Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Галена ако го нямаше другия балон,със сигурност и аз бих го оставила да се научи,ама как го гледаше на брат си и не го пипна 1 час,а си чакаше неговия,то и на мен ми стана жал.
Простотията и селенията най ме довеждат до противоречивото ми мнение за училището
Лека

# 136
  • USA
Ками, за конюктивита дават едни антибиотични капки за очи и така се лекува. Браво за ските. Аз лично мисля, че на тази възраст им е още рано, ама ако им е кеф си е хубаво. Точно днес си говорих с едни татковци, че са си качили децата на ски на 6-7 години и много бързо са се научили. То донякъде си е и до дете. Кристиан много го бива за физически неща, бързо схваща спортове.

Иве, беше ме питала за Великденски намаления - има. Тук за всеки празник има намаления.

Марти, много сте хубави. Валери много хубави бузи е оформил.  Heart Eyes Никола много готин тацьор. Simple Smile

Сега се сетих Ники на Ива какви стъпки владееше през лятото. Взе ми акъла тогава.  Mr. Green Иве, още ли танцува така?

За домашното обучение, то е ясно, че не го възприемам особено. Тук е доста популярно. СПоред мен това е продиктувано по-скоро от финансови причини. Ако имаш 5 деца и живееш в лош квартал, което значи, че публичното училище е много зле, а не можеш да си позволиш частно, е доста приемлив вариант.

# 137
  • София
ДУ
Велина сега прави акробатични номера,но по танцуване брат му го задмина едни вълнообразни елементи с тялото прави Joy

# 138
  • София,
ДУ
Ками капките за очи които най бързо лекуват и успокояват конюктивит са Тобрадекс, Всички лекари първо тях изписват  Peace.
Но аз предполагам, че на Евичка просто са и се раздразнили очите от отразената от снега слънчева светлина, като не е свикнала и може и повечко да ги е потъркала затова да ги е раздразнила, изчакай и промивай един два дни с физиологичен разтвор или отвара от лайка, ако не премине тогава слагай капки Peace
Иве това с балона на Ники много гадно, то нашия батко че е голям та рева като магаре преди две години - по същия начин си изпусна подобен балон Joy, и дядо му ходи да му купува друг, че щеше да реве сигурно цели двеста километра по пътя до София Joy.

Навън грее слънце, но духа гаден и студен вятър, а ние с Вероника трябва да излизаме newsm78 след малко.
Приятен и спокоен дне на всички и лека седмица на ходещите на работа Rolling Eyes

# 139
добро утро
Дани, проблема е от по отдавна, от четвъртък мисля, но не го взех насериозно защото на нея често й сълзят очите, особенно едното.Но сег аи двете са засегнати, сутрин има гурелчета и се зачервяват отвътре.Аз промивам със сребърна вода.Днес ще я прегелдат ,може и да е заради запушеният нос ooooh!
И ние след малко се обличаме и тръгваме по задачи,лек ден на всички  Hug

# 140
Здравейте!
Вчера си взех слънчеви очила най-сетне.Не помня откога не съм си купувала такъв атрибут.Исках с диоптер,но се влюбих в едни и краййй-сега ще се мъча с лещи.Съмнявам се че ще свикна,но пак ще се пробвам.
Вчера и в аптеката бях,чудя се какъв шампоан да взимам вече за Надина защото бебешките нещо спряха да й действат добре,Мия и все едно нищо.Та купих и въпросните мечета жалирани витамини.Бяха отвратени и от тях и не ги искат,луди деца.Така,че някой ако ги иска за 20лв. давам ги щото аз ще трябва да си ги пия.Инъче струват 28.39.
Марти страхотни и сладки сте,кажи кой е хотела?Бързо оздравяване!
И аз съм за среща,но предпочитам през седмицата.Уикенда ми е трудно да се организирам,по-скоро да организизрам мъжът ми.

