В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Да ви питам, от както съм забременяла, съм в болничен, първите месеца бяха много тежки, сега слава богу, да чукна на дърво съм добре, и се замислям дали да не се пробвам да поработя малко преди майчинството. Проблема е, че шефката ми е суууууууууупер зла, много негативна и мрънкаща бабичка, с която съм сама в стая. И да не ви казвам какво следене и юркане пада  #Cussing out  И като си помисля за нея, наистина ме втриса   Sick  Докторката ми казва, че е абсурдно да се върна на работа при тая ситуация, но аз вече икуквам в къщи.... Моля ви за съвет  Hug

Мнооооооооого слънчев ден на всички !!!

Я си стой у дома и не си създавай излишни негативни емоции! Аз на твое място така бих постъпила, ако можеш да излизаш вече - по-добре при приятелки на гости, на кино или в една библиотека иди, отколкото с такъв дзвер да си по цял ден!

# 586
.Мисля,че на спалните чували лятото не им е времето.

Знам си аз, че са изкукали за половината неща французите...аз сега ще си плета завивка зимна, а като ми купи мъжа ми машина (дано не е някой друг път, а по-скоро)  ще си ушия и летни Wink иначе имат всякакви чували - за лято, за есен, за зима, с ръкави, без ръкави, с дупки за колана на коша, растящи с бебето, с джобове да си слага парички  Joy просто индустрия, и под 20 евро - само в икеа - 17 евро торба с цип....

# 587
Ягодка* и аз викам да си седиш на дупето. малко ли ще работиш после цял живот. я ,както вика моя мъж се наслаждавай на бременността си и се раъхождай,където ти е кеф.

# 588
  • Плевен
Добре дошла на новата мама  Hug.
Боже момичета, колко неща си имате вече за бебо, а аз нямам и един чорап. Ама пусти страх....

# 589
  • София
И аз нямам почти нищо!Купили сме кошарка,комплект за изписване,шапчица,2 бебешки сапуна,2 лигавника,крем против подсичане,мокри кърпички и ми дадоха няколко блузки и бодита,но са носени и незнам дали ще й ги облека на мойта .Но има време,като се затопли малко и започваме!!!
На новата мама добре дошла!!! Вече станахме доста с термин 10.07.2010.Simple Smile

# 590
И аз нямам почти нищо!Купили сме кошарка,комплект за изписване,шапчица,2 бебешки сапуна,2 лигавника,крем против подсичане,мокри кърпички и ми дадоха няколко блузки и бодита,но са носени и незнам дали ще й ги облека на мойта .Но има време,като се затопли малко и започваме!!!
На новата мама добре дошла!!! Вече станахме доста с термин 10.07.2010.Simple Smile
Изи,а какво съдържа комплекта ти за изписване?

Мисля си,че шапка и завивка не са нужни за лятно бебе. Боди,чорапки и костюмче не е ли достатъчно ! Даже си мисля,че и боди и костюмче е прекалено много.  Crazy

# 591
  • София
Ами комплекта си го взех мноооооого изгодно за 17лв. и като го видях направо там ми останаха очите! Има пелена,която е с две лица,памучна е тъничка,има едно боди с дълго ръкавче,и едно гащеризонче,което е без ръкави,само с презрамки.Има чорапки,ръкавички,шапчица и лигавник(който незнам какво прави в комплекта за изписване)За тази цена 17 лв.направо ударих джакпота!!! #Crazy Laughing Joy #2gunfire

# 592
  • Плевен
Ами комплекта си го взех мноооооого изгодно за 17лв. и като го видях направо там ми останаха очите! Има пелена,която е с две лица,памучна е тъничка,има едно боди с дълго ръкавче,и едно гащеризонче,което е без ръкави,само с презрамки.Има чорапки,ръкавички,шапчица и лигавник(който незнам какво прави в комплекта за изписване)За тази цена 17 лв.направо ударих джакпота!!! #Crazy Laughing Joy #2gunfire
Боже, колко ефтино. Аз миналата седмица гледах по търговиите при нас комплекти за изписване и струваха 31лв. Но ми се видяха доста неща вътре. Не ми се мисли просто ако влезна в магазин на центъра колко ще струва този комплект.

# 593
добре дошла на новата мама   bouquet
За спорта, ако е нормално протичаща бременност, без усложнения, спорта е едва ли не задължителен. Помага да се избегнат много неприятни неща. Естествено трябва да е съобразен с триместъра.
Аз май съм от най-активните, фитнес 3 пъти в седмицата, плуване веднъж и йога 1-2 пъти в седмицата в зависимост колко време имам. Но никога не се насилвам ако тялото ми подсказва, ако ми е уморено, правя по-леки тренировки.
Относно дрешките и ние сме доста напред, все от подаръци и тук-там някоя моя покупка.
Весе, ако се сещаш някой сайт където може да се намери почти всичко за едно бебе, че ми трябва за baby shower-а (аз за сега имам ето този ТУК , но ми се иска и друг да разгледам)

# 594
Сю,аз харесвам бейбибътт и бейбивалц.  Peace
Има онлайн и в некерман и отто,но не ми харесват.

# 595
Аз само да споделя колко съм се "оляла" ама сега ги преброих, защото на Весито ми се строиха доста дрешките - ........ гащеризончета / с ръкав и без ръкав с тънка блузка/ са ми 22 бр. и това до р-р 68  Embarassed

отделно съм купила 68 р-р две комплектчета като за есента, плътени гащеризончета с палтенца.  
две комплектчета - ританка, блузка и някаква имитация на "връхно" палтенце 0-3м.

1 бр. плетена жилетчица
1 пижамка

едни дънки за около 3-4 месеца.

шезлонг и бейбифон
А до края мога да отворя детски магазин .......  ooooh!

и на всичко отгоре имам 3 чувала с дрехи от баткото за новородено  Crazy  hahaha

# 596
добре напредвате  Peace аз към момента имам само блзуенце с дълъг ръкав и ританки - комплект за 17лв за новородено от fox kids. за мамите от софия - правят 20% намаление на новите си неща и всъщност има доста сносни цени ....

# 597
Аз съм много доволна от Азиз бебе, Карамел и Дисни !

# 598
Здравейте и от мен! Добре дошла на новата мама и само хубави мигове от тък нататък  bouquet
 Embarassedмалее направо ме засрамихте аз още нищо не смея да купя на моята бебка, но твърдо съм решила като влезна в 7 месец да почвам да ви настигам с покупките Grinning
Наистина има много красиви неща по магазините.

# 599
здравейте мамчета и от мен:)
Пума нямам много време още бачкам
 Май ще съм по свободна
иначе си ви чета вечер като се прибера
Да ви питам имате ли проблеми с краката разширени вени или напукани капиляри при мен се появяват
може и за това че не се спирам незнам или просто съм предразположена newsm78

Общи условия

Активация на акаунт