В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ох милата mila iv, съчуствам ти наистина, защо пък на теб ти дават да оправяш неща от 2002?? Максимално да те използват явно

# 541
cvetulka,благодаря ти,сега няма да се притеснявам!

elisalou,много съжалявам за случилото се,но кураж,мила,още има за какво да се бориш.

# 542
elisalou, има за какво да се бориш още, кураж!!! Лошото е зад гърба ти  Praynig

# 543
Момичета включвам се набързичко, че съм зверски уморена.
В неделя мисля да ходим с мъжа ми на училище за бъдещи родители в клиника Щерев.
Някоя от вас ще ходи ли?

Гледам много обсъждате колички - аз не знам защо още хич не се вълнувам от тия колички newsm78
Честито на Бамбинка - дано да сте мнооого щастливи и много да се обичате   bouquet
А Анито и Myrzel да се стягат и да оздравяват бързо, че ще се разправяме, никакви болести ей!!!

# 544
elisalou-мнооого  Hug Hug Hug от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Лежи си почивай , никакви отрицателни мисли и емоции . Всичко ще е наред  Peace  Hug Hug

# 545
Здравейте отдавна не съм писала с нас всичко е наред и сме с момченце Simple Smile
да ни запишете и нас с синичък щъркел  Simple Smile

# 546
  • София
elisalou  Hug Hug HugДумите са излишни!!!
Бамбиня,честито МНого любов и разбирателство!! Скоро и аз ще последвам твоя пример,та нямам търпение вече!!!

# 547
Здравейте милички!Честито на всички за  добрите новини!
Преди малко се привирам от болницата в Барселона и не съм ви чела,а и нямам сили да чета в момента!За да не ви товаря излишно накратко-на 8 март ме приеха в болница и след дълга и сложна операция на другия ден едната от двете еднояйчни момиченца не оцеля!Ще ви спестя подробностоте!Ако не бяхме предприели нищо имаше риск и за трите ни.Много трудна седмица имахме,но се надявам Бог да е милостив и да ни закриля с бебка,а ние ще я обичаме за две!
От сърце ви желая да сте здрави,аз трябва да лежа и да се пазя много ,за да съхраня нашето съкровище.Ще минавам понякога,защото ми липсвате,но няма да е скоро и много често,защото се разтройвам много!Прегращам ви и до скоро!

п.с. Puma,Моля да промениш информацията за мен на 1ва стрница!

Надявам се и се моля всичко с бебка и теб да е наред от тук нататък! Дано това мъниче се бори с двойна сила!!! Не знам какво да кажа друго  Hug  прегръдки и си почивай!

Вили, пиши по-често! Честити сини гащи!

Дайте нови идеи за заглавие ако искате, ако няма ентусиасти, ще пусна утре анкета със старите предложения!

# 548
  • Тук и сега
elisalou, прегръщам те и се моля с малката да сте добре. Горе главата и се пази в името на здравето и на двете.

Ади, аз пък именно едно черно Пег Перего от 2009-та съм си харсала. Хич не ме интересува как изглежда за околните щом на мен ми харесва, а и от дрешките и завивките ще е доста шаренко Joy

anizi, все така съм си, но поне няма ангина. На мен кашлицата ми е такава - рядко ме хваща, но стиска здраво и дълго. А и имам хроничен синузит, което допълнително доукрасява картинката. Купих си тази вечер черна ряпа и ще си правя сок с мед. Пък ще пиша тези дни дали е имало ефект.

За Томова - ходих при нея в 20 г.с. и нямам думи как обяснява. Много професионално и подробно. Просто няма равна. Преди това разпитах подробно за нея и вярвам, че не съм сбъркала. Прави и ФМ и фетална ехокардиография.

# 549
  • в Кошера
elisalou, бъди силна в името на малкото човече, което има нужда от теб! Hug

# 550
  • Burgas
Добро утро момичета,
elisalou - моите съболезнования, думите са излишни. Hug Hug Hug скорошно оправяне и сладка малка дама лятото!!!

Пожелавам ви много хубав ден, дано днес е подходящо за разходка и за събиране на слънчеви лъчи.

sun

# 551
elisalou   ужасно съжелявам!!! Наистина няма думи, с които да се изрази такова изживяване!  Hug

Дано другата бебка да е добре, да се роди жива и здрава и много да и се радвате и обичате!!!!

Лек и слънчев ден на всички  newsm08

# 552
  • Плевен
elisalou - просто думите са излишни  Hug.

# 553
elisalou съжалявам, пази се много  Praynig

# 554
  • в Кошера
Добро утро, коремчета!

Сядам да изпия и аз едно, че нямам кръвно направо  #Crazy 90/60  Sick

Общи условия

Активация на акаунт