# 141
Добро утро
Почерпете се за рождения ден на нашият  батко.Днес става на 10 год.  party023 Coffee

# 142
Хриси, честит празник   bouquet Жив и здрав да ти е, много послушен и весело   bouquet Hug
Яна какви очила си взе, и аз искам да си купувам ,но все нямам време да пообиколя Hug

# 143
Кирова,честит рожден ден на Пешко!Много здраве и радост за порастналото момче!Весел празник!   bouquet
Ками,на Еспирит са.Черни,а по рамката има изрисувани пак в черно цветя,но много изчистено и елегантно.Ще ги покажа на срещата.Толкова ги харесах,но нестават за с диоптер,не всички модели стават.И са ми удобни много.Само лещите трудно слагам.
Децата са израснали толкова,дрехите от септември са им окъсели в ръкави,долнищата и те а взимах размер поне по-големи.Никола и откъм бельо е кът.Ще купя но малко,защото идва топлото а имам опасения че и летните дрехи наполовина вече ще са брак-малки.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 10:23 от I.a.n.a

# 144
  • София
Яна честита придобивка да си ги носиш с късмет Wink Яна ама гумени ли са или за смучене?
Кирова да ти е жив и здрав рожденника!
Марти страхотни снимки  Heart Eyes

# 145
  • Sofia
Добър ден!
Кирова, да ти е живо и здраво голямото момче! Много радост и успехи му пожелавам!  И да ви радва много bouquet
Марти - страхотни сте!  Heart Eyes
Яна - със здраве да си носиш очилата.

Казвайте за среща кога! Да не взема да родя до тогава (въпреки, че днес бях на запис на тонове и нема изгледи скоро да се случи Grinning ). За мен няма значение кога е - така или иначе сме без детето, но мисля следващата седмица да си го прибираме - тъкмо ще сме приключили с оправянето Simple Smile.

# 146
марисса, супер сладки братлета са дечковците. ДА са живи и здрави.
h.kirova , честит празник. Много да ви радва баткото. Да е здрав и много усмихнат  
kami27, Алек по - миналата година направи същия номер с очичките. Спрягаха слънчева алергия или запушени слъзни канали от алергична хрема. Не се сещам какво точно му капех в очичките, но се възстанови бързо. От тогава ходи със слънчеви очила при слънчево време и не се е повтаряло. Дано по бързо се възстанови детето.
Аз да ви кажа, Алек 2 вечери подред си спинка сам в стаята и аз съм много щастлива. Дано да си го изгради като навик и много ще ме улесни при появата на бебо.
Лек и слънчев ден от мен

# 147
  • sf
Пльос
Та кога ще е срещата,че нещо не разбрах  Wink
При нас тая седмица е най-натоварената, та не знам нищо предварително. Иве, утре сте вие  hahaha

oblak11 , не че да те стряскам,ама вероятността Алек да продължи да спи сам,когато се появи бебето е почти нулева. Да не говорим и за други уж сега изградени навици.
Ние напоследък спим кой където му падне, няма детска, няма спалня,. На който му се приспи рано ляга на спалнята, другите гледат филм в детската, отделно Вико се мести поне 10 пъти докато реши с кой къде ще спи и накрая през нощта пак се мести на друго легло  Joy много е забавно

# 148
 Hug
Кирова, честит ти рожденик - 10 лета си е сериозна възраст   Grinning  bouquet
Искам гумени ботуши за Ина, но да са шарени - ако някой види някъде да свирка че време никакво не ми остава  ooooh!
изморена съм - мрън, мрън, мрън  Tired
За среща и аз съм за през седмицата, събота и неделя ми е по-сложно все има планове за нещо и на някъде  newsm78
Тази или другата, както кажете  Peace
  bouquet

# 149
здравейте
С конюктивит е Ева , но в лек стадий, Масларски изписа Тобрадекс , но аз мисля да не ги капя засега.Чух се с хомеопатката и тя ми забрани ,ще се видим с нея довечера и ще опитам да я оправя с нейни лекове  Peace
Веси, в Марикита ( май така беше) има страхотни гумени ботушки.А аз от миналата година имам един Руканор на Ева купени от Метро, ще пусна снимка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт