В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!!!

elisalou,много съжалявам, мила CryМалката душичка е на по-хубаво място,а сестричката й ще е силна и за двете.Много сили ти желая и на лято най-сладката мадама Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мързелче,и на мен ми харесват черните колички,но като знам какво е лятото в Сандански,а ние сме предимно там, не мога да си я позволя.Ако си седяхме предимно в Сф без да се замислям щях да взема черна ил сива,ро в тая мръсотия каквото и да вземеш,все става мърляво за 1 седмица ooooh!

Ние ще излизаме,че слънцето ме съблазнява.Дано не ми прилошее пак.Ще взема да си нося шоколад в раницата Thinking

# 556
  • Stavanger, Norway
elisalou, кураж мила! Дано бъдещето те направи двойно по-щастлива  Hug
Аз искам да питам мамите, които имат опит с повече колички - кои са по-удобни с малки въртящи се колела или с големите дебели гуми?
Снощи след работа ходихме със свекървата в един магазин за бебешки работи и гледахме до насита, но количка така и не си харесах. То имаше само няколко модела на Чиполино и няколко на Хоук (хубави колички, но с ужасни материи и най-вече поразителни цветове  #Crazy). Купих си още 2 комплектчета ританки с блузки и като се прибрахме установих, че за първо време няма смисъл да купувам повече неща. Имаме 10 бодита с къс ръкав, 7 чифта ританки, 10-ина камизолки, 3-4 бодита с дълаг ръкав и 3-4 гащеризончета. Аз не се сещам освен чорапки какво друго ми остава да се купува за бебче до 3 месец? Ако някой се сеща да помага  Peace

# 557
  • София
elisalouHug, много съжалявам за случилото се; освен да ти пожелая да си силна и да пазиш бебка, друго не знам; късмет, мила, стискам палци!

cvetulka, ми ти май с тези дрешки две бебченца ще изгледаш  Joy

# 558
......... Купих си още 2 комплектчета ританки с блузки и като се прибрахме установих, че за първо време няма смисъл да купувам повече неща. Имаме 10 бодита с къс ръкав, 7 чифта ританки, 10-ина камизолки, 3-4 бодита с дълаг ръкав и 3-4 гащеризончета. Аз не се сещам освен чорапки какво друго ми остава да се купува за бебче до 3 месец? Ако някой се сеща да помага  Peace

Шапчица и ръкавички май са ти останали, торби за спане, хавлийки за баня Wink една жилетка поне (тук искат цели две за родилното да си носиш) Wink

# 559
elisalou, знам, че никакви думи не помагат в момента, но и аз те прегръщам и ти желая само хубави моменти оттук нататък  Hug  Praynig Praynig! Бъди силна, защото момиченцето в теб има нужда от това  Heart Eyes!

# 560
  • Stavanger, Norway
Хавлийка също си харесах, но ще поогледам още малко. Шапчици ми дадоха 2 новички, но сигурно ще си купя и аз една да имам нова  Crazy Ръкавички - да, тях почти не ги смятам, че са дребни. За жилетки не съм чувала да искат тук  newsm78 То в края на юли са най-големите жеги, не мога да си го представя това бебе с жилетка  Rolling Eyes Ще си купя и 2 памучни пелени за завиване и когато купим креватчето ще го оборудваме и него. Тези дни някак ненадейно отпаднаха една голяма част от покупките, което много ни улесни. Чак малко ме е яд, че свърши толкова бързо  Crossing Arms Аама сега остава да си харесаме количка. Май имам доста претенции - ту колелцата не ми харесват, ту цвета, ту са тесни, ту нямат пълно легнало положение, ту цената...Абе много изисквания имам май  Thinking Но накрая май ще избера или Чикото от линка, който пуснах вчера или Лола-та ако е запазена   Simple Smile

# 561
......... За жилетки не съм чувала да искат тук  newsm78 То в края на юли са най-големите жеги, не мога да си го представя това бебе с жилетка  Rolling Eyes Ще си купя и 2 памучни пелени за завиване и когато купим креватчето ще го оборудваме и него. ......

Вечер, вятър, лошо време ...независимо от сезона - винаги имай едно на ум да ти е под ръка. Юли месец и до 10 градуса може да паднат континенталните температури Wink А август какъвто е смотан и дъждовен? Спретни една баба да оплете - знаеш ли каква радост ще и бъде Wink

Тук пък вече няма пелени/одеалца за завиване - не помня дали до 6 или 18 месеца, но не се завиват бебетата с нищо - само в торби - риталници им казват.

# 562
  • в Кошера
Аз също харесвам черните колички, даже май колкото и да се чудя ще си взема накрая черно/сивото Quinny  Mr. Green
Светулке, ти направо си оборудвала бебето "от-до", браво  Party чакам да мине малко еуфорията покрай откриването на новия мол и паля с 200 натам към Zara - толкова са им сладички бебешките дрешки  Two Hearts
Аз купих само много симпатична бебешка хавлийка в цвят шампанско  Heart Eyes.
За жилетчетата съм  newsm10, никога не се знае какво ще е времето утре  Wink

# 563
  • Stavanger, Norway
Ами да си призная за оборудването една позната ми даде 3 торби с бебешки дрешки и 10 бодита от тях са нови (може ио да са носени, но не им личи) просто ще е грехота да купувам още  Thinking Ританките ние си ги взехме и така едно по едно изведнъж се оказах подготвена  Crazy
Нещата, котио  купих аз са памучни, българско производство, но памука е хубав, десените също. За жилетка ще помислим. Риталник имам един (пак от онези подарените), но ще купим сигурно още един. НО да ви кажа купувам неща не за новородено, а в графата 0-3 месеца. Те бебоците много бързо растат, а и не знам колко едро ще е, та симисля - по-добре да му е малко широчко, отколкото да не му става.

# 564
Здравейте момичета. Казвам се Галина и ще бъда юлска мама Simple Smile. Терминът ми  е за 10 юли и ще си имам момиченце.
Вече съм в 6 месец, започнаха  контракции и лежах в болница на системи 3 дни, вчера ме изписаха и се надявам скоро да не ми се налага да ходя там. Ако има някой с подобни проблеми, ще е хубаво да си обменим опит.

Лека бременност на всички мами!

# 565
elisalou ...това е ужасно Sad .. за съжаление много често сме безсилни в такива ситуации. Пожелавам ти от все сърце другата принцеска да се роди жива и здрава след 4 месеца!
Пази се много!  Praynig Hug

# 566
момичета някоя от вас спортува ли сега? аз се качвам 2 пъти седмично на степера (бавно и спокойно) и ми е добре, но за съжаление май в нашето "село" няма компетентна акушерка която да ми каже трябва или не трябва. понеже ми е втора бременност разчитам на това, че познавам вече сигналите на тялото си, било то и бременно, но като говоря с лекар и ми се струва че малко на своя отговорност спортувам. а не искам да спирам. мн ми е кофти. първия път се обездвижих. само с разходки при мен не става. само да спомена че преди да забременея си тренирах доста усилено 3 до 4 пъти в седмицата. кажете как да се опазим от разпльокване и да не вредим на бебето Simple Smile

# 567
Здравейте! Тук такова хубаво слънчице напича през прозореца, а аз съм се заровила в прашни бумаги за години назад. Чак си изключих климатика, че настана жега.
Elisalou искрено ти съчувствам, но все пак има и хубаво нещо за което да продължиш да се бориш. Почивай много и се пазете с бебока. Hug
Галя, добре дошла и лека бременност до края. Дано не ти се налага пак да посещаваш болницата, докато не му дойде времето.
Ей, ама наистина имам мами дето направо са си обоудвали бебето изцяло. За срамотията аз още нищо не съм купила. Мисля сега за Великден като си отида по родния край на гости /аз между другото съм от Нова Загора, но живея в Шумен/ да си купя разни нещица от там. Едно че е по -евтино и второ, че има много по интересни неща, нищо че градчето е малко. Аз не държа да са някакви маркови скъпотии. Важното е дрешките да са с хубава материя и да ми харесат.
Колкото до спорта, не съм чак такава компетенция. На мен единствения ми спорт са шофирането и ходенето на разходки  Blush
Лек ден дами и се забавлявайте!

# 568
  • в Кошера
Gali_st, добре дошла!  welcome Леко бременеене занапред  Wink
buburina, аз и преди съм споменавала, спортувам по 1 час дневно - 30 мин кростренажор + 30 мин упражнения за бременни. Чувствам се добре и мисля да продължа докато е така.
mila_iv, давай го по-полека с работата, ти и малкото човече сте най-важни!

# 569
  • Тук и сега
Аз не знам дали ви казах, че миналата седмица ходих до магазин Дани в Люлин - продават дрешки на Азиз Бебе, Бебето и много български. Купихме едно лилаво гащеризонче на Азиз - супер муцунесто и си харесах комплект за изписване. По принцип бях против купуването на комплект и мислех сама да си го съчетая, но този ми взе сърцето. Сега гледам летния им каталог. Направо думи нямам.... ще падне пазаруване....

Общи условия

Активация на акаунт