Тая зима да се маха,че Юлчето тука веч откача!

• 26 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Шуши, паролата е като на общия албум
Embarassed Емииии мисир.  Embarassed Тия ивовации и инвестиции ми изпиха мозъка  ooooh! Имам 6. Няма да казвам какво чувство изпитах като прочетох първите 5 въпроса и неможах да се сетя нищо. Добре че на шестия въпрос се окопитих и резултата сега ме кефи.  Wink

Вики, добре си се насочила към Зафирата. Супер е.  Mr. Green

А на тия дето не са мили прозорци - споко и аз нямам намерение скоро да ги мия. Пък и то насреща ни изникна една кооперация и с комшиите ще си бъркаме с вилиците в чиниите - по-добре да си стоят мръсни, че да не се вижда много много  Joy Joy Joy

# 481
браво Ели  Hug
Галена, много е порастнала Кая, влюбих се в якенцето й  Laughing Мерси за телефона на лични  Hug
Отивам да лягам че съм капнала  Hug

# 482
  • Бургас
Благодаряяяяя  Hug
Пропуснах да спомена че Кая е супер мацка, вземам я за снаха веднага  Heart Eyes Искам момиченцееее, искам да си играем с кукли, не с въртолети  Crossing Arms

# 483
Ние се завърнахме. Изкарахме супер. Нашите приятели ме караха да остана с Дели още седмица, но знам, че мъжа ми много ще ми липсва.
Дели има колело без педали, което учи на равновесие, но още не се занимава много с него.
Вики, съжалявам за колата, но съм убедена, че е за добро.
Пускам ви снимки http://boriana80.snimka.bg/baby/delian.121156.17989603

# 484
  • София
Благодаря ви за милите думи за Кая Simple Smile Уточнявам, че това, че прилича на мен е временно явление, дължащо се на бузите й - създава се илюзия, че лицето й е по-широко и маалко заприличва на мен. Почти съм сигурна, че като поотслабне, няма да е така, ама то човек никога не знае. Няма значение, де.

Днес се събудих в 5:30 и Кая ми се стори много топла, не намерих нейния термометър и мерих с друг (бивш неин, пак електронен, но не много точен), показа 36.9.

Като дойдох на работа, мъжа ми ми звънна, че като е станала е имала 38 и подкашля, следобед ще ходят при педиатъра. Притеснявам се, защото вчера се виждахме и с Никола и Валери Sad, дано не е заразно.

# 485
здравейте  Grinning
Ева е на градина, не беше очарована........Чудно, искат фекални проби от децата които са били в петък на градина, това за какво може да е  newsm78
Галена, дано всичко е наред  Hug
Тротинетка купихме от Илиянци, за 20 лв , метална е цялата, надявам се да издържи по дълго.Има 3 височини за "кормилото", това ме изкефи.А Ева и се порадва точно 20 мин  Laughing( добре че не взехме някоя по скъпа)
Приятен ден на всички  Hug

# 486
  • sf
Ками, най-вероятно са открили нещо на някое детенце и трябва да вземат от тези,с които е било в контакт. Но мисля,че са длъжни да ви кажат какви са съмненията,а ако откажат, ти може да откажеш пробата.

аз пък се сблъсках с нещо,което не вярвах,че ще ми се случи. Тоя моя дребния не иска да облича някои дрехи. Ето тия дни намерих от кака му едно пролетно яке,ама сладурско, почти не е носено, тъкмо за тва време,че и симба го има отзади тоз не ще и не ще да го облече, щото имало копчета  Rolling Eyes една жилетка му подариха, и нея не ще, нищо че е с цип, не я харесвал  , чат-пат за някой панталон се дърпаше, ама не го взимах присърце.  ooooh! ама пада ми се, щото едно време с Роки нямах такива проблеми,а се смеех на другите майки,които се оплакваха  Outta Joint

# 487
  • София
хм, наистина странно, Ками, явно има болно детенце, ама защо пък не ви казват  newsm78

Вики, явно човек никога не може да е сигурен какво ще му сервират синът/щерката  Laughing

# 488
  • София

ДД
Галена бързо оздравяване,ако сте били на вън няма страшно за Валери и Никола.
Вики опитай ги подариш на "врагът"при нас Ники понякога проявява инат за дрехи,в повечето случаи си имат определени дрехи на всеки и ни поправят ако ги разменим.
Ками,дано е нещо леко,ама фекални проби Thinking
Ели ми се изгуби нещо????

# 489
  • sf
Вече нищо не помага, такъв инат е тва дете, по-голям и от мене.
И да ви се похваля тихичко,пу-пу,мъж ми толкова се ядоса за проваленото пътуване,че отиде да резервира морето през юни, пак в същия хотел дето бяхме миналата година в Туция. Ама този път с наш транпосрт,че миналия път тия 20 и кусур часа.

# 490
  • София
Хайде честито Вико,от коя дата сте?

# 491
  • sf
От 29.05/събота/ до следващата събота.

# 492
мерси момичета  Hug, следобяд е приказливата госпожа и ще я разпитам Peace
Вики ,много хубаво Hug

# 493
  • На края на вселената!
Ками, причини за  фекална проба много има. От ХЕИ искат периодични проби за глисти. Възможно е да имат съмнения за храната - например че е заразена със салмонела. Възможно е да имат и болно детенце и да изследват контактните. Аз ти пожелавам да е първото от моите предположения.

Днес бяхме пак на преглед за ушите на Лина в ИСУЛ. Изследванията са много влошени. Д-р Райнов се обади на професора да ни консултира и да ни насрочи операцията. Но като видя колко съм притеснена отложи за следващия преглед да говорим пак. Пак съм на тръни.

# 494
  • sf
Миме, много кофти, но защо така се получава? Миналия път едва ли не всичко беше отшумялао,а сега  Thinking това различни доктори ли го казват, ще ходиш ли и при друг?

Общи условия

Активация на акаунт