В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Суеверните момичета,искам да ви попитам вас от какво точно ви е страх,за да не пазарувате.Дано не си помислите,че се заяждам,но аз в такива точно неща не вярвам.Та ми е интересно вие от какво точно се опасявате?

Не е от суеверие при мен, а от страх Sad Имам един спонтанен аборт и за това  Sad
Бе и аз имах,но гледа само напред и си мисля и вярвам,че всичко ще е наред.Многото измина вече,юлска мама ще съм скоро ! хи хи  Wink

# 646
Суеверните момичета,искам да ви попитам вас от какво точно ви е страх,за да не пазарувате.Дано не си помислите,че се заяждам,но аз в такива точно неща не вярвам.Та ми е интересно вие от какво точно се опасявате?

Izabella, и аз да ти кажа не знам. Тази идея да не бързам с дрешките е донякъде от сестра ми, която понякога е като попивателна на бабини деветини.
Казват, че не било добре да се пазарува толкова отрано, защото не са знаели как ще се роди бебо(като се замислиш преди 100 години нито са имали видеозон, нито Доплер и сигурно затова бабите се забранявали да се бърза).

Аз по-скоро искам, като изляза в отпуска преди 45 дневния болничен, на спокойствие да се пошматкам по магазините, по-пълноценно ще ми е, някак си!

Права си, суеверие си е....

# 647

на каквито аз не робувам Grinning

много ясно,че процента на нещастия при раждане преди дори 50 години,а да не говорим за още по/страи времена е бил много голям. ми то е било под въпрос дори дали самата родилка ще оживее.като го погледнете от гледна точка на днешните ни знания и проследяване на брменността можете сами да си направите извод. някога това плаценти превий,седалищни и тем подобни са били в повечето случай с фатален край и за родилката,и за детето. ето затова са тия бабини деветини.

а преживелите аборт (от нас сега)....ми то почти всяка жена е преживяла поне един аборт.то природата си знае работата.един път се е случило,ама това не значи,че пак ще се случи.щом сме избутали до 6/ти месец и чакаме 7 вече то се вижда вече края. я се наслаждавайте на бременността си,че после ще ви е яд.аз съм така.нямам нито една кьорава снимка от първата ми бременност вярвайте ми. нито едничка! преживях я в страхове,по болници лежах,сасипаха ми здравето от системи,които увреждат моето сърце,три месеца по три пъти дневно м исе слагаха инжекций всеки ден....кошмар! а то не беше толкова трагично.щото имах ЧАТ/ПАТ  контракций.ами и сега имам,ама е нормално. ми бременни сме! неможе да сме както когато не сме! я си гледайте кефа Grinning (е изключвам мамите с наистина доказани проблеми де и тези,които почувстват наистина нещо много нередно,както мене оня ден,ама пак се оказа бош/лаф слава/богу де)

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 21:09 от marittaa

# 648
Я кажете колко струват в БГ такива костюмчета,които аз ви пуснах от немския сайт?
В Германия са 10 евро - без пари.Сигурно и в БГ са към 15-20 лева?!  newsm78

# 649
Дами,а аз пък точно сега гледам да си напазаря всичко пролетта,че осми-двесети месец задник ще тежи,крака отичат,жеги,едва ще се нося от тежест.Казвам го от личен опит.Казват ми,че лятно време в осми-девети месец си е голям зор.Не е като зима. Laughing
Аз сега почнах да се задъхвам и като обиколя един час по магазините и умирам от кръст и крака,а какво ще стане в осми-девети месец.Мисля тогава да си изчистя къщата и да я лъсна от до,да си изпера и изгладя на бебето.Затова сега съм се втурнала така. Laughing
Пък и да си направя кефа.Не мога да чакам ,нямам желание да чакам. Blush

# 650
  • София
Пазарувай си без да се притесняваш,когато Господ отнема нещо скъпо и ценно за нас,после винаги следва някаква радост.Да случило се е нещо лошо,но сега ГОспод е решил че  е време,след лошото да дойде хубавото.След буря винаги има слънце!!!   bouquet Hug Дано не те засягам или обиждам по някакъв начин! Hug

# 651
Дами,знаете ли защо бременни не бивало да червят яйца?  #Crazy Thinking

Сигурно е поредната бабина деветина от фолклорния календар. Ще питам сестра ми - тя знае всички забрани по християнските празници (като студентка подарих на сестра ми една книга за българския народен календар - голяма грешка Simple Smile))).

По принцип и аз имам уклон да се заслушвам в някои суеверия.
Добре, че се преборих със суеверието за подстригването Simple Smile))
Тези дни ще се направя по-красива. Чаках да ми порасне косата, че се бях подкъсила доста малко преди да забременея. Междувременно стигнах до извода, че с дълга коса се харесвам повече.

Потърсих в Google за забраната бременна да боядисва яйца, но попаднах на форуми от 2008 и 2009, където мамчетата плюят по суеверията.

