Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тъкмо и аз за Марикита щях да кажа, преди две седмици видях едни на лалета на витрината на магазина им на Шишман, влюбих се в тях.

Кирова, да ти е жив и здрав Пешко, да расте умен и усмихнат!   bouquet

Може и вече да съм ви казвала, но миналата година за Гергьовден ми подариха ваучер за очила от оптик класа. Тогава нищо не си харесах, защото аз съм по по-изчистените модели, а там на намалението имаше само разни с камъчета и т.н. и оставих за по-късно. Затрих ваучера някъде, сигурна съм, че трябва да е вкъщи. До ден днешен го няма, а аз си ходя със старите очукани очила и ме е яд много. Още го търся... Laughing

Вчера ми беше много странно, като си дойде Кая - струваше ми се, че слушам друго дете, може би съм отвикнала от гласа й. Тя също реагира странно - много ме гушкаше, но току се отдръпваше назад и ме оглеждаше. Мили емоции... Heart Eyes

# 151
  • Бургас
Честит пораснал мъж на Кирова. Много да слуша и учи и да не го тресе трудния пубертет.   bouquet

# 152
  • Асеновград
Здравейте ,
Честит юбилей на Пешко !Да расте здрав и послушен!
Спомням си на моя 10-ти рожден ден братовчед ми ( който по-късно ми стана и кум ) как ми обясняваше , че този рожден е по-специален от другите , защото е първия юбилей.

Марти , много сте сладки и четиримата !

Можете ли да ми препоръчате книжка с хубави стихчета , красиви илюстрации и твърди корици?Тедо иска все повече да му чета , но хич няма търпение да се заслуша в текста , а стихчета мисля , че ще му харесат.

# 153
Били, у дома най много сех аресват книжките на Златното пате- Мравчо работливко, сладки сънища, Кученцето Рушко. Научи наизуст стихчета ( по 4-5 реда са) без никой да го е карал, явно са му мелодични и лесно ги запомня.
Има и като приказки- за трите прасенца ( без диск), за вълкът и седемте козлета, за снежанка- но първия път се разплака, когато вълкът изяде козлетата.  

Ще пиша после пак.
И ще звъня на ИВето:)

# 154
Кирова, жив и здрав да е Пешко!  bouquet

Янче, в австрийския бяхме, като цяло сме доволни  Peace Аз пробвах веднъж да си сложа контактни цветни лещи - е не мога и това е

Ками, колко струват тези ботуши? Тия с лалетата определено ще ги пропусна, но някакви трябва да взема

Вили, за съжаление това, което казва Вики е много вероятно да се случи. Никола освен, че престана да спи в неговото си легло, започна да имитира бебето как реве,иска да го приспивам на ръце (казва айде да ме гушкаш като бебе и като го гушна се прави, че заспива  Heart Eyes), да го храня...абе вдетени се с две думи Laughing

загубих си ключовете от вкъщи и ми е много гадно. Почти съм сигурна, че Никола ги е пъхнал някъде, но не успявам да ги намеря Confused

Цитат
Марти, много сте хубави. Валери много хубави бузи е оформил.   Никола много готин тацьор.

А Велинче, моля, моля - това не  е просто танцьор, това е Спортакос. На снимки не се вижда добре, но нмного сполучливо се опитва да го имитира, с тия отсечените движения. На всичкото отгоре си влиза в някакви роли. Миналата седмица ми говори нещо - "какво става? Някой ме вика. Децата са в опасност. Врата, пусни платформата!" докато загрея от какво е вдъхновено  Laughing

# 155
Навън духа много гадно,студен вятър.Продуха ме,пих асперин.
Аз ходих да пазарувам бельо и се измумих от цените.Чак срам ме хвана от кога не съм купувала сама.Все ако сме с мъжът ми трупам в кошницата и не гледам цени,сега се пошокирах.Слипове за Никола с картинка на Дисни 6лв.,боксери 9лв.К-чета Дисни за Надина 18лв. пък за мойто бельо няма да говоря.
Марти много ти е хубав слинга,изглежда и много удобен.Никола е същият,но сега мина активно от спортакус през спайдърмен на бакоган и бентен.

# 156
Ще погледна тази седмица в Маркита  Hug магазина ми е "леко" на път
И снимка на тези от Метро чакам  Hug
Били вкъщи много на почит са книжките на Златното пате - Гъбарко /Бъгатко  Joy според Ина /, Шишарко и Работната Мецана
Въобще аз съм фен на цялата поредица, но вземам една по една  Wink
Само дето са с меки корици  newsm78

# 157
  • София
Веси "Станала рано зарана нашате меца мецана..." баща ми един път се беше напил много здраво,неговото пиянсво е весело можеш да се напикаш от смях с него,та в това му състояние прав на леглото ми и ми рецитира този стих.
Ради вчера става а кучето се тръска и той гордо заяви "Маака тупа се"
Николай как имитира Спорти не е истина,за клип е направо.Цирк Балкански ще го лапнат като топъл хляб

# 158
Момичета благодаря за пожеланията
У нас се харесват книжките на издателство посоки много са хубави с дебели листи много красиви рисунки и приказките  са написъни в съкратен вариянт като  за дребни читатели . Излизат по реповете на две седмици и са само 1.99

# 159
Честит рожден ден на Пешко Hug Много вълнуващо- цели 10 годинки. Да е жив и здрав!
Мен много ме е яд, че пропуснах тези намаления на Ла редут, за да заредя Дели с белъо. Той има много, но са тръгнали да умаляват. Миналата година взех от там, супер качествени излязоха. Аз взимам само боксерки по тялото със широк ластик.
За среща много искам, но петък няма да мога или ще дойда по- късно.
Бяхме навън два часа, премръзнах.
Вече три пъти  ми се случва на обяд да заспива сам. Уморява се, отива, ляга и заспива.
На Дели гумените ботушки му вършат добра работа, особено сега в кишите Peace

# 160
  • София
Честит Рожден Ден на Пешко!  bouquet Много здраве и успехи пожелавам на момчето.  Hug

# 161
  • София
Много ме заинтригуваха тези на "Златното пате", трябва да проверя дали ги има в нашата книжарница. Че трябва малко разнообразие от този Франклин.

Това с влизането в роля е много забавно  Laughing

# 162
  • Sofia
относно книжките имаме част от тези : http://www.book.store.bg/c/p-l/m-112/gema.html
стихчета - 2 книжки на златното пате - едната е Колко слончето тежи, а другата е с коледни песнички и стихчета, твърди корици, имат и ноти вътре на част от песничките.
също Гъбарко е много интересна.
Като ви чета как децата учат на изуст - моето нЕма такива постижения. Знае 3-4 реда (супер хаотично) от Зайченцето бяло и това е. Ама то и аз не мога да уча на изуст - винаги ми е било проблем - та какво очаквам от детето Grinning.
За бельо на децата говорите - аз съм меко казана възмутена от цените в БГ. Ще карам да ми пращат от UK - с пощенските разходи излизат по-евтино от колкото тук, а качеството е светлинни години ...  Crossing Arms

# 163
Искре,от някой сайт ли пазаруваш бельото,кой?
Аз купувах бельо от Джъмбо,но там не всички са качествени,често ластика се разплита и не всички са удобни.А понеже Никола иска да има картинка и особено нещо с костенурките нинджа,днес намерих к-т само с слип.И едва ли ще го носи тоя слип,ама сега е с потника.И въобще трудно намирам хубави блузки с добри щампи,само на спайдър засега.Не ми харесва такива като цяло,ама те децата си искат и се радват в една определена възраст.

# 164
  • София,
Честит юбилей на Пешко! ДА е много здрав и щастлив!   bouquet И много послушен! Кирова весел празник!  Hug

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 20:05 от Семирамида

Общи условия

Активация на акаунт