сенника наистина е много хубав, но и аз точно това си мислех, че няма да го търпят децата, нашата отскубва и тези дето са на стъклата и сега пак сме без сенници

Само хвърлят бомби и гледат как ще реагира народа и после се отказват или приемат (те май нищо не са приели до сега). Само глупости раждат главите им. Аман.
Ама аз съм за бой че след като проверих как се заключват задните врати забравих да ги заключа и Ивайло на най-оживеното кръгово движение отвори своята врата и тя зейна в нищото. Добре, че другите коли около мен намалиха. Наложи се да пусна аварийните и да сляза да затворя вратата. Е, няма да казвам, че имаше и други ненормалници, които не пропуснаха да се разсвирят.
Ама аз си бях виновна, така се изплаших, добре че не се откопчава от коланите на столчето. Сега и двете врати са заключени. Днес го връзвам в стола и той ми вика: "Ити няма отваря вратата повече."

Късмет сте имали. Задните врати при нас са блокирани. Ама братята японци са измислили и заключването на самите врати отвътре с допълнителни врътки да не могат малки ръчички да пипат (ние сме с Тойота). Та винаги сме двойно подсигурени, особенно откакто Сашун започна да си откопчава колана ....