В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Отдавна не съм писала ама нищо ново при мен, искам само да напомня на варненските мами за лекцията в четвъртък в мола, ако някой проявява интерес да пише да ходим заедно. Темата е масаж и гимнастика на бебето.

# 616
Лелеееееее,много сте писали бре хора Shocked

Галина,добре дошла при нас и никакви премеждия повече Hug

Дрешки-моята приятелка,която Юни миналата година ми е спретнала 4 огромни торби,та най-вероятно ще купя само нещо ново за изписването.Април като си идем на Сандански ще извадя и Ивонските бебешорски дрехи,каквото мога да ползвам и така.
Ръкавички и шапки посред лятото за новородено,не съм сигурна,че трябват,освен ако не се драска ужесточено.Аз лично не съм ползвала Thinking

Спорт-моят спорт е Ивон-клекни,стани по милион пъти на ден.Разходки по 2-3 часа сутрин и следобед,готвене,чистене..........май нямам нужда от повече #CrazyДнес изгорях по лицето на това слънце.Бяхме 3 ч на вън и сега ме боцка едно хубаво.Ще взема да се мацна с кисело мляко.
Май съм се уморила,че съм спала 2 часа като пребита,едвам ме събуди детето Laughing
Сега отивам на баня,че утре съм на фризьор-НАЙ_ПОСЛЕ Party

# 617
  • Варна
Вижте какви симпатични възглавници за кърмене открих http://bucko-pillow.com/ ама цената им е  Shocked вие виждали ли сте нещо подобно ама на по-приемлива цена?

# 618
  • София по рождение
Вижте какви симпатични възглавници за кърмене открих http://bucko-pillow.com/ ама цената им е  Shocked вие виждали ли сте нещо подобно ама на по-приемлива цена?

Да, има навсякъде такива възглавници. Ето, тази например е 17 лв: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429
А тази е към 18 лв: http://www.bebcho.bg/bg/sorted.php?cat=47&subcat=171

# 619
  • в Кошера
Не мога да не се похваля какви парцалки поръчах днес за бебка  Mr. Green:

и това:

Neilly, тези възглавници са супер скъпи  Shocked #Crazy, мисля, че във всеки специализиран магазин може да се намери нещо подобно, но значително по-евтино, например ТУК

# 620
elisalou,искрено съжалявам за случилото се,но когато гушнеш твоята малка принцеса съм сигурна, че ще забравиш половината от болката за миг.кураж Hug

Puma, ти направо ме хвърли в размисъл сега newsm78 Твоето дете нали също няма още 3 години както и моя Виктор и доколкото се сещам пак ще е момченце,както е и при мен...? Защо тогава правиш толкова много покупки/?? Аз нищо не съм купила,колкото и да ми се иска, защото наистина абсолютно всикчо си имам. Ти какво ще правиш с дрехите на първото си дете,не ти ли стоят...? Моите са като чисто нови...

Дунайка, добре дошла и ти в моя отбор Laughing И аз родих виктор в селена, но сега не искам и да чуя за тях и от 2 месеца вече се чудя сега къде ще раждам и нищо не мога да измисля! Направо съм се шашнала вече и направо съм като паникьосана... ooooh!

# 621
Вчера ми донесоха подобна възглавница, но не толкова завита и става за спане при бременни и после за кърмене.

Нещо ей такова е, лесно се завива около кръста за кърмене и подпиране, не знам какво има вътре като пълнеж, но се мести и може да си го нагласиш както искаш:
http://mal4o.com/images/syncho_1.jpg

Не съм и свикнала още, като си легнах ми беше много удобна, но после като тръгнах да се въртя е малко неудобно, докато се наместя отново. Предполагам ще свърши доста работа нататък като нарастне шкембенцето, тъй де, детенцето Simple Smile сега даже малка възглавничка като си подпъхна под коремчето е достатъчно, но то е още сравнително малко.

Tyra ау, какви сладурски нещица, недей така, че едвам се удържам да ида да напазарувам и аз пък дрешки много имаме от един куп племенници от всякакъв пол Grinning
Все ще взема нещинко, ама малко ще е, че всеки ме предупреждава, че много бързо умаляват, а ние си взехме специално пералня+сушилня та няма да има проблеми със пране и съхнене.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 19:08 от scarly

# 622
четете ми мислите с тез възглавници днес. и аз се рових, ама скъпички ми се виждат освен тези на Бертони. вижте какво открих:

http://cgi.ebay.com/MATERNITY-PREGNANCY-BABY-NURSING-BODY-SUPPOR … 0e8#ht_4429wt_939

как ви се струва. доста е особена. и с доставката пак няма да е малко пари, но е интересна.

# 623
Благодаря милички bobi40, maritta, angelv , Dianadsd за съветите!  Hug  Дано не съм изпуснала някоя мама! Ще си седя на д-то и ще си мирувам, мисля да си се мотая в къщи докато мога  Mr. Green и никаква работа   Joy

Лястовичке, страхотен сайт си пуснала с бебешките дрешки, направо са приказни  Simple Smile
Аз да си кажа изобщо не съм влизала по бебешките магазини да разглеждам какво има, само в един магазин на Хиполанд в Скай сити минах по диагонал и това е ... ми не смея още   Mr. Green , та не съм наясно и колко яки неща има за малчовците, но има време, живот и здраве

Dunaika, това направо е отвратително  #Cussing out тия направо не заслужават една стотинка да оставиш. За съжаление, сме в БГ и както знаем всички много неща плачат за оправяне!

