Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София,
Хриси има на площад Македония - там дето минава трамвай 5 към Руски паметник, има синя зона мисля. Peace
сенника наистина е много хубав, но и аз точно това си мислех, че няма да го търпят децата, нашата отскубва и тези дето са на стъклата и сега пак сме без сенници Tired

# 211
  • София
ДД
Ние бяхме на градина за 1 час и то с Мария,Ники е питал 4 пъти за мен Mr. Green нали ви мирише и на вас като мен какво ще е ако е сам.....
Шуши аз ще ида и ще видя какво има че и моя мъж само роптае че му била мръсна колата.Този сенник е прекрасен ако се слага лесно може и като заспят да го слагам идея голяма си дала ако го вземеш пиши.
Искре Марти Галена искам и аз да се включа,кога е поръчката че имам нужда за лятото неща.

# 212
  • USA
Чета ви и си мисля, как всяко поредно правителство скапва всичко хубаво, което наследихме от предния строй. Училища, детски градини, сега и майчинството са взели на прицел. Дано да има достатъчно обществен отпор, че да ги спре. Нямат ли си жени, деца?

Дани, аз съм върешен в Ексела. Пиши ми на лични, може да ти отговоря на латиница ако имаш въпроси, ама ще гледам да се разбира  Mr. Green Аз ходих и на обучение за 2007 миналата седмица, сега ми е по-симпатичен.

Кристиан снощи след като 5 пъти беше става до тоалетна, за вода и т.н. ми каза "Отивам да пусна пералнята".  Joy

Айде, заминавам на работа да ви чета оттам  Laughing.

# 213
На Мончо жена му е американка Mr. Green
Сега излезе инфо във всички медии, че този пакет от мерки не бил на правителството и не бил актуален. Аз вече почнах да чакам по една седмица преди да се ядосам, обикновено в този срок се отказват от 'мъдрите' си идеи.
И понеже много се зарадвах на отпуската, утре от 9 до 10.30 са ми сложили една презентация  Confused дано да се откача.

# 214
  • Бургас
А на чий болен мозък е тогава този пакет мерки, като на обяд пак него спрягаха по радиото  Thinking  Само хвърлят бомби и гледат как ще реагира народа и после се отказват или приемат (те май нищо не са приели до сега). Само глупости раждат главите им. Аман.  Twisted Evil

Иве, пише, че лесно се слага, дори видях снимка, че може и на количка да се закачи, да прави допълнително сянка. Ще помисля още малко. От друга страна Зафирата е като комби и няма да му пече така както във Вектрата, обаче щорите от страничните стъкла са все свалени от негова милост.
А вчера какъв номер ми спретна не е истина направо  ooooh! Ама аз съм за бой че след като проверих как се заключват задните врати забравих да ги заключа и Ивайло на най-оживеното кръгово движение отвори своята врата и тя зейна в нищото. Добре, че другите коли около мен намалиха. Наложи се да пусна аварийните и да сляза да затворя вратата. Е, няма да казвам, че имаше и други ненормалници, които не пропуснаха да се разсвирят.  Outta Joint  Ама аз си бях виновна, така се изплаших, добре че не се откопчава от коланите на столчето. Сега и двете врати са заключени. Днес го връзвам в стола и той ми вика: "Ити няма отваря вратата повече."  Embarassed

Хриси, успех с откопчаването. Wink

# 215
  • София
Шуши голям кошмар си изживявала,късмета е бил с теб.Аз точно за това исках с две врати,много съм отнесена и припряна и съм сигурна че ще забравям.Голямата кола пък вдигнеш ли 20 км и се заключват сами задните врати,ама американска работа PeaceВели за това си отишла там,знам аз Hug

# 216
  • Бургас
Ааа вече са заключени (на следващата отбивка го свърших това) и който се вози отзад докато не изляза да му отворя вратата като на принц няма излизане  Mr. Green

# 217
  • Sofia
Аз мисля да спра да плащам данъци! Щото ми писна! А имам усещането, че сегашите управляващи видеха, че "не става само с ядене, трябва и акъл" и се чудят какво да правят. Ама айде моля - не на наш гръб  #Cussing out

Шушоната -  Hug Късмет сте имали. Задните врати при нас са блокирани. Ама братята японци са измислили и заключването на самите врати отвътре с допълнителни врътки да не могат малки ръчички да пипат (ние сме с Тойота). Та винаги сме двойно подсигурени, особенно откакто Сашун започна да си откопчава колана ....

# 218
  • sf
Шуши, кофти номер, добре,че не е станала беля. на мен за туй ми е спокойно с двувратката.

Иве, аз не разбрах кои "ние" сте били на градина и къде?

# 219
  • София
Ние всички,аз и децата,в часната градина на моя приятелка.Знам че си против "ние"но то така си беше и аз

# 220
  • USA
Ne znam dali ste vidiali tazi tema http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483106.0;topicseen. Mnogo hubava iniciativa i photographkite sa mnogo talantlivi.

# 221
  • sf
Не бе Иве, питах, щото се чудех как "ние", а Ники е питал за тебе, за туй не вързах.
Ти иначе в коя градина си ги писала?

# 222
  • София
Велина БЛАГОДАРЯ!Тъкмо баща ми искаше да се сним с децата и студиото е близко до офиса и до Смехурко организирм го вече Heart Eyes

# 223
Гледахме Shutter island - с Леонардо ди Каприо.Голяма психария, бррррр...ама ми хареса...останах си замислена  Grinning

# 224
  • USA
На Мончо жена му е американка Mr. Green
Тогава, тя сигурно не работи и не и трябва майчинство. Тук майчинство не същестува като понятие. Не е за хвалене въобще положението.

Иве, радвам се, че ще се снимате! Да покажеш после снимки. И аз бих го завела моя бандит, но ми идва далечко  Mr. Green За градината - нормално. Все пак са свикнали да са с теб непрекъснато. Ще свикнат и с градината. Откога ще ги пускаш?

Общи условия

Активация на акаунт