В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Добър вечер !!!!
Искам да се похваля, че днес бяхме на 4D да правим диск на бебо !!! Много съм щастлива, държа се много добре, за да може да му се направят снимки и клипчета... и сега не мога да спра да си го гледам  newsm03

Ще сложа снимки във албума, защото тук не знам как да ги кача   newsm12

Лека и спокойна вечер

# 631
Да, има навсякъде такива възглавници. Ето, тази например е 17 лв: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5429
А тази е към 18 лв: http://www.bebcho.bg/bg/sorted.php?cat=47&subcat=171

helli_sun
ти имаш ли някоя от тези две възглавници? Цената им е повече от отлична, но повече ме интересува, дали може да стане права, а не само като подковка. Абе с две думи, дали и сега ще мога да си я ползвам за спане Simple Smile

# 632
Да ви питам, от както съм забременяла, съм в болничен, първите месеца бяха много тежки, сега слава богу, да чукна на дърво съм добре, и се замислям дали да не се пробвам да поработя малко преди майчинството. Проблема е, че шефката ми е суууууууууупер зла, много негативна и мрънкаща бабичка, с която съм сама в стая. И да не ви казвам какво следене и юркане пада  #Cussing out  И като си помисля за нея, наистина ме втриса   Sick  Докторката ми казва, че е абсурдно да се върна на работа при тая ситуация, но аз вече икуквам в къщи.... Моля ви за съвет  Hug

Мнооооооооого слънчев ден на всички !!!

Я си стой у дома и не си създавай излишни негативни емоции! Аз на твое място така бих постъпила, ако можеш да излизаш вече - по-добре при приятелки на гости, на кино или в една библиотека иди, отколкото с такъв дзвер да си по цял ден!

Абсолютно подкрепям мнението на Боби40, стой си вкъщи и спестявай негативните емоции, че бебо ще те сритва здраво ако се дразни от някой неприатни звуци или емоции.
Вземи книжки и си свалай филмчета. Ето и времето се затопля...разходки.
Аз броя дните, а нямам дзверове в офиса. Шефката ми е супер, но работата е малко стресова и ми се ще да мине бързо април.
А и сега ти е почивката, защото като дойде бебо, няма време за нас толкова, колкото сега.

Joy

# 633
Добре дошла на новата мама  Hug.
Боже момичета, колко неща си имате вече за бебо, а аз нямам и един чорап. Ама пусти страх....

Здравей, Бамбиния,

И аз съм от тези със страха, предпочитам да не избързвам...но взех едни чорапки, жълти и дюс - много сладки.
Иначе ако ме хване шопинг вълната, не знам какви ще ги натворя.
Има време за покупки: май, юни Simple Smile

# 634

За д-р Кръшков съм чувала само хубави неща, но явно и той има какво още да подобрява в отношението си с пациенти.
...

Юлченце, отношението на д-р Кръшков е много добро - весел, с приятно чувство за хумор, добронамерен. Но мен това хич не ме грее. Аз отивам в болница, в най-голямата частна АГ-болница и Инвитро отделение за Южна България, за конкретна услуга, не за 10 минутно шоу и за единия диск с клипче на нероден Петко, дето хич не ми и трябва.

Дунайка, добре дошла и ти в моя отбор Laughing И аз родих виктор в селена, но сега не искам и да чуя за тях и от 2 месеца вече се чудя сега къде ще раждам и нищо не мога да измисля! Направо съм се шашнала вече и направо съм като паникьосана... ooooh!
IVA:) точно паника ме обхваща. Къде ще раждам? Не знам. Чудя се за д-р Йончев от Окръжна болница, че за него имам наблюдения, а и се познават с мъжа ми, но още не знам. Не е работа това, в шестия месец да се окажеш без доверен лекар.

# 635
Аз само да споделя колко съм се "оляла" ама сега ги преброих, защото на Весито ми се строиха доста дрешките - ........ гащеризончета / с ръкав и без ръкав с тънка блузка/ са ми 22 бр. и това до р-р 68  Embarassed

отделно съм купила 68 р-р две комплектчета като за есента, плътени гащеризончета с палтенца.  
две комплектчета - ританка, блузка и някаква имитация на "връхно" палтенце 0-3м.

1 бр. плетена жилетчица
1 пижамка

едни дънки за около 3-4 месеца.

шезлонг и бейбифон
А до края мога да отворя детски магазин .......  ooooh!

и на всичко отгоре имам 3 чувала с дрехи от баткото за новородено  Crazy  hahaha

Puma, ти ме разби Simple Smile
Верно можеш да отвориш магазин.
Аз ще съм ти първия клиент Simple Smile

Enna, това за Fox Kids доста ме заинтригува.....ще го разгледам.

# 636
Боже момичета, колко неща си имате вече за бебо, а аз нямам и един чорап. Ама пусти страх....

Ооооооо и аз съм в този отбор  Stop Скоро ходихме до Вис Виталис за кремчета, ама даже ме беше страх да разгледам дрешките, а какво остава за покупка  ooooh!

Що се отнася до присъствието на таткото при раждането и дума не може да стане  Mr. Green  ще припадне  Laughing

dunaika, IVA:)
и аз съм горе долу като Вас, що се отнася до избора на клиника за раждане. Избрала съм си лекар, но пък не искам в Селена newsm78

# 637
таткото и аз не го искам. ще припатка някъде наоколо и ще мисля и за него Simple Smile а и нали трябва да гледа баткото. сега извън кръга на шегата. не мисля че искам да ме вижда така. вече родих веднъж и не съжалявам че не беше с мен. грозна работа си е. оставете романтиката настрана. няма романтика в раждането в БГ. ама то са едни мъки, едно суетене. не е за мъже Simple Smile това е личен избор все пак, но моя е НЕ МЕРСИ. сетих се за нещо което няма да забравя никога. след като излязох от реанимация с бебето и ни заведоха в стаята, мъжа ми дойде веднага. целуна ме и дотам. после застана над бебето, което спеше в кошчето и седя така повече от половин час. гледаше го и не можеше нищо да каже. беше толкова възхитен и горд и недоумяващ. не даваше на друг да се доближи. предпочитам това да се повтори вместо да ми гледа .... докато раждам. а и не мисля че това би го направило по-добър баща.

# 638
  • София
Суеверните момичета,искам да ви попитам вас от какво точно ви е страх,за да не пазарувате.Дано не си помислите,че се заяждам,но аз в такива точно неща не вярвам.Та ми е интересно вие от какво точно се опасявате?

# 639
Дами,знаете ли защо бременни не бивало да червят яйца?  #Crazy Thinking

# 640
# 641
Не знам и аз просто една приятелка сподели,че така е чувала.

# 642
Суеверните момичета,искам да ви попитам вас от какво точно ви е страх,за да не пазарувате.Дано не си помислите,че се заяждам,но аз в такива точно неща не вярвам.Та ми е интересно вие от какво точно се опасявате?

Не е от суеверие при мен, а от страх Sad Имам един спонтанен аборт и за това  Sad

# 643
Пак някое суеверие ще да е. Rolling Eyes

# 644
Дами,знаете ли защо бременни не бивало да червят яйца?  #Crazy Thinking

И аз не съм чувала нищо такова

Общи условия

Активация на акаунт