ми крайно време е да замесиш нещо Flutter. Нареждаш се сред баш кулинарките в темата все пак Heart Eyes. Само кажи кога, пък аз ще ти давам насоки Hug.
За РД - да са живи и здрави децата Heart Eyes! Ти му мисли какви подаръци ще избираш пак Crazy.

# 637
  Да стискаме ли палци и на теб? Hug

Вие стискайте .... Аз за сега няма нищо да казвам  Whistling

Ама стискайте 2/3 за Жу, а останалото за мен  Laughing

# 638
  • София
Трай си, бре, ще кажеш после направо да се похвалиш  Wink  Hug.

Поли, от обикаляне по РД-та няма да ми остане време за месене  Joy. Всъщност, ако детето замине на вилата и отпаднат детските партита, може да забъркам нещо в събота, но ще ти свирна тогава, за да ми препоръчаш някоя лесна за месене питка.   bouquet

# 639
...Ама стискайте 2/3 за Жу, а останалото за мен  Laughing

Ти пък сега Laughing. Ние ко требе, и домочадието ще впрегнем да стиска Crazy. Амчи тъй де, важно е да стане работата Laughing.

Оооо, Венче, най-лесната ще ти кажа, ти само поискай Crazy. На мен така ми се меси, ама ще видим кога. Сигурно почивните дни. Скоро не съм правила нищо.

# 640
  • Пловдив
Миленски, да, съгласна съм. Книгата е по -хубава.  Hug
Чела съм я няколко пъти, но не бях гледала филма досега. В повечето случаи книгите са по -добри, филм по дадена книга не могат да го "доизкусурят" добре, по скоро всеки възприема различно прочетеното... Wink
И за Властелина имам забележки, въпреки че и филмът ми хареса много.

# 641
Точно това имам и аз предвид... Понякога стават и добри филми ("Сталкер" на Тарковски), но винаги собствената ти фантазия е по-различна от създадените на екрана образи. Режисьорското виждане не винаги се покрива с твоето, а и актьорите рядко изглеждат така, както си си ги представял. Особено пък при фантастиката. Скоро даваха Нарния и се изкефих (нищо че си е детски филма).

Нещо ме тресе нещо днеска нервата (не че ми идва), а просто така... Ама крещя и вмикам за щяло и нещяло. Даже ступах и малкия, и големия накуп, че се биеха помежду си  Wink То големия, ако ме тупне, ще падна сигурно, но много ме нервира... Бие се с малкото, то пищи и реве, онуй го натиска, не че малкия се дава - буха го с една сабя и бяга.

За тези, които постят, а и за другите кулинарки! Възхитих се на този блог:
http://trydiani.blogspot.com/search/label/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1% … 8?max-results=100

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 01:51 от M_Nik

# 642
  • София
Добро утро!

# 643
Добро утрооооооо!

Жу, стискам палци и на краката и на ръцете.

Джес, на теб също.

Вени, Кафето е прекрасно създаде ми настроение. Вчера не успяхме да се видим, ама днес се надявам да успеем. Кажи удобен за теб час.

Тия дни при мен е затишие пред буря. Ще взема да си свърша изостаналата работа, че да не ме нападнат след малко.

Желая ви прекрасен ден.

# 644
дОБРО уТРО и от мен!  Hug Hug Hug
Стискам палци и аз на който ми трябва!  thumbsup

По въпроса за козунаците....Аз правя само този ....Традициония на Джемма от Готварския....Щото ми излизат 2 големи козунака (или три средни) и се приключва с това.....Иначе все не мога да преценя количество и става много и се занимавам цял ден  hahaha И на края не искам никой да ми се мярка пред очите.Всички  всичко ми е черно Joy

Общи условия

Активация на акаунт