Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами аз лично мога и в петък, поне така си мисля засега. Другите да кажат.

# 271
  • Бургас
Това за Лина е страхотно, дано наистина се размине.  Praynig
Няма да забравя на брат ми детето как преживя операцията  Sick и ние около него.... Дори и сега настръхваме всички като чуем че се е разболял защото веднага в ушите го удря.  Tired Tired

# 272
аз за петък може и да не успея , но не се съобразявайте  Hug

# 273
  • На края на вселената!
Хайде да е в понеделник, за да може и Искра да дойде. Тя и после ще може, ама ще й е по-трудно  Grinning

# 274
Мими много се радвам за Лина. Hug
Момичета имам нужда от рамо .Съкратиха ме .Разбита съм .Шеснадесет години работя там.

# 275
  • На края на вселената!
Кирова, не знам дали е рамо, но бих казала - Когато Господ затваря врати, отваря порти! Знай, че е за добро! Някъде другаде ще ти е по-добре. Вярвай в това и ще стане  Hug

# 276
Ники днес за първи път видя истински кокошки. Разхождахме се из квартала, а тук има улици с къщи, като в село:) На един ъгъл имаше десетина кокошки, а оградата беше класическа, телена. Един час висяхме там, кокошката си пъха главата в дупките на мрежата, а Ники й вика 'защо се пъхаш там, кокошке'  Joy  Голяма радост падна, трябва явно да го заведем в някое село, да се запознае с животните.

Кирова,  Hug ще се оправят нещата. Всяко зло за добро. Съкратиха целия щат ли ? Пробвала ли си да се посъветваш с юрист в Бюрото по труда? Може да има някоя вратичка в закона, знам, че майка на дете до 3 години е много трудно да бъде съкратена.

# 277
  • София
Кирова,не рамо цял гръб ти давам,жал ми е,сигурна съм обаче че ще имаш още по хубава и добре платена работа.Не унивай,бъди философски настроена. Hug
С яна завъртяхме търговия Joy

# 278
  • Sofia
Кирова,  Hug всяко зло за добро, въпреки че знам, че в тази криза дето е в момента това не звучи никак успокояващо.

Аз и в петък ще мога - ама знам ли до тогава. Надявам се момата да стои в корема до Великден и тогава да се ражда. Simple Smile

Рокси, определено - ако можете заведете го детето в някое село около София - Сашо е много впечатлен от селските животни и то на живо!

Иве, каква търговия - я веднага да споделиш Grinning

# 279
Пфу, Кирова, много тъжно ми стана. Бях убедена, че е проформа този тест и няма да има сътресения. Дано наистина е за по-добро  Hug
НР, мерси за снимките. Много ми е хубав Раян  Heart Eyes
Мими, много се радвам за добрите новини. Hug

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 21:34 от mimoza_lolko

# 280
  • София,
Мими страхотни новини Hug много се радвам за Лина Peace
Кирова, жалко много жалко за бившия ти работодател, ти не се кахъри, както казват и другите всяко зло за добро Thinking знам, че ти е много гадно - особено след толкова години Tired, пожелавам ти и аз от сърце да си намериш по хубава и по високо платена работа, нетолкова натоварваща и да имаш повече време за семейството Peace
Нашия Ицо пък през ден е на рожден ден, явно половината им клас са родени през март Mr. Green, та ми омръзна да се чудя и мая какво да купя. Онзи ден купих един от новите големи бакугани и една игра казваше се "Ангели в черно" - нещо от сорта на монополито, днес пък купих на едно момиченце една хубава книжка с приказки, и един голям несесер - тип чантичка, сега се чудя и за другото момиченце какво да купя. Тези несесери децата много ги харесват - преди време купих на едно момиченце и другите като го видели - сега всички такова искат, и знаят кой ги подарява и това все си поръчват Mr. Green, оборудвахме половината момиченца в класа с тях, но гледам поне да са в различен цвят, че да не си ги бъркат Mr. Green.
Ели много ти благодаря - днес се справих на контролното, неразбрах каква оценка ми писаха, то май беше само с ДА или НЕ, но аз със сигурност имам ДА Peace
Приятна почивка на пътуващите и весело изкарване на празника  Peace
А за понеделник няма да се пиша, Ицо е на танци и на рожден ден и баща му ще го води и взема, та ние с Верониката ще се гледаме в къщи.
Днес ги водих и двамата на фризьор,  Вероника, представете си седна на стола и немръдна, слушаше и изпълняваше какво да направи как да си държи главата, фризьорката, а и другите дето бяха в салона направо бяха изумени. Даже я изсушиха със сешоара и четката и не гъкна, после не даде да и сложа шапката и се прибра така, до вкъщи, че щяла да и се развали прическата и тати нямало да я види Joy
Имаше и още  newsm78

# 281
Кирова, винаги когато съм си мислела, че ми се е случило най- ужасното нещо на света е било за добро. С теб сме Hug

# 282
Кирова  Hug
Рокси, съкращават и не им дреме  Confused . Аз се бях заинатила, че няма да се дам и при адвокат ходих и какво ли не беше. От ЧР бяха говорили вече със служителя от БТ, че е криза и им е тежко и той/тя казал , че ще разпише съкращението. При мен имаше обещетение /минималното според закона - 4 брутни заплати/ и това беше достатъчно, за да им разпишат.
Няколко месеца след това съкратиха и Сашо.  Confused И сега имаме много време за нас  hahaha
Кирова отиди в борсата за безработни. Зависи по кой член са те освободили. Като майка на дете под 3г. мисля, че те поемат докато детето стане на 3.  Hug

# 283
  • Бургас
Уффф че гадно. Омръзна ми непрекъснато да използват кризата като оправдание.  Crossing Arms
Кирова, с тебе сме. Дано намериш нещо по-скоро и по-добро.  Hug

Дани, много се радвам, все едно аз съм го взела. Ама не може да се каже че съм ти помогнала кой знае колко, заслугата да прочетеш и разбереш си е изцяло твоя.  Hug

И ние днес сме на рожден ден, ама ще се разминем. Ивчо тази нощ почна да смърча, да се мята и си призна че го боли гърлото.  ooooh! Сега умувам къде да го заведа, че в чудния ни град като се разболееш в събота си е приключение. Един доктор за свяст няма.  ooooh!

# 284
Благодаря ви за подкрепата.
Мен ме съкращават през програма и ще ми изплатят обезщететие и ще ме пратят на борсата ,но не мога да осъзная още какво стана просто не мога да го повярвам.Знаех , че не съм вечно там но все пак .
Ще се съвзема нямам избор все пак трябва да се грижа за децата си те нямат вина за кризата.

Общи условия

Активация на акаунт