В 6-ти месец търколи се вече ЮЛСКОТО човече!

• 31 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Ха,дойдохте и на моята тема-хипопотамската.Буквално така се чувствам.От една седмица ям само домати и салати и съм качила 1 кг #CrazyИначе като се закачвам по стълби съм като парен локомотив,като походя повечко започва да ме спостяга корема отдолу ConfusedА за напред още по -цветна ще става картинката Laughing

Аз съм утре на фризьор PartyТо това като банкет ми изглежда LaughingСамо ще се подравня де,че миналият път с Ивон яко ме тряскаха хормоните и отрязаха коса до задника,на коса до раменете.Тоя път викам да не съм така смела.Свеки ще ме боядиса като си отидем на Сандански,че 30 лв не ми се дават Crossing Arms

За суеверието-не съм суеверна.И на Ивон количката я купих в 5-6 м и сега пак.За мен беб е живо същество още от зачеването.Със суеверие няма да спрем Божията воля-ако има нещо да стане,ще стане,със или без покупки за бебето Peace

Лястовичка,какво се учудваш.У нашата държава всичко е анти.Детските са 35 лв,я кажи какво може да купиш с тях.Заплатите са около 200-400 евро в момента, а цените са европейски.Направо нямам думи.И най-много се ядосвам като вземат да се обясняват-"Във Европейските държави,тази цена е такава,този данък е такъв.....",е да,ама и заплататите да направят европейски,а не само да ни скубят #2gunfire

# 661
Я кажете колко струват в БГ такива костюмчета,които аз ви пуснах от немския сайт?
В Германия са 10 евро - без пари.Сигурно и в БГ са към 15-20 лева?!  newsm78

Виж тези

http://www.kidi.bg/za-bebeta/bebeshki-bodita-belio.html

прилични цени, общо взето

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Тея,какви са тези цени,бе моме? Божееееееее едно долно боди под блузка или костюмче - 15 лева???!!!  ooooh! При нас са максимум 5 евро,но нормалните са по 3. Naughty

А тези костюмчета,които ви пуснах са за горно,демек боди с крачолчета и е 10 евро - 20 лева !

Права си, това е първото, което ми излезе в Гугъл за ориентация.
Нали знаеш, че тук сме едни богаташи, с едни големи заплати, страшна работа.
При вас определено хората знаят как се правят промоции и разпродажби. Убедила съм се!

нали ти казах, че само зяпам и събирам инфо Simple Smile
http://beborani.com/index.php?cPath=22_23&osCsid=xdqoujajfav

# 662
Наистна е възмутително. Confused

А наистина при нас са евтини дрехите,бебешките неща,храната.Купуваш без да се замисляш.Говоря особено за хранителните стоки.По-евтини са от България. Peace

# 663
В България просто се изумяват от цени.Възползват се от моментната криза и давай цените на горе.Всичко е една голяма спекула и бизнес.Добре че при мен не се налага да купувам доста неща.Сестра ми ми ги дава.И аз след това с удоволствие бих подарявала на момичета, които  имат нужда.Незнам дали съм споменавала досега,че тази бременност ми е първа и доста се притеснявам.Следя всичко на тази тема,не пропускам и новите публикации на мамите тук,но въпреки всичко се притеснявам от раждането,което така бързо приближава.Годинките ми са 36 и всеки един лекар в България би ми предложил,даже задължил да раждам със секцио.Но съм решила да си раждам по нормалния начин.Вие мили мами какво бихте ме посъветвали.Ще се радвам ако ми вдъхнете малко надежда и ми дадете правилния отговор на моя въпрос.

# 664
Наистна е възмутително. Confused

А наистина при нас са евтини дрехите,бебешките неща,храната.Купуваш без да се замисляш.Говоря особено за хранителните стоки.По-евтини са от България. Peace

Така е за съжаление, дано да намеря по-човешки цени.
Отивам да опна морна трътка (не знам как е при другите, но ме боли опашката като се заседя).
Лека нощ и доскоро!

# 665
На мен да ви кажа не ми е толкова тежко, движа се постоянно и забелязвам, че колкото повече движение имам за деня, толкова по-малко уморена се чувствам. Днес си направих йогата и направо ми светна пред очите след това, все едно от сън бях станала Simple Smile Надявам се до лятото така да се задържа  Blush
Иначе, за цените така е Весе, в бг са по-скъпи бебешките дрешки. Но например чанта (за количката) си намерих много изгодно  Simple Smile

# 666
Я кажете колко струват в БГ такива костюмчета,които аз ви пуснах от немския сайт?

Виж тези

Да не те разочаровам, ама kidi.bg изкупуват на безценица детските дрешки от намаленията в laredoute.fr и ги продават на смешни цени. Просто съм шокирана от наглостта и безочието им. От скоро пазарувам в laredoute, от зимните намаления (минаха вече) и малко след това видях абсолютно същите бодита които се продават по 3 за 3 евро общо - едното на този сайт беше 13лв, общо 36лв ако искаш 3(а са ги взели за 6 лв!!!). Бива наглост и безочие, ама тяхното е уникално.

Ще взема и аз да си направя една такава фирмичка  newsm78

# 667
В България просто се изумяват от цени.Възползват се от моментната криза и давай цените на горе.Всичко е една голяма спекула и бизнес.Добре че при мен не се налага да купувам доста неща.Сестра ми ми ги дава.И аз след това с удоволствие бих подарявала на момичета, които  имат нужда.Незнам дали съм споменавала досега,че тази бременност ми е първа и доста се притеснявам.Следя всичко на тази тема,не пропускам и новите публикации на мамите тук,но въпреки всичко се притеснявам от раждането,което така бързо приближава.Годинките ми са 36 и всеки един лекар в България би ми предложил,даже задължил да раждам със секцио.Но съм решила да си раждам по нормалния начин.Вие мили мами какво бихте ме посъветвали.Ще се радвам ако ми вдъхнете малко надежда и ми дадете правилния отговор на моя въпрос.

Здравей, Меган,

Наборе, и аз така като теб - 36 г. и първа бременност. И аз искам да раждам нормално, дано да няма някаква медицинска причина да е секцио.
Моят гинеколог приветства идеята ми да раждам нормално ако всичко е наред.
Мисля, че яко няма проблеми и медицински риск, разждането по нормален начин е за пре4дпочитане, както за майката, така и за бебето.

И аз ще се радвам да прочета мнения на други мами.

# 668

Виж тези

Да не те разочаровам, ама kidi.bg изкупуват на безценица детските дрешки от намаленията в laredoute.fr и ги продават на смешни цени. Просто съм шокирана от наглостта и безочието им. От скоро пазарувам в laredoute, от зимните намаления (минаха вече) и малко след това видях абсолютно същите бодита които се продават по 3 за 3 евро общо - едното на този сайт беше 13лв, общо 36лв ако искаш 3(а са ги взели за 6 лв!!!). Бива наглост и безочие, ама тяхното е уникално.

Ще взема и аз да си направя една такава фирмичка  newsm78

Аз съм чувала за laredoute.fr и една моя дружка (също юлска мама) редовно поръчва. Ще взема да си извадя кредитна карта, само за да мога да поръчвам оттам.
Наистина е безочие, това което разказваш. Как не ги е срам, печалбари!

# 669

Здравей, Меган,

Наборе, и аз така като теб - 36 г. и първа бременност. И аз искам да раждам нормално, дано да няма някаква медицинска причина да е секцио.
Моят гинеколог приветства идеята ми да раждам нормално ако всичко е наред.
Мисля, че яко няма проблеми и медицински риск, разждането по нормален начин е за пре4дпочитане, както за майката, така и за бебето.

И аз ще се радвам да прочета мнения на други мами.

В Германия съветват лекарите всяка една жена да ражда нормално,независимо от възрастта й.Правете си сметката тогава лошото или доброто ти мислят.А то в последствие винаги може да се наложи секцио !  Wink

# 670

За д-р Кръшков съм чувала само хубави неща, но явно и той има какво още да подобрява в отношението си с пациенти.
...

Юлченце, отношението на д-р Кръшков е много добро - весел, с приятно чувство за хумор, добронамерен. Но мен това хич не ме грее. Аз отивам в болница, в най-голямата частна АГ-болница и Инвитро отделение за Южна България, за конкретна услуга, не за 10 минутно шоу и за единия диск с клипче на нероден Петко, дето хич не ми и трябва.

Дунайка, добре дошла и ти в моя отбор Laughing И аз родих виктор в селена, но сега не искам и да чуя за тях и от 2 месеца вече се чудя сега къде ще раждам и нищо не мога да измисля! Направо съм се шашнала вече и направо съм като паникьосана... ooooh!
IVA:) точно паника ме обхваща. Къде ще раждам? Не знам. Чудя се за д-р Йончев от Окръжна болница, че за него имам наблюдения, а и се познават с мъжа ми, но още не знам. Не е работа това, в шестия месец да се окажеш без доверен лекар.
Аз пък за разлика от всички вас съм най-доволна от селена,след всичките ми разочарования си намерих клиника където да ме гледат както ми харесва,бях на ФМ при Кръшков на 15,продължи около 30 минути с всичките обяснения за сърдечни камери,мозъчни разоределения,пъпна връв,матка,плацента,пръсти,ала бала,не знам от какво зависи,че при всеки е ралично,аз дори не му платих,защото съм на ЖК там и той ен получава нищо  Simple Smile
Жалко че има толкова недоволни,аз бях на оглед във окръжна заедно с курса ми за бременни,в петък даже пак ще ходя,но определено се уплаших от вида и отношението на лекарите към вероятни бъдещи пациенти,след като се появихме груп от 7 бременни,двама лекари се обърнаха и казаха "олеее,нали щяха да са само 3,тия ще задръстят пътя"  Laughing Laughing Laughing Което за пореден път ме отврати от другите местенца ,където смятам да си снеса бебката.

# 671
  • IT
marittaa тук съм, чета ви, но имаме толкова много работа, че не знам просто, тези сънародниците на мъжете ни са полудяли, понякога не мога да ги понасям направо(колкото и гадно да звучи), някой от тях само знаят да мрънкат и да се оплакват.
Нещо ме наболява дясната страна, лекарката ми каза да пия магнезий, но сигурно е пропуснала инфо-то че не съм добре с бъбреците и ме наболяват сега, та петък си записах час при нея отново.
Аз се и боядисвам и подстригвам и шия, един път като четох колко суеверия има по отношение на бременните, то трябва да седиш и не правиш нищо освен да дишаш ядеш и спиш.
На мен ми е много тежко вече като изкачвам стъпала най-вече, аз в момента не карам и ходя на работа с метрото-трудно изкачвам стълбите, трябва да намеря алтренатива, освен такси друга не виждам-а шофьорите пък не се съобразяват и пушат яко.
А за цените тук не искам да ги коментирам изобщо, нямат срам. Свекърва ми, която е била домакиня цял живот и са и внасяли осигуровки за такава-взема по 500 евро пенсия, а тук хората работят и се блъскат за някви мизерни пари Close.

# 672
Годинките ми са 36 и всеки един лекар в България би ми предложил,даже задължил да раждам със секцио.Но съм решила да си раждам по нормалния начин.Вие мили мами какво бихте ме посъветвали.Ще се радвам ако ми вдъхнете малко надежда и ми дадете правилния отговор на моя въпрос.
браво за решението. и аз смятам че не трябва да има проблем. има лекари които са за нормално раждане. ако искаш инфо пиши на лични и ще ти отговоря, но като цяло те се броят на пръсти във варна и сигурно вече си се ориентирала. имам приятелка на 38 която роди 3-то дете секцио, въпреки че лекаря я убеждаваше да е нормално. аз се радвам че също раждах при него Simple Smile и пак при него ще ида. само трябва да отстояваш своето и разбира се да няма някакви противопоказания. успех Simple Smile

# 673
наближава края и на тая тема, а на мен ми дойде музата за следващата  Simple Smile
Март преполовихме вече и коремчетата ни тежат, а че има в тях човече, даже минувачите не ще сгрешат.

# 674
Март преполовихме вече и коремчетата ни тежат, а че има в тях човече, даже минувачите не ще сгрешат.

И какво, само аз ли останах без ясно очертан бременен корем  Laughing.

Спортуването е ОК, даже препоръчително ако няма противопоказания. Трябва да се следи да не се задъхваш дотолкова, че да не можеш да водиш разговор. И, разбира се, никакви упражнения по гръб и много вода. Аз си ходя 3 пъти седмично, много добре ми се отразява (на тонуса, не на килограмите  hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт