Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Яна, аз съм купувала предимно от ebay до сега, но вече се преорентирам към mothercare и next - като мисля да ги доставям на моята кума там и после тя да ми ги препрати. Просто сега гледам и какво да кажа: http://www.mothercare.com/b/42847041/ref=sr_nr_n_2/275-5867212-9 … 687031&page=1 ...

Марти, ти нали също от там пазаруваше - има ли доставка до БГ?

# 166
  • sf
У нас най на почит са тия http://www.book.store.bg/c/p-p/m-131/id-12984/veseli-prikazki-bo … v-hudozhnik-.html
имаме всички 10 от поредицата почнем ли не можем да спрем без да се прочетат всички. Инак от кака му има наследени още цял куп, но специално на тия обръща най-много внимание.
А приказките в стихотворна форма са ми любими.
Аз бельо купувам от Даяна и Ники в Хаджи димитър. Като се развлече или скъса- хвърлям.
Има няколко боксерки обаче като че ли не са му много удобни. Шева отрсани е доста дебел и го дразни.
Ядосах се следобяд на мъжо- караше мойте кола тая седмица и я оставил без бензин. Карах на изпарения днес и все треперех,ама не си бях взела пари да зареждам. Ама се дотърих дотук,де.

Гумени ботуши гледах в брошура на Т-маркет, но не знам какви са и дали са хубави.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 21:32 от donsita

# 167
  • USA
Марти, да го нацелуваш твоя Спортакус  Joy. Аз не съм запозната с филмчето, защото тук не го дават толкова (или може би не знам по кой канал го дават).
Иве, май точно танца на Спортакус съм гледала на Ники. Правеше едни светкавици с ръцете  Grinning.

Много хубава тема сте отворили за книжките. Записвам си тук кой какво  Mr. Green. Кристиан обича да му чета. При нас на почит са също от Златното пате книжките - Медената пита, Работната Мецана, Шишарко, Гъбарко и т.н. Тези четирите ги знам наизуст и са ми любими от моето детство. Имаме и една от тези, които Донси показа с твърди корици - много хубави илюстрации има. Аз също към римите залитам. Галена ни подари една супер книжка за Зайчето Хоп и тя е много приятна. А, и един комплект от 5-6 книжки за Непослушковци. Като бях в България един приятел ме заведе в една много хубава книжарница за детски книги на Любен Каравелов, малко след пресечката с Графа.

За бельото - имаме български слипове много хубави за по 2 лв. бяха от едно магазинче в Русе. От тук му купувам от H&M с коли от филмчето - около $17 ми се върти за 7 бр. Не са лоши, благодарение на картиниките вече не иска да е с памперс.

Честит РОжден Ден на Пешко! Много здраве и весели игри (и шестици в училище  Mr. Green)!

# 168
  • Canada
Kirova, честит ти родженик!   bouquet

На мен също ми е интересно какви книжки харесват децата. Даже смятах да ви питам. Раян от няколко месеца е зациклил на "Дядо и ряпа" и няма мърдане. Имаме я в два варианта и върха на забавата е да чета от тази, която директно свършва като извадили ряпата, пък да кажа, че бабата направила вкусна каша и той да ме поправя с хитра усмивка: "Тука няма каша". 

# 169
  • София
NR, как сте? Отдавна не съм те засичала.

Зарибихте ме с mothercare. Марти, ако поръчваш пак, се обади, моля.

# 170
  • На края на вселената!
 #Cussing out http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.msg14526202#msg14526202
Малоумници  #Cussing out #2gunfire

# 171
  • Асеновград
Благодаря за препоръките за книжки , следобед отивам да ги търся.
Аз пазарувам от Некст , всички зимни дрехи на Тедо са от там , без 2 блузи , които майка ми оплете.Сега за лятото пак ще накупя така , дори и бельо и чорапи съм харесала.
За съжаление ни се размина да идем да ги купим лично , поради финансово - кризисни причини.Още не съм казала на приятелката ми , много ще я разочаровам.

Уау , Мими  #Crazy.Как пък го сметнаха 225 дни ?Това е до 6-тия месец на детето.

# 172
  • Sofia
леле Мими, това е страшно?!? А това все пак е не потвърдена информация, нали?

# 173
  • София,
Аман от простотии #Cussing out

# 174
  • Бургас
Простотии не - ами незнам как да го нарека.  Sick

Момичета, някоя от вас дали не живее близо до КОМО или пък да ходи натам тези дни. Трябва ми ето това нещо http://www.como.bg/baby/car-seat/predpazitel-za-avtomobilna-sedalka.html  тука в Бургас естествено ме гледат като малоумници, все едно че искам камъни от Марс.  Crossing Arms

# 175
  • София
Шуши може и да те излъжа ама май има и нещо подобно в джъмбо,ако ходя тези дни ще ти пиша.

# 176
  • sf
Тоя предпазител да се каля седалката ли е  newsm78

За майчинството - какво да кажа- добре,че не се очертава пак да съм  Joy

Та ко стана със срещата??

# 177
  • София
И аз за срещата щях да питам?Не пиша защото чакам да видя какво ще решите аз съм на линия.
Ами майчинството ще е гадно да го намалят,но.....Велина да каже как е при тях...

# 178
  • Бургас
Да, Вики, да предпазва седалката. На Ивайло краката му са вечно отгоре.  ooooh!

Иве, ако има сиво или черно направо ми вземай, плащам.  Peace Има в Ибей обаче все сини. Не искам синьо.

# 179
  • София
Браво, браво, това много ще помогне да се преборим с отрицателния прираст на населението! А така се хвалих на чужденците с тези хубави условия за майчинство в България  #Cussing out Дано пак да си сменят мнението преди да одобрят тази глупост! Чия ли умна глава я е родила...

Общи условия

Активация на акаунт