Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ако не кажеш какво решихте с Емо за моето предложение ще ти спра сериала Naughty

# 391
  • sf
Ние имаме идея на 17 и 18ти април да хосим в Огняново на мин.басейн. Ще пусна овечера линк към хотела,ако някой е навит.
Иве, гледам,че отчаяно си търсиш компания и идеи за ходене. Обмисли и моята.

в събота няма да ходя в заимов. ще оставим децата на свеки и ще ходим с двете коли до Ботевград за смяна на гуми и разни други неща. На мен се пада да карам колата на мъжо и отсега ми е притеснесно, все туй ми е в главата  hahaha

# 392
  • София
Ще обмисля,ти ми пусни снимки и линк.Щом можеш да караш мъжо и колата ще караш  LaughingАз пък помислих че за клюки покрай ББФ ще ходите.Свеки мого ларш го раздава.Наашата да ви кажа за НЕЯ.Искала много да дойде на Велик Ден ама рейса не пътувал Joy казвам на мъж ми ами те 4 дни празници,добре да приемем че не пътува автобуса  Stop,ами да дойде през седмицата,за нея всеки ден е празник и отпуска.Идва сутринта и си отива вечерта да си разходи "пумиите",кажете безочлива ли е?Ама и моя се връзва та знаели се,после той ме бил оплел в мрежите сида се напикаеш от смях,палето на кака.

# 393
  • София,
И аз реших да отложа чистенето, нещо хич не ми се занимава, а и си имам друга работа, която непременно трябва да свърша тези дни, но и с нея се помайвам, ужас Tired. Верониката и тя си е в къщи и не ме оставя хич да работя, гледам да я изведа за някой и друг час навъни то мине деня, аман ooooh!

Вики дано да има свободни места на Огняново, че едни приятели искаха да ходят, но сега за Великден и неможаха никъде да намерят места там Thinking
Иве ама твоята свеки е голяма работа Joy Joy Joy Зарежи и не се ядосвай на акъла и, ако ще пък да си разходи " пумите" /тоя лаф много ми хареса Mr. Green/
Айде изчезвам да работя, дано Вероника да е заспала и да не се събуди сега като пусна принтера.
Уинкс бързо да оздравява Криско, а и другите болничета  също, в това число и ние де.  Sick

# 394
  • sf
Eto  хотела
http://hotel-bohema.com/finished_BG/index.html

Иве, докарай я с кола,бе, няма да има оправдание  Joy

# 395
  • София
Направо не знам кога ги гледате тези сериали.... ама сигурно децата ви заспиват по-рано, като се замисля.

Марти, кой ще плува сега - при вас ние съвсем пък не е еднозначно - Валери/Никола?

Искре, с този "инстинкт за гнездене" не знам дали ще дойдеш на следващата среща  Laughing

Вкъщи човек ако дойде, може категорично да заключи, че няма да раждам скоро  Laughing

Дани, изпуснала съм май - защо пак сте болни?

Дописвам - Вики, много добре ми звучи хотелът и мястото. Ние пък имаме подарък за миналата Нова година  Embarassed - резервация за една нощувка в глинената къща в с. Лещен. Чудя се кога ли ще стигнедм дотам...

# 396
  • Sofia
Зависи кога е следващата среща Grinning.

И аз искам да отидем някъде извън града - за 1-2 дни... Но уви няма как ... Че няма кой да гледа свеки ...

# 397
  • София
Вико апартамента какво представлява знаеш ли?
Ти полудя как ще дам 200 лв да я докарам,да не пиша какви мисли са ми в главата

# 398
  • sf
Иве,нямам представа какви са стаите/апартамента- нищо не знам. едни приятели се организират и ни казаха и на нас. Но всеки сам се резервира,та ние ще го мислим като се в ърнем от Турция.
Тя свекито ти къде е всъщност?

# 399
  • USA
Момичета, мерси за подкрепата. Кристиан вече е по-добре. Говорим си по телефона Simple Smile. Много е интересен, чакам с нетърпение да си го видя. Аз днес вечерта пътувам. Сега се гледат с баща му и дядо му.

Дани, пак ли сте болни?  Confused

Ками, аз съм останала с впечатлението, че много чистиш. Все миеш прозорци  Mr. Green, нашите не съм ги мила от 2 години сигурно. Не че е за хвалене, но все не остава време за тях.

Аз това за пумите (пумиите?) не го разбрах.

Вчера ме водиха в най-големия мол, който съм виждала. В центъра имаше ледена пързалка  Laughing. В Тексас площите и яденето за нищо ги нямат.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 16:36 от Winx

# 400
  • София,
Галена нищо сериозно, някакви сополи и са с прегракнал глас и двамата, но се лекуваме с хомеопатия и инхалации и много слънце и въздух.  Hug Само се надявам да се оправят, че с болни деца на път не си е работа Praynig Praynig
Вики това място изглежда страхотно Peace
Ех - тия свекита ще ме убиете с тях, Иве к`ви пет лева /200/  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора

# 401
  • sf
Тва за "пумите" го разбирам,че свекито на Ива носи маратонки пума  Joy

# 402
  • София,
Тва за "пумите" го разбирам,че свекито на Ива носи маратонки пума  Joy
Вики и аз така, но Ивето ще го потвърди, защото и Уинкс е права с "ПУМИИТЕ". Joy
Ох наработих се, сега ще варя едни картофи и отивам да се изкъпя, че днес незнам защо, но бяха ни спрели водата в блока та нямахме цял ден,  докато спи дребната да използвам момента

# 403
  • Асеновград
Ками, аз съм останала с впечатлението, че много чистиш. Все миеш прозорци  Mr. Green, нашите не съм ги мила от 2 години сигурно. Не че е за хвалене, но все не остава време за тях.
Като прочетох това се сетих нещо.Аз пролетно почистване не съм и почнала , много рано тая година Великден , та след това ще е.Обаче свекърва ми на долния етаж го свършиха тяхното и понеже живеят със сестрата на мъжа ми и децата , те двете майка и дъщеря все се надцакват , кой повече работа да свърши.Та едната измила прозорците в едната стая , излязла някъде и другата минала след нея и изчистила същите прозорци , не разбрала , че са мити.Как им се смях , ако знаете  Joy.И им казах , като имат толкова голямо желание , да измият моите , да не мият едни и същи по два пъти.

# 404
Нищо днес е Благовец и не трябвало да се върши домакинска работа,а да се празнува.  Wink
При нас е време и за миене на прозорци и за измазване иии абе направо за смяна на жилището.Направо ми се повдига вече тук,всичко е изпочупено,захабено,направо мърляво.Да не повярваш,че е къща на 6 години.
Надина кашля и съм с двамата.Не ми се стои сама с тях,ама сега трябва да се изолирам само дето Никола няма как да изолирам де.
За пътуване Димитър се прави на ударен,честно незнам и аз дали искам с децата да ходя някъде,как са ми втръснали само.

Общи условия

Активация на акаунт