Joy

# 652
Пазарувай си без да се притесняваш,когато Господ отнема нещо скъпо и ценно за нас,после винаги следва някаква радост.Да случило се е нещо лошо,но сега ГОспод е решил че  е време,след лошото да дойде хубавото.След буря винаги има слънце!!!   bouquet Hug Дано не те засягам или обиждам по някакъв начин! Hug
Обърка май цитата.Аз изобщо не съм суеверна и това си личи по покупките. Laughing Wink

# 653
  • София
Май да! МИ кфо друго да се очаква от бременски мозък. Simple Smile Joy Joy Joy

# 654
Я кажете колко струват в БГ такива костюмчета,които аз ви пуснах от немския сайт?

Виж тези

http://www.kidi.bg/za-bebeta/bebeshki-bodita-belio.html

прилични цени, общо взето

# 655
_Izabella_ и аз съм на това мнение. не ме е страх и вярвам в добрия изход на моята бременност,сънувам си бебето често и ....много сме щастливи.

лястовичке ти подтвърждаваш моите страхове з алятото.аз също се чувствам доста слонска и тежка вече (въпреки,че не съм наддала баш и нямам огромен корем),ама аз си го нося вътре,а то си тежи,където и да е.а е едричък пича ми да е жив и здрав да м истане два метра после Laughingта.....ще се види зор а? и аз мисля да чистя,пера и правя много секс в деветия месец.хем да свърша полезни дейности,хем да се раздвижа,хем да се опитам да помогна себе си против преносване.неискам да преносвам. по две причини/ 1. не ми харесва да ми е тежко и искам да си видя бебето в ръцете и 2. заради кръвната група.незнам колк ое вярно,но на времето в българия като раждах ми бяха казали,че не е хубаво да пренасям,че тогава баш е бум на антитела образуващи се.ваксини/максини....предпочитам да излиза.

# 656
Дами,аз днес също се подстригах и то доста.Махнах си длъгата филирана коса.Сега съм на черта и много се освежих.Идва лято,а и бебе.Гледах да се приведа във прилична форма,че с две деца надали щ? стигна до фризъорския салон на лято.  Wink
Не посмях само да се боядиша. ConfusedИ съм с тъмни корена,а светли краища. Rolling Eyes

# 657
и аз се подстригвах вече и хич не ми пука.едва ли съм му отрязала патката Party

искам да се боядисам,но по/добре да изчакам,че ако пак ми изгорят косата (хормони и бои май не си вървят заедно) ще се тюфкам.

утре май почваме нова тема Grinning
алекса нещо се изгуби по трасето.

аз се оттеглям в покоите си вече,че моя мъж ще си дойде скоро и ще се суетя с него. лека вечер на всички.

# 658
и аз съм на това мнение. не ме е страх и вярвам в добрия изход на моята бременност,сънувам си бебето често и ....много сме щастливи.

лястовичке ти подтвърждаваш моите страхове з алятото.аз също се чувствам доста слонска и тежка вече (въпреки,че не съм наддала баш и нямам огромен корем),ама аз си го нося вътре,а то си тежи,където и да е.а е едричък пича ми да е жив и здрав да м истане два метра после Laughingта.....ще се види зор а? и аз мисля да чистя,пера и правя много секс в деветия месец.хем да свърша полезни дейности,хем да се раздвижа,хем да се опитам да помогна себе си против преносване.неискам да преносвам. по две причини/ 1. не ми харесва да ми е тежко и искам да си видя бебето в ръцете и 2. заради кръвната група.незнам колк ое вярно,но на времето в българия като раждах ми бяха казали,че не е хубаво да пренасям,че тогава баш е бум на антитела образуващи се.ваксини/максини....предпочитам да излиза.
Маритке,да и аз съм така.Пък моето бебе нито върви голямо,нито пък съм натежала кой знае колко сега,но ми е много тежко.Задъхвам се,абе като мис Пигги се чувствам.Но аз съм си с надноменко телго преди да забременея.Но и 4 кила,които качих до сега си ги усещам.Много ме боли всичко като пазарувам да речем час-два.После цяла вечер лежа и съм като бито куче.А в девети месец да ви кажа само вътре си седях,че много ми беше лениво,тежко,не можех да се търпя.Място не можех да си намеря,много тежи,много.И бебето все в ребрата ме риташе,дъх не можех да поема.Все се пробвах да си го наместя нанякъде.Даже имам една приятелка,която повръщаше целия девети месец,защото бебето я притискаше в ребрата,спираше й дъха,беше толкова голям и тежък - 55 см и 4 600 !  ooooh! А тя слабичка,крехка. #Crazy

# 659

Виж тези

http://www.kidi.bg/za-bebeta/bebeshki-bodita-belio.html

прилични цени, общо взето

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Тея,какви са тези цени,бе моме? Божееееееее едно долно боди под блузка или костюмче - 15 лева???!!!  ooooh! При нас са максимум 5 евро,но нормалните са по 3. Naughty

А тези костюмчета,които ви пуснах са за горно,демек боди с крачолчета и е 10 евро - 20 лева !

Общи условия

Активация на акаунт