В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Връщам се от преглед,най-после и аз да имам снимки и клипче :girlp:
Бацилка е 600грама  яко дебелее
Въобще много забавен преглед :topoth: сигурно на всички майки казват едно и също,но е много приятно "имате невероятно бебе,леле каква красота,алала бала"
А този уред 4Д ,явно е измислен за нешавливи ,спокойни дечица,супер много ме е яд,всичките ми познати имат страхотни снимки,аз имам само две нормални клипчета,щото тя полудя,докторчето вика,това дете какво се опитва да прави :boyD: :boyD: То не беше чоплене с ръце,то не беше ритане,бъркане в устата,въртене и накрая си сложи ръцете пред лицето Laughing Малък изрод :boyD:
Много съм доволна от прегледа не само заради снимките,просто лекаря направо ме задържаше,за да ми обяснява подробно,аз вобще не слушах,достатъчно ми беше "Имате здраво и красиво бебе"  Joy

Аз купих няколко чифта чорапки,че тях ги бях забравила Grinning
спряхме се окончателно на количка Оптима  Laughing както и на дървено легло Чиполино,ще ги вземем след Великден,купих си стелизатор за шишета и шезлонг Релакс.Харесах си и плат за чаршафчета,майка ми ще го купи тия дни и почва шиенето  Joy
Да идва вече юни/юли,че нямам търпение

# 511
  • Burgas
Здравейте момичета,
5 дена ме нямаше и  цял ден ми трябваше да наваксам.
Аз вчера се върнах от командировка в чужбина. На летището за малко да ме накарат да попълна декларация, че съм в съзнание да пътувам в 22 седмица със самолет. Защото аако съм била родила в самолета, бебе щяло да ползва безплатни билети цял живот. Според мен няма как да стане, полета беше само 2 часа и половина а аз съм първескиня все пак.
По въпроса за покупките - нищо не съм купила. Все се оглеждам, информирам и т.н. За количките тотално се обърках, най-накрая каквото си взема това ще си бутам, леко тежко това ще е.
Днес съм на преглед да проверя пораснали ли сме, миналия месец момчето беше колкото 2 кифли с мармалад, дано сега сме го докарали до кило.

Бургаските мами, къде сте? Все се уговаряме нищо не сме направили със срещата:) За сега зависи само от нас, после с бебеците съвсем няма да имаме време.

Страхотна седмица на всички smile3525

# 512
acid качи някоя снимка де, клипче..  Flutter да видим и ние бацилчето.
Аз забелязах още от първата ти снимка, че корема ти е точно като моя и понеже тогава не ми бяха казали още, че ще е мома... Викам си - това е, щом на acid  е мома - и аз ще съм така  Mr. Green

Ходихме и ние миналата седмица.. И моето е много шавливо бе, направо не се спря и през целия ден е така. Едва успя док една снимчица да направи и ако знаете само каква е.. Лелее, аз толкова начумерено бебе не бях виждала  Crazy От сега ми се чумери - после като излезе да му мисля.  Laughing

zvezdi4ka_bs аз стоя у дома на топло и ви чакам да се наканите за среща  Joy  Но ето че в сряда сме на лекция пак, да не забравите за нея бургаските мами!

# 513
Звездичка, а кой им каза че си в 22 седмица. Защото аз нищо не казах по съвет на лекарката и никой нищо не ме пита. С якето отгоре изглеждах все едно съм леко пълничка, вярно крачетата са ми клечави, ама това тях какво ги засяга, може по природа да съм си с издут корем  Mr. Green

# 514
Връщам се от преглед,най-после и аз да имам снимки и клипче :girlp:
Бацилка е 600грама  яко дебелее
Въобще много забавен преглед :topoth: сигурно на всички майки казват едно и също,но е много приятно "имате невероятно бебе,леле каква красота,алала бала"
А този уред 4Д ,явно е измислен за нешавливи ,спокойни дечица,супер много ме е яд,всичките ми познати имат страхотни снимки,аз имам само две нормални клипчета,щото тя полудя,докторчето вика,това дете какво се опитва да прави :boyD: :boyD: То не беше чоплене с ръце,то не беше ритане,бъркане в устата,въртене и накрая си сложи ръцете пред лицето Laughing Малък изрод :boyD:

Браво на бацилка  Joy Joy Joy по повод шавнето на бебетата, моя доктор каза, че не обичат папараци, затова така се борят с ехографистите  hahaha

# 515
Момичета, не спорете за глупости, апарат 3Д/4Д +Доплер се ползва в чужбина. Лекаря си гледа на колкото си иска дименсия ( 2, 3 или 4) и си избира разрез (в 2Д) от някой момент движение (3Д)  във времето (4Д) в реалното време на прегледа. Аз имам и кръвни потоци (червените са нагоре, сините надолу) и какви ли не неща - всеки път са между 15 и 20 листа със снимки. Лекаря си връща записите, прави по още 5 разреза да види къде най добре се вижда търсения елемент. Не е изобщо за личицата на бебетата. Това и на стар апарат се прави (само 2Д), стига да има опция визуализация (съпруга ми разработва от 100 години компютърна визуализация за медиццинските апарати).

Лястовичката затова казва, че на 2Д не става. Просто стар апарат, само с 2 измерения не може да гледа "вътре" в сърцето, бъбрека, носа и т.н. На 2Д апарат не може да ти види костицата на носа - винаги седи, че я има, на 3Д обаче като си направи разреза където трябва се вижда при нас, че я няма...
Ехокардиография (в БГ) тук се гледа на ФМ/ФА с този апарат същия - при нас се казва анатомия на фетуса, не ехокардиограма, просто включва и това, освен други изследвания.

Да,свате ! Добре казано !  Grinning  bouquet

Тея,25 еврака е доставката до БГ мисля.

Аз таман се връщам от покупки пак.Много ми е хубаво,но и бая се поизморих.  Laughing

# 516
Bobi40, спокойна съм и не споря. Ако знаеш какъв търпелив и миролюбив човек съм, няма и да си помислиш, че съм тръгнала да споря.  Joy
Отгледала съм детето си в количка на Пег Перего за новородено(т.е. от 0+), това е без значение. Важното е, че зимните кошове не са задължителни. И майките, които няма да ги изберат, не мислят по-малко за децата си.

acid, ти при Кръшков ли гледа "бацилчето"? Аз утре съм при него. Трябва ли предварително да си кажа, ако искам клипче или той си ги прави по принцип?

Лястовичке, пусни някоя снимка на покупките.  Hug

# 517
Момичета помагайте, в голяма чуденка съм. Ние сме с количка Маг Ингланд Принцес Ролл, подарък ни е. Не е нова, но е супер запазена. Днес реших да я извадя и да пробвам новата чанта, която купих. Чантата е супер, но докато оглеждах количката забелязах че коланчето е едно никаквооо  ooooh! Не е 3-точково, да не говорим за 5-точково. Представлява нормално коланче излизащо от дясно и от ляво и закопчаващо се в средата  ooooh! Как може да се сложи такъв колан, не ми го побира главата.
Кажете има ли коланчета (5-точкови), които да могат да се закупят като аксесоар или ще сменяме количката заради единия колан  ooooh!

# 518

acid, ти при Кръшков ли гледа "бацилчето"? Аз утре съм при него. Трябва ли предварително да си кажа, ако искам клипче или той си ги прави по принцип?

Да,не няма нужда да му казваш,само си носи флашка,ако имаш,макар че той има дискове,но аз си носих флашката,той качва всичко което заснема,глава,крака,дупета  Joy hahaha

# 519
ето единствените "нормални" кадри,всичко останало е размазано с пръсти и крака  Laughing

# 520
Момичата много ви благодаря за отговорите за тия Бракстън - Хикс контракции. Успокоих се.
Аз вече направо незнам на коя планета съм днес. Брей много работа. Тия хора са решили да ме сбъркват още 2 месеца. Налага се да оправям едни бакии от 2002 година насам, а тогава дори не съм работила в тая фирма. Луда работа.
Acid много се радвам, че прегледа ти е минал добре и че всичко е наред.
Пожелавам на всички ни да сме толкова доволни като теб и да нямаме никакви проблеми.

# 521
  • Stavanger, Norway
Брей, какъв спор се е заформил след моето изказване за 2Д ехографа. Честно не е било нарочно  Rolling Eyes Просто изказах това, което съм чела и коментирала с лекари.
Темата за количките ми е по-интересна. Направо съм обсебена  Crazy Ставам и лягам с мисълта за тези колички. Пег Перего ми отпаднаха като вариант защото моделите, при които коша се завърта с лице към майката са скъпички, а трябва да се купи и кош за кола, което още повече ще оскъпи количката. Надявам се тази седмица да могада видя Бебе Комфорта, който ми предлагат и се надявам да е запазен и да го вземем. Аз междувременно продължавам да оглеждам. Попаднах на една серия Chicco  на едни сайтове, която излизаше с доставката към 600лв (правят доставки до БГ) от Италия, която е с кош за новородено, летен кош и столче за кола. Та количката ми изглежда мнго читава. Малко цветовете са странни, но пък какво то това.
Снощи кумата ми даде помпа за кърма (само шишенца трябв ада си купя), даде ми и кенгуро и уговорихме ако креватчето е безматрак да ми даде тяхното. Също така ще ми даде и стерилизатор за микровълнова и ваничка с поставка. Много съм доволна  - това са бая спестени пари  Peace newsm44 Някои предвидени покупки спонтанно изчезнаха от списъка ни след снощната среща.

# 522

Кажете има ли коланчета (5-точкови), които да могат да се закупят като аксесоар или ще сменяме количката заради единия колан  ooooh!

http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p373 … e-s--curit--.html

има много, няма страшно!

Цвветулка, странни са ти цветовете, защото се побъркаха вече да измислят щуротии според мен...какви грозотии имаааа, ама нали са модерни и много хора се мятат. А за обръщането - направено е пак с мисъл - новите изисквания на Европейския съюз са са обръщане в двете посоки...и така, можем да си вдигнем цените, защото е задължително условие и сме го спазили...така е за производителите...а бебето като седи след 6 месеца и ще иска да зяпа, ама не само мама Wink шантава работа, но това са законите на търговията Wink

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:34 от bobi40

# 523
  • Stavanger, Norway
Ето за тази количка говоря с доставката до БГ цената става 674лв. http://www.bimbomarket.it/bg/it/trio-enjoy-fun-europe-P16644.htm
Ето я и на още едно място, но транспорта е малко по-скъп, но имат повече разцветки http://www.newbabyland.com/default.asp?cmd=getProd&cmdID=165 … 276acd0042b67847#

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:39 от cvetulka

# 524
ето единствените "нормални" кадри,всичко останало е размазано с пръсти и крака  Laughing

Acid,

Чудесни фотоси на бебенцето ви.
И моите са с такова качество, нашият акробат се беше сгънал на две с опряно лице в коленете, милото.
После към края на прегледа леко се пообурна да му видим личицето Simple Smile

Надявам се при следващия преглед - в средата на Април, да се разкрие повече.

Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт