Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Хриси  Hug, надявам се всичко да е наред  Praynig Чакам снимки от Борисовата  Wink
И на мен ми хареса това място край Пазарджик, ние на Великден сме на Кюстендил със сигурност ,но за по натам съм го заплюла като място което да посетим Flutter
Велина, бързо оздравяване на Крис  Hug
А това със срещата направо ме уби, защо така се разпада Mr. Green, сама съм а няма как да си уплътня времето  Sick
И днес няма да ходя до Мола Марти,мъжа ми ще се прибере доста по късно от очакваното.
Янче ,честита прическа на Никола  Grinning
Веси бяхте ли на Мис пролет на площада, ние повисяхм еи се отказахме към 21.30 LaughingНа другият ден се качихме до Хисарлъка, това място ми е най любимото от града.Ама как са разкопали целият град, няма такъв прахоляк Sick

# 376
А това със срещата направо ме уби, защо така се разпада Mr. Green, сама съм а няма как да си уплътня времето  Sick

И аз така... Мариян вече един месец го няма  Sad а не можем да се организираме за среща, а и с моите приятелки също не можем да се координираме...
Уинкс, бързо оздравяване на Крис  Hug Кой го гледа сега?
Рокси  Hug

# 377
  • София
Winx, Hug

Рокси, Hug

И пред мен се очертава да съм сама с едно дете или без деца през другата седмица. Confused Но имам много работа...

# 378
  • София
Рокси,  Hug, дано пак се окаже фалшива тревога!

Бързо оздравяване на Крис! И тук има много деца с бронхиолит

Нещо слжно стана с тази среща...

# 379
  • София
ДУ
До 1 ч снощи се опитвах да си оправя принтера защото незнайно как са се озовали едни стотинки и салфетки вътре,взех един стар ама мастилото спекло,неможах да си принтирам документите,за капак сутринта станаха в 6ч има ли други ранобудни?
Боряна никаква не се вясваш?
Ще ходим до зоо-то

# 380
  • Sofia
Иве, и аз като теб Grinning.
Мен нещо ме е обзело настроение да чистя Grinning. Та сутринта врътнах една пералня с маратонки. Следват детски обувки за прибиране.
Относно принтера - само стотинки и салфетки ли има?!? Нашия и химикали е хапвал  ooooh!

Дайте ми рецепти за козунаци - ама да се месят в машината. Започвам да експериментирам Grinning.

# 381
  • Бургас
Веднъж се шегувахме ама не помня кога и къде, че който се разчисти и отива да ражда  Mr. Green

# 382
  • Sofia
АААААААА - Шуши - аз съм се разбрала с девойката да е след Великден GrinningStop
(ама де да я знам - нали ще ми е Овне)

# 383
Добро утро. Това за чистенето и аз съм го чувала.  Laughing Да чакаме значи добри вести  Wink

# 384
оо да Искре, това с чистенето не е шега работа  Hug
Аз сега се заемам да си измия и другият прозорец , да изчистя терасата и съм готова с пролетното почистване  Laughing
Много слънчев и изпълнен с хубави разходки ден   bouquet

# 385
Марти, може и повече от 80% да са хората с ЧПВ, по спомен го казах, що брошурки за ваксини прочетох  ooooh!

Искре, аз правя козунаците на Джемма- има ги в подфорум Любими рецепти. И тестото й за пица правя, и някои други работи- тя ми е една от любимките от Готварския.

Има ли някой да гледа Gossip girl ( Клюкарката) да си поклюкарим малко? Имам чувство, че само аз го гледам тоя сериал, а е много интересн. Темата в Кино и Телевизия е на трета страница  Crossing Arms

# 386
 Hug
Ками не ходихме на избирането - баща ми тогава имаше 60 годишнина и бяхме на една тежка маса  Wink Laughing
На 21 малко се разходихме по площада и обикаляхме кафетата че бяхме с график за срещи
Много хора видях и хубаво си прекарахме  Grinning
Аз пролетно почистване ще правя след Великден, не ми е дошла музата още  Mr. Green
За Зоо-то програма за събота и неделя, но си мисля, че ще е страшна навалица  newsm78

# 387
Искре, не е шега работа наистина, Ками така се беше разчистила си спомням преди да се роди Евичка  Grinning

Цитат
Има ли някой да гледа Gossip girl ( Клюкарката) да си поклюкарим малко? Имам чувство, че само аз го гледам тоя сериал, а е много интересн. Темата в Кино и Телевизия е на трета страница 
Аз го гледам, любим ми е даже. Вчера изгледах последния епизод. Не знаех, че има тема, ще намина Hug

В понеделник сме на плуване Grinning Александра вече не ходи по домовете, защото има четвърто бебе, тание ще ходим в един център . Дано му хареса на тигър-мигър

# 388
  • Sofia
ААА  - то моето чистене е едно чистене - трудно да се каже чистене Grinning.
По скоро подреждам. А имам и още проекти да приключвам  Whistling (разбира се, че още работя - да не си помислите, че съм в болнични  Twisted Evil )

Зоо-то - нещо събота и неделя не ми е като добра идея, че е голяма лудница. То не, че и по парковере не е така ...  ooooh!

Gossip girl - аз не го гледам, ама гледам House и Lost.

# 389
МАрти, сега другите или ще ни намразят, или и те ще почнат да го гледат:)  Аз го гледах 15ти епизод във вторник още, нямах търпение и веднага го свалих. Освен това съм фен на сериала във Фейсбук, а там пускат трейлъри на новите серии.
Чак сега разбрах, че всъщност Серина е била първата на Нейт и че е била цяла година в boarding school-a. Изобщо Нейт много почна да ме кефи, а Чък взе да ми доскучава, за разлика от началото на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт