Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 664
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Еййй щу народ сте се събрали там, не ви е срам значи  Mr. Green

Жу, как си, мила? Освен "CV - работа" работи... Ей сега Джуличка да ми види това изказване  hahaha
Thinking Кво е това `СВ-работа` ,бре душо златна???????

Демек... работиш подаване СВ-та....Оххххххххх .Не питай, че ме е ударила лигата.... ама якоооооооо  Crazy

# 616
  • Пловдив
Жу, казвай на всички познати, че търсиш работа...може да изкочи нещо оттам, дето не очакваш.  Hug
Може и да следиш темата на търсещите работа.../Аз, Стефчето и Вафли я следим... Mr. Green/

# 617
Бенджи,дека я темата-дай линк  да се гмурна и аз   Hug

# 618
# 619
Бенджи, Жу... аз я следя (заради моя), но съм и крайно разочарована понякога от тези, които пишат там от позицията на специалистки. Не говоря за търсещите. Има си и няколко персони дето влизат сегиз-тогиз да раздат съвети. Не ми се ще да прозвучи лошо, но в повечето случаи съветът може да бъде обобщен така: "Бъдете клиширани, научете се да се мазните според условията". Последното не е лошо, но ...

# 620
Тед, какво точно му има на мъжО ти бре Rolling Eyes? Натискай го там, да пие лЮкарствата.
Ми, кво? Грипясъл се е и свършва света вече... нал знаете, като е болен мъж кво е страшно Rolling Eyes
Жу, това с Бърза помощ ми хареса smile3508 Може и да помогне... способна съм да го направя и той го знае Mr. Green

# 621
Отварям, поглеждам, и първото, което ми се набива в очи е:  Mr. Green

Освен "CV - работа" работи... Ей сега Джуличка да ми види това изказване  hahaha

Whistling   hahaha

Джули всичко вижда, малко като Биг Систър го играе, ама сега няма време, само пребЕгва през темата, че ей тва ми харесА, та викам чей да им го плясна там:

Лъв
Лъвовете са добре познати и навред в света докрай признати! Те са благородни и учтиви, предани, добри и услужливи. В службата те винаги успяват, мъдро, справедливо управляват.Ала в къщи рядко се прибират (все компанийки си някъде намират). Могат тъй да карат със години, влюбват се във смъртни и в "богини". Щедри са и всичко ще ви дават, никога не ще ви изоставят, но жените всичко ще ви вземат и хомот дори ще ви наденат. Искат власт, богатство, чест и слава, ала всеки Лъв не винаги успява или той, когато вече има -някой Лъв, по-силен, му го взима. Лъвовете гледат нависоко, но затъват някога дълбоко. И дори "удавен" - не признава -гордостта си много уважава! С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!

Ай до после.  Wink

# 622
Жу, някой ден, когато си свободна, тръгваш в квартала и двата съседни и гледаш по магазините обявите. Те най-често си пишат на витрината като търсят продавач. Чак да пускат реклами, рядко е. Тук в нашия квартал доста често виждам такива обяви. Иначе големите вериги имат голямо текучество, от типа на Метро, Била и т.н. и те може да пуснат някъде по агенциите.
И наистина от познати най-лесно се намира, аз досега 3 пъти от приятели все съм намирала.

# 623
Ето, хората са го написали:  "С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!" От тук нататък ще си замълча Simple Smile

# 624
Ето, хората са го написали:  "С Водолея да не си играят, че нещастието ще познаят!" От тук нататък ще си замълча Simple Smile

И аз, и аз  Mr. Green Joy

# 625
  • Пловдив
Много сме.... Mr. Green

# 626
Ко прайте, дружина Crazy?

# 627
Мисля си колко сте ми милички всички  Hug
Изглеждам Листопада  и бегам към банята.
Утре ,като отворите очето искам да стиснете по един палец на крак и ръка  Heart Eyes
Аз една проста молба ще ходя да пуЩам ама все пак.По-голямото палцестискане ще трябва май да е по-на после .

# 628
  • Пловдив
Аз сядам да гледам един филм по тв -то: "Пътеводител на галактическия стопаджия".
Така че, лека нощ от мен! 

# 629
Аз отивам да доизкъпя Йоан /от 15 мин. кисне в коритото на Даниела/ и засядам да изгледам 2-рата серия на ЛЮБОВ НАЗАЕМ!
Лека нощ и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт