Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 677
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Ренка, тепърва се разразява кризата според мен. Очаква се в края на тая година според мен да паднат големите глави. Тия дето могат да си позволят да изкарат на мускули 1 година. Ще изкарат, добре. Ама ако нещата продължават така и лятото при нас ще започнели по-крути мерки. Съкращавали в момента работници. Но ще подпукат и администрацията ако приходите са такива мижави.

# 601
Стеф, дано напрежението премине бързо. При нас е същото положение. Аз вече съм с 1 снабдител, 2 рия го съкратиха, сега търсим някой от фирмата да го преназначим при нас, обаче тези, които стават не искат, защото знаят какъв гърч е, а другите, които искат, не стават.

Рени, кризата е в разгара си. Тепърва ще я усетим.

Я сега ме светнете вие двечките с Джес, кви са тия туйли и прозорци, где строите и кви ги вършите, че аз нищо не разбирам, а съм любопитна.

# 602
Я сега ме светнете вие двечките с Джес, кви са тия туйли и прозорци, где строите и кви ги вършите, че аз нищо не разбирам, а съм любопитна.

Ша та светнем  Mr. Green И съседче ша та напраЙм  Mr. Green И тухлички Щ'ти пратим  Mr. Green FarmVille- строим в несвяст. Има там една къщурка,

ама само като ти пращат комшиите мат'риали можеш да я построиш. Та така.... Навита ли си?  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:30 от wee.jess

# 603
Аз пУУУУУУщам СВ-та в несвяст ,е как пък никой не се излъга да звънне,да драсне един ред.Все едно кандидатствам за директор  ooooh! аз една проста продавачка искам да бъда бе мамка му,не държа да съм в офис и на бюро......ама няма,от никаде нищичкоооо.Що телефони навъртях.Мисля си вече,че тези обяви ги пускат ей така за спорта  Tired
Дружки,трябва да надписвам едни книжки.Проверете ме за правописа молим  Blush

Мило дете,
Прочети и запази този безценен подарък-книжката,
като спомен от първите дни на твоята грамотност!
Учи се и обичай книгите!
                                                         От родителите  на
                                                                          1-ви `Б`клас

# 604
Жу, Прочети ми се струва, че може и с малка буква. Другото като че ли е ок. Но нека и другите да кажат Hug.

Стеф, много лошо, душа Confused. Какво да ти кажа Rolling Eyes. Дано те подмине метлата. Стискам палци Hug!

Жу, и на теб стискам да си намериш работа Hug. А няма ли как да ходиш на място newsm78? Струва ми се, че по-имаш шанс така, но знае ли човек Thinking.

Ако знаете аз как се зарадвах на 200-тата си лева превод майчинство преди малко ooooh!. Докъде я докарахме, ужас ooooh! ooooh!

# 605
  • София
Жу ако не е тайна,имаш ли предпочитания към работата за продавачка?Т.е. конкретен магазин,и не на последно място ,но не разбрах за кой град търсиш?

# 606
Пол,май си права  Thinking Къде   е сега Джулката  да удари едно рамо?
Стаситке,хич никакви притенции нямам за нищо-работа търся ,бързо трябва да влезе някой лев в нас  Confused В Пловдив града съм .Тук до Стеф,до Бенджи,Теса......въх дано не изтървам някой  Blush

# 607
Стефи, ужас! Дано това да е послдното съкращение и да си говорим вече само за назначаване Praynig
И аз мисля, че тепърва ни предстои кризата на нас Rolling Eyes Дано не съм права Praynig
Аз обичам джинче, биричка, винце и ракийца ама домашна само Naughty
Закъсах го с болен мъж, еййййййййй ooooh! То по-зле и от дребосъка Shocked Него поне го преборвам къде с приказки, къде със силови методи да изпие лекарството, а това едрото е един малък аад! А никак не е добре Confused Кво да го правя не знам Tired
Жу, аз смятам, че е абсолютно правилно писанието. Може и с главна буква да бъде "Прочети", по този начин се набляга на думата, а е и нов абзац... правилно е според мен Thinking

# 608
  • София
а мислех си,че за София.
Имам някои идеи,ама не знам.Ако имаш шофьорска книжка,и ти се занимава разбира се.Много често фирми,като Нестле,Загорка,и пр. си търсят търговски представители.
Дават ти определен район в Пловдив(2-3 квартала) и обикаляш по магазините за да видиш дали продуктите на фирмата са в наличност,искат ли да поръчат чрез теб,ей такива неща.
Имам позната,която работи тук за Нестле,и ходи по магазините и следи дали зареждат бисквитите им,тези 3 в 1.Сутрин тръгва в 8 и се прибира в 17.00.Заплатата не е лоша,само,че много е обикалянето.

# 609
Тед, какво точно му има на мъжО ти бре Rolling Eyes? Натискай го там, да пие лЮкарствата.

# 610
Еййй щу народ сте се събрали там, не ви е срам значи  Mr. Green

Жу, как си, мила? Освен "CV - работа" работи... Ей сега Джуличка да ми види това изказване  hahaha

# 611
Тед,разтрий го да се изпоти или да влезе и да си вземе един много горещ душ и го завий .Заплаши го,че ако не слуша ще извикаш бърза помощ ,знайш какви са кукувци.Това наистина би  трябвало да го сплаши!

# 612
Еййй щу народ сте се събрали там, не ви е срам значи  Mr. Green

Жу, как си, мила? Освен "CV - работа" работи... Ей сега Джуличка да ми види това изказване  hahaha
Thinking Кво е това `СВ-работа` ,бре душо златна???????

# 613
  • Пловдив
Жу, правилно е  Peace. След обръщение може и с главна, и  с малка буква.
И не се отчайвай за работата. Който търси, намира  Hug.

Стеф, и за теб  Hug

Брей, 5 ме изпревариха.

# 614
ЗДравейте, преди да излезем за плуване да ви хвърля по едно оченце

Жу,според мен си го написала напълно вярно и много хубаво си го измислила.
Думата прочети мисля, че трябва да бъде с главна буква,защото започва ново изречение./дано не съм закъсняла с отговора си и да си го написала вече/ Joy

Общи условия

Активация на акаунт