Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Н.Р. каква е паролата,нямам търпение да видя Раян?!
Аз днес най-сетне се дорегистрирах за борсата,ще спестя опашките,номерата абе беш екошмарно,но на третия ден отидох с Никола та взеха че най-сетне ме пуснаха,но пак откарах два часа и половина там.
В събота ни канят на рожден ден на гаджето на Надина,ама всъщност само тя е канена и аз сега съм пред голяма дилема.Никола на кой да оставя,а как д аго заведа като не е поканен.То всеки ако почне да води братята и сестрите си.Чудя се какво да направя,неудобно ми е да питам щото те пък от неудобство сигурно ще кажат да гоо взема,незнам направо.

# 241
  • Canada
Яна, промених линка, сега трябва да става.

Кофти за този рожден ден... Не става ли да я оставиш и след определено време да отидеш да я вземеш? А с Никола да го ударите на шопинг. Simple Smile

# 242
  • sf
Яна, и аз процедирам така- водим само Вероника и после си я взимам. неудобно ми е да водя и Вико, а и честно казано предпочитам и при нас такада се действа-щом е поканено голямото дете, да не водят малкото.

# 243
  • София
ХА,егати кефа,при мен няма да има този проблем.Ще водя и две деца с един подарък Joy

# 244
Здравейте!
Ние тази вечер излизахме. Изкарахме хубаво и сега се чувствам разтоварена.
Дели и аз ще го водя на снимки, мислех при Калина. Моите приятелки там заведоха децата си, имат страхотни снимки.
Ние с Дели сме в период на разбирателство и любов. Много ми е хубаво да сме заедно, даже ако може сами  Heart Eyes
Раян е много хубав Heart Eyes
Надявам се идната седмица да се организираме за среща.
Забравих да кажа, че днес посетих новия мол. Хареса ми. В Зара  набелязах доста неща, особено за Дели.

# 245
  • USA
Много хубаво детенце е Раян!  Heart Eyes

Аз едвам гледам, днес ми беше много смотан ден. Поне времето при нас се оправи и една вечерна разходка из квартала малко ми върна силите. Криси днес се върна от градината и 2 часа лежа на дивана завит с едно одеяло, сега му дойде музата и не може да го приспим. Laughing.

За РД, ние тук нали няма на кой да си оставяме децата и ходим като скачени съдове на разни събития. Та, един детски РД тук е като малка сватба - събираме се малки и големи дечурлига, майки и татковци, баби и дядовци (ако има в наличие).  Laughing Хубаво поне, че в повечето случаи сме в парка. Та, на мен ми е странно да кажа на някой само детето е поканено, но сигурно за по-големи деца е по-добре.

Къде е новият мол?

# 246
здравейте
аз се оправям да ходя на работа, хубавото поне е че му се вижда края  Laughing
Ева е с едната баба при другата Laughing .
Велина, намира се на бул.Ситняково, след Румънското посолство посока гара Подуяне Peace
А ние снощи ходихме до Метро да напазаруваме за Кюстендил, мислех да посетя и Аутлета ,но стана късно и оставихме тезьи мероприятия за другата седмица ,когато ще сме сами с Антон  Flutter

# 247
  • На края на вселената!
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

УРАААААААА!

Сутринта бяхме на преглед за ушите на Лина. Новините са добри, за сега се отлага операцията. Едното изследване показва, че все още има секрети в ушите, но другото показва идеален слух на двете уши като на здраво дете. В края на април пак се изследваме и тогава пак се коментира операция, но надеждите вече са ми доста по-големи, че няма да стигнем до нея.

Много ви благодаря, момичета, за подкрепата, стиснатите палци и положителната енергия!   bouquet
Обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прегръщам ви силно всичкитеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И по този повод искам да ви почерпя

А срещата кога е? Нещо ми се чу за Сряда 24 март, след 19ч, в Бялото? нали не бъркам, аааа?  Laughing Laughing Laughing

# 248
  • Асеновград
Браво , Мими , много се радвам  Hug.
Раян е много сладък и много пораснал  Heart Eyes.

# 249
 Hug
Да си се оплача - чувствам се като излязла от центрофугата на пералнята  Tired
нямам сили за нищо, а и желание също  Rolling Eyes
Раян е много красиво детенце  Heart Eyes
Яна, сложна ситуация  newsm78
Кофти за този рожден ден... Не става ли да я оставиш и след определено време да отидеш да я вземеш? А с Никола да го ударите на шопинг. Simple Smile
това предложение ми се струва доста добро  Wink
И ние довечера заминаваме на Кюстендил
Баща ми утре има 60 годишнина и ще се прави родова среща по случая  Party
И времето се очертава прекрасно   Nature Sun With Face
С тези коментари за новия мол се замислям и аз да го посетя другата седмица  Peace
Хубав ден момичета,    bouquet
Дописвам Simple Smile
Мими, страхотна новина  Hug
Радвам се за теб и за Лина
С две ръце съм ЗА Сряда 24 март, след 19ч, в Бялото

# 250
Мими,чудесна новина!
Аз в сряда съм на детско парти-отново!Но са канени и двамата поне.Няма да мога за съжаление на дамска среща тогава,ако е възможно за четъртък или вторник дори!  Hug
Уговорих мъжът ми да гледа Никола и без друго имам нужда да съм и малко само с Надина по женски.Макар,че ми е кофти защото Никола ще скучае и ще му е гадно без нас.
Раян е много чаровно и сладко дете!Ще чакам още снимки!  Grinning

# 251
  • На края на вселената!
Янче, значи ми се е причуло  Laughing Дайте понеделник или петък  другата седмица, след 19ч, в Бялото Вторник и четвъртък сме на балет, а много ми се иска да се видим.

# 252
  • Sofia
Mими, прекрасни новини!  Hug Това е много добре - все такива новини да се чуват.

За среща - давайте да е по-скоро - щото след това ще идвам с бебето Grinning.

# 253
  • София
Мими видя ли,сигурна бях много се радвам.
Искре ти за кога си?
Аз забравих че Мария днес ще закъснее и ги облякох и ...... сама на вън с тях #Crazy

# 254
  • Sofia
За среща - давайте другата седмица. Понед, вторник ... - за когато се съберете повече хора.

А иначе аз сега съм пред голяма дилема. Бебата е по-дребна от батко си и има възможност за нормално раждане, въпреки, че много ме е шубе след първо секцио. Лекарката ми ме е оставила да мисля до вторник, когато и ще има преглед как е матката и разреза.

Абе искам да ви помоля - търсим мед. сестра или санитарка, която да иска да гледа лежащо болен (свеки). Ако някоя има координати или познати, които се занимават с това - може ли да ми пусне на лични тел. Мерси много!

Общи условия

Активация на акаунт