Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Canada
Докато се разхождахме вчера , се смрачи , аз да обърна внимание на Тедо му казах : "Виж мамо , слънцето се скри" и получих отговор "Намели го мамо" Laughing.

Ха-ха, Били, да намериш слънцето. Laughing
Раян пък като го вземаме от градината, се налага да се шофира срещу слънцето (и никакъв сенник не помага) и той казва "Could you спреш слънцето?" Laughing

шушоната, аз пък зимата имах случка с Раян. Като купувахме моята кола, предпочетох да е нова, пък дори и без много екстри, та е с ръчно сваляне на прозорците. Раян рядко се вози с мен и му станало интересно какво е това. Simple Smile То лошо няма, но да не беше през зимата, че и на магистралата, нямах никаква възможност да спра. ooooh! Мръзнахме до следващата отбивка, след което подробно обясних какво ще последва, ако пак се повтори в движение (няма да ходим на пързалките Mr. Green, тъкмо за един клуб се бяхме запътили) и чак се изненадах колко добре разбира. Sunglasses

Ех и на мен как ми се ще едно обучение за Ексел 2007... пък и за целия офис пакет няма да откажа...

# 226
Докато се разхождахме вчера , се смрачи , аз да обърна внимание на Тедо му казах : "Виж мамо , слънцето се скри" и получих отговор "Намели го мамо" Laughing.
Ха-ха, Били, да намериш слънцето. Laughing
Раян пък като го вземаме от градината, се налага да се шофира срещу слънцето (и никакъв сенник не помага) и той казва "Could you спреш слънцето?" Laughing

Laughing Хахаха, големи са сладури. НР, покажи някоя нова снимка на Раян..

# 227
  • Асеновград
Добро утро ,
тази сутрин го намерих слънцето  Laughing, право срещу нас грееше.
Тедо напоследък обръща внимание на тези неща , гледа облаците , опитва се да разбере климатичните промени явно , все пита кога ще вали сняг , обяснява , че се е стопил , щото аз му отговарям , че вече няма да вали сняг , ще пече слънце , ще стане топло и ще играем навън.На купчините нестопен сняг по улиците казва "мъсна топка сняг".

# 228
Брейййй, бомба паднала тук....  newsm78

# 229
ехоооо, здравейте
Влезнах да видя дали ще има срещичка, ама май няма  Thinking
Аз съм на работа, Ева я гледа баба й , добре сме.Другата седмица ще я оставим на Кюстендил , Валя не може да й се насити  Laughing
Бързо оздравяване на Никола   bouquet
Голями бисери ръсят дечковците.Ние пък вкъщи сме на вълна песнички, книжките са на заден план, хич не й се слушат приказки, но й дай да пее.С микрофон, без микрофон, за заспиване, при събуждане ,все иска да пеем  Laughing

# 230
  • София
Минаха ни снимките,незнам какво ще излезне,ама аз като не толкова разбирач ще ми хареса.В неделя може и до Борисовата да идем и там да ни поснима моя приятелка.

# 231
  • София
нашето поколение дали имаме имунизация против морбили?  newsm78

# 232
  • Асеновград
Майка ми твърди , че съм ваксинирана , търсих си детския картон , но безуспешно.
Иначе намерих в сайта на министерството на здравеопазването някаква национална програма за елиминация на морбили 2005 - 2010 , та там пише , че са ваксинирали еднократно от 1972 и въвели втори прием през 1983 , за деца на 4 години.Мен трябва да са  ме хванали и двете.
Ей тук е http://www.mh.government.bg/Articles.aspx?lang=bg-BG&pageid= … mp;categoryid=780

# 233
  • София
Привет!

"Нашето поколение" - май обхваща доста широк възрастов диапазон Wink
Моето не е било  ваксинирано ни за морбили, ни за рубеола/`73/. Това е според картона ми. Rolling Eyes Първото съм го прекарала в много ранна възраст, за второто съм на тръни.

# 234
  • София
Аз съм имунизирана за морбили 2 пъти/набор 77/

# 235
  • sf
Хвърлихте ме в размисъл.
Аз съм набор 80. Ще се разровя за картона си.
Помяна,че с брат ми карахме някаква шарка, най-вероятно варицела.
Когато бях бременна с Вико в третия месец, Вероника се разболя от варицела, та си правих някакъв тест, според който съм карала/или поне имам антитела за варицела и рубеола  newsm78

# 236
Хайде да ви хвърля в още размисъл като ви кажа че според моят картон и аз съм ваксинирана набор 72 съм ама изкарах пак морбили сега.

# 237
  • София
И аз така - бременна в 3-ти месец си правих изследване, че Гого беше с неидентифициран обрив и чакайки за направление при личната си почаках с пациент с шарка. Crazy Имам някакъв имунитет с/у морбили и варицела. Варицелата  я карах в първи клас /това го помня, тогава от какво ли не боледувах/. Майка ми твърдеше и за още една шарка на около 1,2 години. В картона липсва инфо за ваксина. newsm78 Но след толкова години, гаранция за имунитет...Кирова го каза, мда.

# 238
  • sf
Кирова изби рибата  Joy  гаранция- франция -нъц!
в моя картон не пише нищо. Мъжо/77/ е имунизиран два пъти.

забравих вчера да пиша- купих на Вико гумени ботушки за 10лв. Ходи много смешно с тях  Joy

# 239
  • Canada
mimoza, от РД насам все се каня да качвам снимки Embarassed
Тези са от декември, по-скорошни нямам на лаптопа, ще пусна по-късно. Hug

http://mrsk.snimka.bg/children/zima-2010.484058.17861530

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 19:03 от November Rain

Общи условия

Активация на акаунт