Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Честито ви ново возило, Шушонче. Да си я карате безаварийно и да не ви се чупи. Hug Моята приятелка ми подари нещо като такъв предпазител, но с джобчета, детето да си слага там разни неща и само да се обслужва Simple Smile
Кирова, да ти е живо и здраво порастналото момче. Много да те радва  Hug
За финансовия "гений" и за безумните му идеи и действия предпочитам да не говоря, защото всеки път се вбесявам  #Cussing out Просто такова чудо не е било...

# 196
  • София,
Вики да Ицко ходи на танци към клуб "Танцувай с мен" - той има голямо желание и много си му харесва  засега  Peace
Яна много е гадно това с борсата и чакането наистина е убийствено, аз също преди няколко месеца се редих три пъти на пустите опашки, единият ден даже бях с Вероника, дано успееш и ти. Peace

# 197
  • sf
Дани, питам, за да те питам годишния концерт вярно ли,че април са го изместили?
А чула ли си,че лятото ще има морски лагер от школата?

# 198
  • София,
ДОбро утро
ВИки честно да ти кажа не си спомням  - май за концертите ще започнат накрая на април, но не съм сигурна Tired а ти за кой концерт питаш точно. Thinking Миналата година той участва в пет концерта, а тази година може и да са повече. Децата от школата ходят на всичките концерти на детските градини, а отделно имат и те един концерт, също ги канят и по други участия. За летен лагер нищо не съм чула засега, може и да има. newsm78
Днес се надявах на хубаво време, но от сутринта така се е затъмнило при нас и гадния студен вятър така пронизва. Трябваше да излезем с Вероника и да ходим до личната да вземем бележка, че утре мисля да я пращам на ясла, дано се постопли поне малко до обяд Tired

# 199
  • Асеновград
Много пусто тук , да не ви е налегнала пролетна умора?
Добро утро ,
вчера с Тедо обиколихме асеновградските снижарници и не намерихме нито една от книжките , които бях набелязала , не че не купихме нищо , но все пак се разочаровах.Затова току поръчах по интернет 10-тина книжки , като пристигнат ще ги скрия и ще вадя една по една.Снощи докато четях "Лече - Буболече" Тедо не мръдна и не гъкна , много му хареса , въпреки , че моята интонация хич я няма.
Докато се разхождахме вчера , се смрачи , аз да обърна внимание на Тедо му казах : "Виж мамо , слънцето се скри" и получих отговор "Намели го мамо" Laughing.

# 200
  • sf
Аха събудихте се значи
ето едно кафенце от мен

Дани, питам, щото преди годишните концерти на градините бяха през май, а сега свеки каза,че нашия ще е на 15ти април. И си мислех да не се е объркала нещо. Ако и вие сте там, ще се видим, че Вико ще танцува с яслата  Joy макар че не си го представям как ще стане.
А летния лагер бил идея, ама под секрет свеки ми каза,че шефа на школата го мисли и може да я вземе за надзорник  Joy

# 201
  • София
Ама те и останалите мерки на финансовото министерство са умопомрач1ителни, дано това, което е по медиите да не епоследният вариант и да не ги приемат в крайна сметка!!! #Cussing out

# 202
  • София,
А ясно Вики, еми ще кажеш тогава кога и къде ще е концерта, щото те за нас ще са много и ние едва ли ще ходим на всички, само ще го закараме и той ще си танцува там, но на вашия ще гледаме да сме там с Верониката тъкмо да се видим. Те сигурно повечето ще са тук в зала Христо Ботев Hug
Мен май наистина или ме е хванала пролетната умора, или пък се разболявам, нещо нямам сили за нищо, всичко ме боли, Sick

# 203
.............................
За финансовия "гений" и за безумните му идеи и действия предпочитам да не говоря, защото всеки път се вбесявам  #Cussing out Просто такова чудо не е било...
Ей това мнение подкрепям с две ръце и два крака даже   Peace
Знае си човека американската система и се опитва да ни я прилага, но ......................  не ми се говори, че си изпускам нервите  #Cussing out #Cussing out
Шуши, честито возило -  само хубави емоции да имате покрай него и с него  Hug
Дани, май си е умора че и аз се чувствам като пребита направо  Tired

# 204
Ели, честито ми возило  bouquet

Никола ми е с температура и аз правя някакви опити да ги държа двамата в различни стаи. Не че малко преди да вдигне не го целува де.Добре, че е свеки да помага в тази ситуация, оценявам го

за Мони или хубаво или нищо - от мен едно ГОЛЯМО НИЩО. Знаете, че ми е любимец човека. Споко, това няма да мине. Ще вдигнат пушилката и накрая ще се изтипоса супер бобо по новините, за да съобщи на майките, че ТОЙ им оставя дългото майчинство...цирк Буш

Галена, началото на април замислям. Сега обаче обмислям дали няма да е по-добре да поръчаме на адрес в Англия и транспортна фирма да ни ги докара - по-евтино де, не по-добре...ти набелязвай Simple Smile

# 205
  • София,
Веси ама точно съм като пребита и от сутринта тук само се въртя, едва пуснах една прахосмукачка, а що работа ме чака и мене, трябва да се забивам вече на лаптопа и да действам.
А във връзка с обсъждането ни за Ексела, в петък ми предстои някакво шибано контролно по информационни системи и ще ни изпитват точно на това как се правят функции в ексела, утре следобед мисля да поуча, та ако има някой по на вътре в ексел 2007 да свирка, да го потормозя, мен ми е трудно че незнам английски и ги търся нещата по пет часа Tired, а ексела не ми е на български Tired
Марискка дано опазиш мъника, а и батко Никола бързо да се оправя, дано не е нещо сериозно  Hug

# 206
  • Sofia
Марти, Галена - давайте да се комбинираме. Аз имам адрес в Англия (кумата ми живее вече там) и мисля няма да и е проблем да ги получи и препрати.
Марти, дано се оправи бързо Никола. Сашо е изкарал някакъв вирус с висока Т и разстройство преди 3-4 дни - добре, че е при баба и дядо. Искали са да му дават антибиотик лекарите в Бургас, но добре, че татко ми ме слуша и само с диета и ентерол са се оправили.

Сега говорих с моя кум - в Германия приятелката му понеже е "безработна" получава 1400 EUR. КАто роди (това е всеки момент) ще получава по 800 EUR месечно - без значение дали е осигурена или не ... Не ми се коментира просто.

# 207
  • Бургас
Пууу голям студ навън, да му се не надява човек на това време   cold

Дани дай скайп моя е елито97 на латиница обаче, ще ти помогна и ще ти пусна едно ръководство за ексел.

Иве поръчах си протектори от ибей, не се тормози с мене, благодаря все пак за готовността. Дано са такива обаче, че снимката беше на опаковката и не се вижда добре.  Whistling

Какво ще кажете за такъв сенник, дали е удобно/практично  newsm78

# 208
  • Асеновград
Аз като на всяка манджа мерудия , обаче Тедо не би търпял това над главата си.

# 209
И Ники:)

Някой знае ли дали на Ботев към Петте кьошета има синя зона още?

Общи условия

Активация на акаунт