Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • sf
Добро утро!
У нас стават странни неща- свеки станала рано и направилазакуска  #Crazy Иве,не си мисли,че е резултат от положителните ми мисли  Joy мъжо вчера й се скарал,че не мисли за децата и една манджа не е сготвила,а  ние се сбъркваме от работа  Joy

След 10:30 ще се мотам с Вико из Борисовата градина, ще се опитам да не спи,та може да останем до по-късно,та ако някой е наоколо да свирка.

За среща в понеделник- не обещавам,но ще направя всичко възможно поне за час да дойда,че и другата седмица се очертава тежка. Поне му се вижда края.

Кирова- кураж! Всяко зло за добро! Да се похвалиш скоро с готина и по душа ти работа!

# 286
Не мога да ви следя напоследък, че Никола ми е с температура от понеделник, кашлица, червено гърло и малко хрема. Моят вирус само че при него много се проточи. Иначе вчера го слушаха, гърдите са чисти. На въпроса колко може да продължи тая температура (не знам защо си мислех, че на 4я ден включват антибиотик) педиатърът ми каза "7,8,10 дни" Shocked Давам стодал, инфлуцид, хомеожен,еуфорбиум за нослето, панадол за смъкване...Вчера направих и черна ряпа...сребърна вода си давам, вит С, едно имуностимулиращо, на което му забравям името - въобще все нещо му давам на детето, милото ми то Heart Eyes Днес сутринта имаше 36.5 и аз виждам някаква надежда (по принцип сутрин подържа 37 и нещо)
 Hug

# 287
  • София
ДД
Аз за понеделник отпадам  Sad много ми се искаше да се видим но.....ако се отмени за петък ще дойда.Не се съобразявайте с мен.
Утре ще ходя в Борисовата ако някой иска там съм от 10,3-12ч
Сутринта станаха в 6,3 ужас направо незнам какво да ги правя лягат в 21,3 и стават рано.Поне още 1 час да спяха.Дано като сменят времето се пооправят с този режим.

# 288
  • sf
И аз за понеделник отпадам.

И да ви се оплача- докато бях в Борисовата градина ми разбиха колата и ми откраднаха Сиди-то. Нямам и Каско. Много ме е яд. Поне няма счупени стъкла. Нправо ключалките и двете са изкъртили.  Tired

# 289
  • София
Ей Вико много гадно,не го ли сваляше?

# 290
  • Бургас
Гадна работа  Confused Ама не се знае кое е по добре - ключалките или стъклото. Сега трябва да сменяш всички дори и на запалването ми се струва  newsm78
Имам чувството че се върнаха онези времена от 90-те години. Точат нафтата на колите, разбиват за касетофони.... Онзи ден това си коментирахме с мъжът ми.  ooooh! Тъпа работа - българска  Confused

# 291
  • sf
И мъж ми тва се чудеше- кое е по-лошо- ключалките или стъклото.
Ами тя колата е с централно заключване- ключалки дефакто не трябвят. един съсед така след второто разбиване си е запушил дупките за ключалките с нещо си да не може да се сваля.
Иначе свалям панела,ама чат-пат го държа в жабката и за карък днес са ме уцелили.
Ама майната му, здраве да е, за вещи вече не се ядосвам.
Инак съм очарована от полицаите- дойдоха много бързо и бяха много любезни, само дето тоя дето ме води да пиша беше ужасно брадясал и дъвчеше дъвка като центрофуга  Joy

# 292
  • USA
Донси, много неприятно. Големи са гадове.

Кирова, много ти съчувствам. Ужасно е така да те съкратят след 16г. Хубаво са казали момичетата, че като се затварят врати се отварят порти. Дано скоро да се отвори по-добра възможност.  Hug Труден период е, но ще мине.

Марти, дано да свалите скоро температурата. Според мен не е нормално повече от 4 дена температура за вирус.

Криси и той е болен. Вчера си бях взела деня да ходим на ски, но той вдигна температура и си бяхме вкъщи. Снощи голям зор видяхме, докато я свалим.

# 293
Велинче, и аз така съм чувала, ама на - педито така казва? Мислиш, че може да е бактерия ли? Уж го слуша...Сега пак е с температура, толкова се обнадеждих, че днес нямаше  Sad бързо оздравяване на Крис  Hug

кирова  Hug

# 294
  • Бургас
Марти потърси и друго мнение. И аз така си мисля - не може толкова време с температура. Дане стане някой бронхит или пневмония. Ние така я патихме веднъж  ooooh!

# 295
  • USA
Марти, висока ли е много температурата? Ушите гледа ли му? Налепи има ли по гърлото? Тук ако червеното гърло им се види съмнително правят стреп тест - с една пръчка с памук взимат проба и за 2-3 минути казват дали е бактерия.
Аз знам, че обикновено до 4 дена е температурата на вирусните настинки, но сега като се разтърсих, казват до 7 дена макс.  Ако намлява температурата, значи ще се оправи от само себе си. Дано да я свали до утре.

# 296
здравейте,ние сме в Кюстендил .Лошото е че каката тук бруха много гадно, но пък с Ева вече бяхя в контакт та ще видим..............
Времето е прекрасно, толкова е топло и слънчево, вчера цял ден бяхме навън.Кака й на Ева беше на някакъв курс за манекенки и качиха и Ева на сцената, е няма такова фръцкане  LaughingБаща й умря от ужас, незнам защо си е въобразил че неговото момиче не може да стане певица, манекенка или професия която е повече женска отколкото мъжка  Laughing
Марти ,преди няколко месеца ,Ева беше 6 дена с постоянна Т около 38 градуса и нещо, нищо не съм й давала тогава , сториха ми се много дните ,но се оказа нормално  PeaceТой колко вдига, хомеопатката ми забрани категорично да понижавам Т , която не пречи на детето да играе и то не е вяло.Защо не опиташ да го държиш един ден с Т ???

# 297
Ние бяхме в Борисовата, видяхме се с Ивето ( доколкото можахме,при положение че цялата менажерия беше налице), снимахме и Ники. Нямам търпение да видя снимките. Имаше страшно много хора, направо лудница, а времето е прекрасно. Въпреки това, и вчера и днес, точно като излязохме навън, малкия почва да кашля. Абсолютна мистерия, няма му нищо на гърдите, никакви лекарства не му изписват.
Аз имам около 7-8 килограма за сваляне, ужас, точно в сезона на любимите ми козунаци.

# 298
  • София
ЕЕЕЕе хайде сега не си ме видяла,а колко разговора си провела с мен,липсвам ти а? Joy
Емо не направи нито една снимка на близнаците,сърдита съм му,кажи му  Wink.Радослав спусна един склон по корем под бурните аплодисменти на 4 мъже,4 пъти се опита да влезна в езерото,веселбата беше пълна

# 299
  • sf
Аз мойте ги водих в Заимов и то с трамвая, ей голямо щастие, голямо нещо.
Там беше направо пусто в сравнение с лудницата от Борисовата вчера. Бяхме с едно момичнеце ,колкото вико, та падна игра,вече все по-добре си играят.

Някой запознат ли е с Фондю-то? наистина ли ми е нужна тая тенджера за фондю или става и в обикновена?

Общи условия

Активация на акаунт