Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • На края на вселената!
на 11 март - изследване в ИСУЛ при доц Попова (нац. консултант УНГ), която ни изпраща за аудиология, резултат ляво ухо здраво, дясно е зле, мнението й твърдо против операция. Същия ден при д-р Райнов - на мнение е, че дясното ухо е за операция, лявото не.
на 19 март - транспортна болница, Френгов, и двете уши са с отлични изследвания и са като на здраво дете. Той си променя мнението и е против операция в този момент.
днес 29 март - и двете уши са с лоши изследвания в ИСУЛ при доц. Попова. Попова днес каза, че са лоши и ни прати при Райнов за да ни лекува. Райнов й се обади по телефона да я пита за мнение, Попова вече е за операция. Райнов звъни на професора за консултация и насрочване на операцията... Отлага се за след 3 седмици разглеждането на въпроса.
Относно днешното изследване имам съмнение, че не е съвсем достоверно. Там сестрата, която го прави й каза, когато чуе свирката в слушалките, да премести кубче. Лина избърза с местенето, сестрата я скастри. Лина се нацупи и много се притесни. Последваха много грешки от нейна страна, завъртя се като по спирала падайки надолу. И колкото повече бъркаше, толкова повече онази мърмореше. Сестрата я пита Чу ли свирката?, Лина мълчи, а после вика Не знам. Сестрата записа "Много трудно играе" - защото не преместваше кубчетата. И аз не знам какво да мисля за това изследване днес.

# 496
  • София
Мими кураж,следващия преглед ще е ок.Имали нещо според теб което може да е влошило състоянието?Х.лекарство наскоро приемано,някаква стресова ситуация,необичайно за лекарите нещичко.
Опа поправям се,СЕСТРАТА е проблема за мен,извинете че се изказвам така неподготвена ама не харесвам възрастни които работят с деца и незнаят как да подходят.

# 497
  • На края на вселената!
Иве, последно е пила соли на Шуслер, които си се намират във всяко човешко тяло. Пиеше ги 3х1т, по предписание на хомеопат, спряхме ги преди около седмица. Може би има връзка, че от 2-3 дни нещо се е разшмъркала. Но духаме носа 1-2 пъти дневно и то не излиза нещо обилно. Спи със затворена уста.
Уговорката ни с д-р Райнов е да продължим с Назонекс (кортикостероиди) и пак да се видим. Аз не съм го давала и не мисля да го давам, още повече в продължение на месеци, както той иска.

# 498
Мими, а Лина има ли някакви инфекции, настинки, влошаване на общото състояние м/у прегледите.Всъщност защо така се мени картината през толкова кратки периоди?Възможно ли е изобщо такова влошаване и оправяне през 10 дена  newsm78 Съвсем възможно е детенце да се е притеснило покрай тази сестра, аз се шашкам понякога при лекари ,които викат ,карат се и незнаят как да се държат ,пък камо ли детенце толкова малко.Дано всичко е наред и тази операция да си остане само планова  Praynig
На друга майка са казали че някакви профилактични прегледи пък ще видим

# 499
  • София
Разшмъркването и сестрата,сигурна съм.Ти каза ли му?
Другия пък пак ще са 100% против операция ако е спокойна.
За мен има логично обяснение,когато съм в стрес ни чувам ни приемам,а съм голяма.Ходила съм на лекар с децата и от ужас не знам какво ми е говорил лекаря на излизане от кабинета,това значи че не съм го чула.

# 500
  • София
Мими, няма ли начин да го повторите днешното изследване? То е ясно, че няма как да се разчита на него. Милото малко човече, как ли се чувства Sad да му викат някакви нервни типове...

Елпет я срещнах съвсем случайно наобяд миналата седмица, каза, че ще понамине към темата Simple Smile

Мъжът ми ми се обажда преди час да ми съобщи, че Кая е с 39.3, приспал я току-що, ама не й дал лекарство. Е, казвам, добре де, как ще я следиш да не вдигне до 40 градуса, като спи? Сестра му му била казала (нейното бебе боледува наскоро), че до 41 градуса не се давали температуропонижаващи лекарства  Shocked Естествено, че тя не му е казала подобно нещо, просто той не е разбрал. А не е да кажеш за първи път Кая с температура, и да не е участвал в даването на лекарства, ама... мъже.

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 16:00 от ayka

# 501
  • София
Галена може да се събуди без Т,ти пишиш как е?

# 502
  • София
Сега е с 39.4, но бяха на лекар, дробовете са чисти, вирус някакъв, само осцилококцинум и температуропонижаващи са изписали (от вторите се надявам вече да е получила към този момент  Mr. Green).

Марти, следи ги твоите малчовци, дано е наред всичко при тях и да не е прилепчив вирусът.

# 503
  • sf
Иве, намислих си желание, я ми тресни в резюме какво трябва точно да правя от 16ти  Joy

Бързо оздравяване на Кая.  Hug

# 504
  • Асеновград
Бързо оздравяване на Кая !
Мими , сигурна съм , че Лина се е притеснила от сестрата и изследването не е вярно.Всичко ще е наред след 3 седмици.

Аз съм си взела домашно и се захващам.Не е истина как народа се бори за хляб като освирепял.

# 505
  • София
хехе засърбяха ме ушите и баш днес гледам сте ме споменали
първо привет и много поздрави на всички малки и големи!  Hug
съжалявам че има много болнички, дай Боже скоро да се оправят и да понасят леко. Praynig
мен са ме емнали тука и да ви кажа нямам време за нищо, уви, то всеки има работа, ама нещо при мен напоследък е нещо страшно. на всичкото отгоре днес малко ми е едно шантаво и се чудя дали не се разболявам, дано не, макар да имам признаци Sad
коки е добре засега, малко ме притесни сутринта че имаше гурелче на едното оченце, дано не е конюктивит, ще го следя.
ицо е в предпремиерна треска, на 9 април имат премиера на едно представление, което мисля е за възрастни, макар че може би ще го предвидят за деца над 6 години. освен това, започнаха д го викат по-често за дублажи, надяваме се и двамата, това да е за постоянно, защото така се "пробива" като "глас", като озвучаваш повечко филми и сериали.
накратко в телеграфен стил е това, надявам се по-честичко да ви навестявам, най-малкото ще опитам Simple Smile
и накрая, виртуална почерпка за РД на брат ми днес, да ми е жив и здрав!

# 506
Ели, да е жив и здрав брат ти  bouquet
Мими, и мен това изследване нещо ме съмнява. Не го взимай като чиста монета и дано следващия преглед друго покаже.
Хей, вие ме подлудихте с това чистене и днес и аз се захванах. Направо се скапах. Измих прозорците, сега ме чакат две пердета за закачане, ама вече ми е трудно да стана от дивана.
А за сериалите- аз обожавам тв под всякаква форма. Сутрин гледам Дързост и красота  Embarassed, Гала. На обяд, но него вече трудно хващам гледам един супер тъп немски сериал- Ветровете на любовта, но го загледах и сега си го следя. Вечер гледам ББФ, Любов на заем, Иван и Андрей. Фен съм на Отчаяни съпруги, Малкълм. Сега любимо ми е в събота Станция нова. И такива работи Mr. Green
Кая бързо да се оправя  Hug

# 507
  • USA
Привет и от мен. Вики, Дани, много благодаря за мненията за бронхиолита. Кристиан след 4 ден на инхалации го заведох и още му свиреха гърдите и му предписаха Сингюлер и някакъв стероид в добавка на сегашното инхалиращо (предполагам като Вентолина е то). Реших да не му ги давам, защото виждам, че има подобрение. Сега ще изчакам още няколко дена да видим дали ще помогне. Не обичам да му давам лекарства с шепи. Имам мукосолван, може да пробвам и от него да дам. Ядоса ме лекарката, защото ми каза, че ако 3 пъти има бронхиолит след настинка, значи има астма  Shocked, с което аз определено не съм съгласна. Сега ще го водя при друг лекар.

Томасе, много шантава работа. Побъркаха ви тези лекари. Наистина ако може да повторите изследването ще е най-добре.  Hug Ядосах се за тази сестра. Като не им харесва да работят с деца, да си намерят друга работа.

Бубе, много хубави снимки. Дели много е пораснал, на някои снимки много прилича на теб. Харесвам Созопол извън сезона. Как успяваш да гледаш толкова неща? Аз почти не гледам ТВ като е буден Кристиан, защото и той се нарежда да гледа с мен, а аз не обичам да се заседява пред ТВ, пък и доста от нещата не са за него.

Вики, ние имаме блузи необличани, защото моят суетник има изявени предпочитания, и някои неща просто не мога да го накарам да облече.

Галена, дано да се оправи Кая скоро  Hug. Не мога да си представя на мъжете откъде им идва тази смелост.

# 508
  • Асеновград
Забравих да кажа за Дели и Кая , че са много сладки  Heart Eyes.
Никак не ми се работи.
Аз също много гледам телевизия , телевизора ми е все на Фокс , обичам такива сериали , по -младежки.Обаче нямам нерви да свалям и гледам от интернет , докато бях бременна изгледах всички сезони на "О.С." , от тогава не съм сваляла сериал.
Велина , и тук така правят , а понякога самия вирус , който предизвиква бронхит е спазматичен и това заблуждава.Тедо миналата година почти го бяха диагностицирали с алергична астма , а тази не е правил бронхит нито веднъж ( говоря за миналия сезон зима-пролет и този ) , просто Криси за пръв път се сблъсква с това , ще се оправи , а лекарите се застраховат.

# 509
  • На края на вселената!
Благодаря ви за подкрепата  Hug Ками, не е боледувала изобщо от 11 март до сега. Изключвам хремата от два дни, защото то не е точно хрема. Аз хич не му се връзвам на това изследване, лошото е че лекарите му вярват.
Ели, ЧРД на брат ти и да е здрав!

Общи условия

Активация на акаунт