Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря добър очен лекар за преглед на очните дъна?
Какво мислите за количките, на които летният кош не ляга и краката на детето висят?
Как да се предпазим от забременяване след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря добър очен лекар за преглед на очните дъна?
-
Какво мислите за количките, на които летният кош не ляга и краката на детето висят?
-
Как да се предпазим от забременяване след раждането?
-
Какви са различните методи за предпазване от бременност, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за кърменето като метод за контрацепция?

Може ли някой да ми обясни защо столчетата за кола са в полуседнало положение? Нали до 6 месец бебето не може да седи? Значи ли това че до 6 месец столчето е неизползваемо? И другия ми въпрос е защо е толкова важно летния кош да има пълно легнало положение? Нали детето ще е вече на годинка, когато дойде време за използването му? Т.Е. няма да спи толкова по време на разходка???? или ще спи....?????? Наистина си задавам тези въпроси,простете ако са прекалено глъупави, но нямам идея колко спинкат бебетата на годинка по време на разходка
Дори с мъжа ми се шегуваме че ще можем да ходим на разходки с айго-то цялото семейство с количката , с бебето...а мъжа ми ще седи отзад, а той е 2 метра
, големите гуми и маневреността. Това което не харесах е начина на сгъване , летния кош на 3ТЕС е по-хубав, тежка е .
От моделите които гледахме днес никоя нямаше такава екстра, а сутринта гледах през терасата една майка да си люлее бебето в количката.
, но всеки си решава.
), няма нужда и да го люлееш. А и свикнеш ли го на това, после върви го отучвай.

Искам да те посъветвам след като вече си имаш кличпе и ако още е важно за теб да се види дали всичко е наред, отиди при Балев. Много е коректен, не обяснява нищо по време на прегледа. След като приключи с измерванията можеш да си зададеш въпросите. Накрая ти дава лист какво е измервал и в какво положение е всичко, какъв е пола и дори как е разположена плацентата
и вече ми иди
..................