Хубава вечер от мен, аз отивам да готвя, че мъжо се прибра и ше иска да папа  Laughing  chef

# 624
хайде едно въпросче Mr. Green

какво мислите по въпроса с присъствието на таткото на раждането? има ли такива,които ще раждат заедно от вас?

# 625
Аз ще раждам с него ( поне за сега ).
Мисля, че това преживяване е прекрасно и бих искала да го изживеем заедно.
Той прегърна идеята  Hug

# 626
боби и аз първото дете като го раждах си носех конците чак.лично си ги купих от аптеката...еееее и в това си има плюсове/ поне знам как са изглеждали конците на сливата ми нали? хахахахахах (от естетична гледна точка.аз нали съм по естетиката хахах). обаче наистина егаси безобразието е в българия.тук ъти дават в родилното дрехи и памперси за детето безплатно дори,а в българия наистина добре,че нетрябва и израждащия екип да си носим Peace

за сушлните машини и аз много възторжена си купих,но....почти не я използвам.ами миришат ми странно дрехите от нея. дори кърпички/ароматизиращи и специални за сушилня машина си купих и на упътването пише да слагам по една,а аз слагам две и пак мирише на някакви машини точно...бляяяк.

# 627
Днес ходих на нещо като Фетална морфология. Много съм разочарована. В клиника Селена - Пловдив понятие си нямат що е то ФМ. Прегледът продължи 10мин. със обличането ми. Въпросният д-р Кръшков ми показа къде са главата, ръчичката, сърцето и дупето на бебето(сякаш аз не виждам), каза "Хубаво бебе имате" и се изпратихме по живо, по здраво. За това ненужно 4Д-шоу платих 80лв. Много ми е криво и мъчно, че в средата на шестия месец започвам наново да се оглеждам за болница и АГ, на които тепърва да имам доверие и да ми вдъхват сигурност. Родих първото си дете в тази клиника, но второто няма да е там. Омръзна ми да гледат на мен като на празноглава касичка, да ми се усмихват лицемерно и да усещам, че им пука единствено за портфейла ми. Това е политиката на Селена за съжаление.

Извинявам се, че стана дълго, но наистина много ми тежи тази ситуация. Разочарованието ми е огромно. Искам да бременея спокойно, но явно няма да стане.

Лек и слънчев следобед на всички

За д-р Кръшков съм чувала само хубави неща, но явно и той има какво още да подобрява в отношението си с пациенти.
А иначе в Селена и аз усетих такава политика Sad Наложи се два пъти да лежа там заради кървене. Отивам аз вторият път и казвам на сестрата на рецепцията, че съм с кървене и че преди две седмици пак съм лежала при тях по същата причина. А нейният отговор беше "Я, радваме се да Ви видим отново"  ooooh! Аз си вися права и и слушам глупостите, макар да съм на ръба на криза, а тя се радвала да ме види пак  #2gunfire Идеше ми да я фрасна. За щастие кървенето спря след няколко часа и още на следващият ден помолих да ме пратят у дома, че не ми е комфортно по болниците. Отнпшението на всички, от "мило" веднага се превърна в намръщено, че си тръгвам и няма да съм им още касичка  ooooh!

# 628
Погледнете тук примерни летни костюмчета за бебоците.Вижте колко са изгодни и сладки.Смятате ли,че по едно такова и чорапца е достатъчно за лятото?

http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.filter.Kategorien.0/B … liste.a832.0.html

Лястовичке,

Страхотни са тези костюмета, бре.
Защо да не са достатъчни с чорапки. Може би е добре човек да има под ръка по една наметка и едни дълги ританки, в случай на внезапен вятър или дъждец....
Знам ли и аз, първа бременност ми е, на 36 г. съм, а имам чуството, че за някои работи съм в първи клас.
Най-добре е да кажат мамите с втора, трета бременност.
Една приятелка, която роди миналата година в средата на август каза, че няма опастност бебо да се охлади лятото, по-страшно е да не прегрее от жегата.

Bobi40 и другите девойки по леглата, стискам ви палци всичко да е наред. Дръжте фронта и на финала - яките бебоци да се появят за радост на всички. За нашите мъжленца трябват мацки Simple Smile

Аз си мисля след 01,05 като се отдам на отдих преди най-важното събитие да си разглеждам на спокойствие дрешките. Засега само набелязвам цели.

Приятна вечер, момичета!

# 629
Здравейте,мами!
И аз не се стърпях и купих вече някои неща за бебето,макар че си имам почти всичко от баткото,само разглеждам по сайтовете и се чудя какво да си поръчам за бебто Embarassed
За дрехите от Конти,аз си поръчах още преди едни дънки 7/8 и една блузка,изобщо не са лоши и бяха намалени.
Таткото няма да присъства на раждането,аз сигурно пак ще раждам в МД по съвет на моя доктор,защото като бях в тук в отделението се разочаровах тотално.

Общи условия

Активация на акаунт