Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря добър очен лекар за преглед на очните дъна?
Какво мислите за количките, на които летният кош не ляга и краката на детето висят?
Как да се предпазим от забременяване след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря добър очен лекар за преглед на очните дъна?
-
Какво мислите за количките, на които летният кош не ляга и краката на детето висят?
-
Как да се предпазим от забременяване след раждането?
-
Какви са различните методи за предпазване от бременност, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето като метод за контрацепция?

Днес изгорях по лицето на това слънце.Бяхме 3 ч на вън и сега ме боцка едно хубаво.Ще взема да се мацна с кисело мляко.
Твоето дете нали също няма още 3 години както и моя Виктор и доколкото се сещам пак ще е момченце,както е и при мен...? Защо тогава правиш толкова много покупки/?? Аз нищо не съм купила,колкото и да ми се иска, защото наистина абсолютно всикчо си имам. Ти какво ще правиш с дрехите на първото си дете,не ти ли стоят...? Моите са като чисто нови...
сега даже малка възглавничка като си подпъхна под коремчето е достатъчно, но то е още сравнително малко.

тия направо не заслужават една стотинка да оставиш. За съжаление, сме в БГ и както знаем всички много неща плачат за оправяне!

Наложи се два пъти да лежа там заради кървене. Отивам аз вторият път и казвам на сестрата на рецепцията, че съм с кървене и че преди две седмици пак съм лежала при тях по същата причина. А нейният отговор беше
Идеше ми да я фрасна. За щастие кървенето спря след няколко часа и още на следващият ден помолих да ме пратят у дома, че не ми е комфортно по болниците. Отнпшението на всички, от "мило" веднага се превърна в намръщено, че си тръгвам и няма да съм им още касичка