В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Teya_73, супер идея е това с тетрадката и аз мисля да я последвам по твоя пример. Вътре смятам да си запиша не само въпросите, но и разни размери, необходими за дребните корекции, които ще правим у нас...  Peace "Вземането на мозъка" е налице още от 3я месец. Тогава обяснявах на мъжа ми "хайде ще се видим утре" (вместо довечера) и го молех да затвори телевизора (вместо прозореца)  Mr. Green Laughing

Лакалут ползвах и аз. По принцип много я харесвам, но последните месеци не усещам онова стягане на венците след измиване.  newsm78 newsm78

Болничният ми за раждане трябва да го пуснат в края на май/началото на юни, но и аз като теб смятам от 1 май да изляза в болнични  Thinking Концентрацията ми в офиса я няма никаква, столът ми е неудобен, има дни, в които всички ме дразнят безобразно... и т.н. имам един кош причини.  Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 14:53 от Анонимен

# 301
Здравейте и от мен за днес!

Бамби, честито! Желавя ви мноооооого дълъг и много щастлив семеен живот, изпълнен с любов, разбирателство и безброй постигнати общи цели!   bouquet

За мазането, аз лично се мажа с бебешко олио на Нивеа, по два пъти на ден и съм доволна за сега, но при всички случаи мисля да си взема нещо специализирано.

За покупкте, мислех че само аз нищо не съм купила още, но виждам че има и други мами, които чакат топлото време   Sunglasses

За бебефона, мислех го за нещо не особено необходимо, но като ви чета ме убедихте, че не е лошо човек да разполага с такава глезотийка  Mr. Green

Добре са дошли новите тумбаци  Embarassed
Имаше и друго, което исках да пиша, ма пусто......помня като маймуните  hahaha
Оставям ви, че отивам да пия кафенчееее  Wink

# 302
Enna само ръцете ли ти се подуват? Мен това ме притеснява от скоро, но още не съм казала на акушерката  ooooh! Подуват ми се ръцете и лицето - много. Направо приличам на водоноска  Shocked

Сиска, от около 3 седмици ми оттичат ръцете и краката. Подуването се забелязва видимо (особено по ръцете) и ме кара да се чуствам много некомфортно (в смисъл не, че нещо се притеснявам, ами физически ми е кофти. особено когато ръцете ми станат на кебапчета) предимно след престой в много топли помещения и сутрин след събуждане  ooooh! казах на лекаря по жк и той ми пусна допълнително изследване на общ белтък и албумин в урината. иначе традиционните пкк и урина в 5 месец са ми "в норма" като изключим занижения хемоглобин.  Rolling Eyes

# 303
   Първото си бебе изгледах без бебефон.То почти постоянно беше до мен или гушнато в мен. Heart Eyes
   Не знам, с второто (живот и здраве) дали ще усетя нужда от това изобретение........ newsm78

# 304
За мен бейбифона си е пълна глупост и безсмислен разход.Подариха ни с дъщеря ни и не сме го и ползвали.В апартамент сме и всичко си се чува заплаче ли бебето.А и нали ще си спи нощем при нас,денем ще е отворена спанлята и ще го чувам от хола,а и нали сме купили люлка на колелца,ще си го возя във всички стаи.Ако сте в къща и на етажи тогава си заслужава,но в апартамент за мен си е пълна тъпотия.

# 305
подсетих се да ви питам за витамините! аз ги пия от момента,в който разбрах,че съм бременна (две седмици след зачатието) и не ги спирам. това вредно ли е? аз чак сега се сещам,че май и те си имаха система на приемане? сега ако ги спра да кажем за един месец дали е добре?

# 306
marittaa,посъветвай се с твоя лекар. Peace
Аз не пия витамини.Но това е моето лично решение.Не бих се осмелила да давам съвети в случая.

# 307
Момичета, аз се завърнах  Mr. Green Хубаво беше във Варна ама много студ. Затова пък се сгряхме на варненската среща, всички бяха големи сладури и сладко, сладко си побъбрихме  Heart Eyes Пуснала съм снимчици да ни видите (само да помоля, тези които бяха на срещата да проверят дали не съм объркала никовете  Blush )
Пуснах също така, моите отчетни снимки за последните 3 седмици.
Бях и на лекция на Ла Лече Лига, изключително полезна и много добре обяснена  Peace

marittaa, лекаря ти ще ти отговори най-точно. Аз пия от 10 г.с. и сега не се очаква да спирам, заради желязото, отделно пия и желязо  Crazy, но това всичко е по предписание на лекарката ми  Peace
Бамбиния, честито! Дълъг и щастлив семеен живот!  married
На мен килограмите още си ми седят на +2.5/3.0 в зависимост къде и кога се меря. Предимно на коремчето и на гърдите съм ги лепнала.

# 308
може ли парола за албума

# 309
Може ли и на мен паролка за албумчето?

# 310
аз го разгледах албума,но не видях коментари към снимките? незная кои са били,иначе сте много готини и май на всички ви личи повече от на мен Sad...и аз все едно съм леко сочна,но не много бременна...дори талия още си имам.моя мъж добре,че идва с мен и гледаме бебо на видео заедно,че иначе може да си помисли,че се базикам с него хахахах

# 311
Eто нещата до тук ! Номерцата са 56 и 62 ! До трети месец демек !  Grinning
Декорациите след малко. Grinning

http://wessi82.snimka.bg/baby/babysachen-2010.482132.17775852

# 312
аз го разгледах албума,но не видях коментари към снимките?
Сега вече трябва да се вижда  Blush
Весе, много са сладки нещата, от къде са?

# 313
    Здравейте момичета!
  • Първо да честитя на Бамбиния и да и пожелая  много щастие married.
  • На Пловдивските мами искам да съобщя,че на 17.03 от 11:00часа във Вис Виталис на бул.6-ти септември 268 ще има безплатно училищи за бъдещи родители.
А,и да се похваля от днес и аз започнах да стягам гардероба на бебо.[/list]

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:20 от asq80

# 314
аз го разгледах албума,но не видях коментари към снимките?
Сега вече трябва да се вижда  Blush
Весе, много са сладки нещата, от къде са?
Zara,H&M,C&A !  Grinning  Предимно Мечо Пух !  Wink

Утре ще атакувам TOYSRUS !

Общи условия

Активация на акаунт